Przesunięty przez: maranta Sob 15 Wrz, 2007 20:45 |
Prace LadyKingfisherg |
| Autor |
Wiadomość |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 19 razy Wiek: 46 Dołączyła: 25 Lip 2006 Posty: 667 Skąd: Liege
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 20:10
|
|
|
dziekuje za wszystkie slowa mile mojemu sercu i szydelku
rzeczywiscie czasu malo a obotek zaczetych coraz wiecej no ale coz,powoli jakos idzie
,skonczylam topik dla kolezanki na wyjazd nad morze,pierwszy moj top na drutach,niedociagniecia widac golym okiem,no ale moze z czasem jakos bedzie mi to lepiej wychodzic druty 4,5mm,szydelko 4mm, wzor wlasny,wloczka viskoza z bawelna Cristal

dla siebie zrobilam staniczek z fioletowej viskozy ,bedzie pod bluzeczke z przeswitujacego materialu

|
_________________ feoita@wp.pl |
|
|
|
 |
Bernadka
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 11 razy Wiek: 54 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 3347 Skąd: małopolska
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 11:58
|
|
|
LadyKingfisherg, śliczne
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 19 razy Wiek: 46 Dołączyła: 25 Lip 2006 Posty: 667 Skąd: Liege
|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 20:44
|
|
|
DZIEKUJE DZIEWCZYNY BARDZO !!!! DRUTY WCIAZ PRACUJA NAD NOWA ROBOTKA ale szydelko tez walczy dzielnie,skonczylam wlasnie oto popcornowa torebke

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 14:49
|
|
|
dla wszystkich Was kochane,gorace buziaczki przesylam
a dzis pokazuje bluzeczke wlasnego pomyslu,wloczka bawelna Madame Tricot, kolor pistacjowy,szydelko 2,5 mm,niecale 20 dkg

oraz opaske na wlosy wydziergana na drutach 5 mm,wloczka bawelna z akrylem Cheval Blanc,wzorek azurkowy gdzies znaleziony w gazetce

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 11:22
|
|
|
dziekuje po raz kolejny za wszystkie mile slowa
ale musze sie koniecznie pochwalic swoim manekinem!!!! wczoraj wracajac z mezem wieczorem znalezlismy oto te "stworzenie boskie" u mnie co jakis czas ze sklepow pozbywaja sie tak zwanych staroci i wystawiaja je poza sklep,(rano oczywiscie ciezarowka zabiera je na zlomowisko),no wiec kiedy zauwazylam tego manekina to od razu pod pache dobrze ze bylo juz ciemno i do domu bylo blisko jest caly w dobrym stanie nawet z podstawka !!! i w ten oto sposob dorobilam sie manekina,o ktorym marzylam od dawna
plus teraz moge sie pochwalic bluzeczka,ktora jest na ukonczeniu,jak widac brakuje jeszcze lewego rekawka ale dzis juz skoncze z pewnoscia pomysl wlasny a wzorek zaczerpniety ze znanego bialego topiku

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 18:19
|
|
|
no to zeby nie chwalic za bardzo manekina tylko robotki na nim,to wstawiam zdjecie gotowej juz bluzeczki,wloczka Madame Tricot,szydelko 3mm,niecale 30dkg

|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 23:27
|
|
|
dzieki po 10000 raz jestescie kochane,rzeczywiscie manekin to wielka pomoc
no i tak sobie siedzialam wieczorami i skolowalam topik z elementem ananskowym,jakos mi sie nie widzi bardzo,zobaczymy jak sie bedzie nosic
szydelko 3mm,bawelna z Lidla

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 10:36
|
|
|
ojej,czas chociaz na chwilke odkurzyc swoj watek bo sie pod ziemie zapadnie
dzis do prezentacji pozno-letnia czapeczka,wzorek z Keito Dama 129/2006

|
|
|
|
 |
Bernadka
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:03
|
|
|
Super RETRO czapeczka 
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 22:38
|
|
|
dziekuje Wam kochane dziewczyny ,tak mnie to zmobilizowalo do pracy,ze dziergam nieustannie kiedy tylko chwilka wolna,a ze malo troszke tego czasu to idzie niezbyt szybko,ale wazne ze w ogole cos wychodzi powstalo mini poncho na drutach okraglych 5mm wg wlasnego pomyslu marzy mi sie naprawde cos wiekszego na drutach ale na razie nie jestem jeszcze na to dostatecznie zaawansowana

|
|
|
|
 |
Bernadka
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 20:59
|
|
|
bardzo fajne golfikowe ponczo 
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Śro 22 Sie, 2007 19:11
|
|
|
dziekuje przeslicznie,przeslicznie
co sie jednak okazalo,na manekinie dobrze lezalo a ze manekin to 34 rozmiar a ja 38 wiec troche sie do gory wznosilo na ramionach wiec rozprulam szew i przerobilam na pelerynke,mysle ze tez niezle bedzie wygladac a do mini poncha z golfikiem to sie jeszcze zabiore,znajde tylko odpowiednie nici

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 22:16
|
|
|
dziekuje po stokroc Wam wszystkim,naprawde jestescie niesamowite dziewczyny
Wasza motywacja do dalszej pracy przedstawia sie nastepujaco
bolerko wg wzoru z Bergere de France oraz pokrowiec na telefon

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 21:05
|
|
|
tak pieknie chwalicie prace a ja w takim zastoju niestety dwie prace nie pozwalaja mi na dluzsze przebywanie z szydelkiem czy drutami ale mam nadzieje chociaz w weekendy troszke wiecej poswiecac czasu na robotki
na dzien dzisiejszy topik z kokardka,ktory bedzie sluzyl mi teraz jako kamizelka na koszule bo juz chlodno zeby sam nosic,wykonany z wloczki Phildar,szydelkiem nr 4, a jutro jesli dobrze pojdzie pochwale sie praca drutowa,musze skonczyc rekawki

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007 22:37
|
|
|
no to juz sie chwale obiecanym sweterkiem na drutach,wlasnego pomyslu z welny z akrylem,grubymi drutami dorobie jeszcze torebke do kompletu albo cos innego jesli przyjdzie mi pomysl do glowy
a za wszystkie pochwaly 10000000 krotnie dziekuje

|
|
|
|
 |
Bernadka
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007 09:06
|
|
|
bardzo pomysłowy
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007 10:39
|
|
|
WSZYSTKIM KOCHANYM FORUMOWICZKOM
a oto juz moja druciana czapa wlasnego pomyslu,drutami okraglymi 5mm (dzieki Anusiaczkowi pokochalam okragle druty !!!!!! ),wloczka bawelna z akrylem,wyszlo 100 gr

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 23:00
|
|
|
to teraz tak na szybkiego szaliczek fioletowy,robie jeszcze berecik a jak starczy wloczki to i rekawiczki machne

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 10:18
|
|
|
DZIEKUJE WAM KOCHANE ZA WSZYSTKIE MILE SLOWA
niestety musialam na chwile odlozyc swoj komplet poniewaz w pracy w piatek po pokazaniu niektorych swoich wyrobow dostalam az 8 zamowien wiec trza sie brac do roboty
jedno juz zrealizowane i oto efekt

|
|
|
|
 |
Bernadka
Gaduła ;)

Kraj:

|
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 08:37
|
|
|
super kaszkiet 
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 17:57
|
|
|
to juz nastepne zamowienie - mitenki czyli rekawiczki bezpalcowki
mialam tez berecik i kapelusz ale nie zdazylam zrobic zdjecia przed oddaniem do wlascicielki,ale moze uda mi sie cyknac fotke w pracy juz na wlascicielce
mitenki z wloczki Lambswool Phildara,czesc wewnetrzna na drutach nr 3 a zewnetrzna szydelko nr 3 wg opisu z katalogu Phildar 471

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 18:59
|
|
|
DZIEKUJE WSZYSTKIM WAM DZIEWCZYNY - KLIENTKI SA ZADOWOLONE Z WYROBOW I BEDA ZAMAWIAC DALEJ
a to juz etola takze na zamowienie,robiona na duzych drutach 7mm z wloczki "Bergere de France",poszlo dokladnie 150gr,w oryginale kolor jest bordowy

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 23:22
|
|
|
to jeszcze dorzuce kapelusik dla 10-miesiecznej dziewczynki

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 33 |
|
|