|
nowe kulinaria - wstęp |
| Autor |
Wiadomość |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Autor tematu Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Wto 16 Lis, 2010 18:55 nowe kulinaria - wstęp
|
|
|
Drogie Maranciaki!
Witajcie w nowych Kulinariach!
Nasze forum jest najlepszym forum poświęconym rękodziełu i chcemy aby takie pozostało. Jednakże Ilość forumowiczów stwarza okazje do podzielania się poradami i pomocą także z innych dziedzin, np. z dziedziny kulinarnej.
Nie chcemy zapełniać forum przepisami czy artykułami skopiowanymi z internetu. W sieci znajduje się wiele wspaniałych stron kulinarnych. Jeśli znacie super przepisy lub ciekawy artykuł w necie, które warto przeczytać, wykorzystać i podzielić się z innymi prosimy o podanie linka.
Jednakże wiele z nas ma stare wypróbowane przepisy, przepisy, które są w domu od zawsze, przekazywane z pokolenia na pokolenia, przepisy na potrawy, które zawsze się udają, potrawy, które wzbudzają zachwyt gości. Takie przepisy są bardzo mile widziane, a wręcz pożądane w dziale, który chcemy tworzyć od nowa razem z Wami. Chcemy stworzyć bazę przepisów podstawowych przydatnych każdej Pani.
Zapraszamy do wspólnego gotowania!
Ciapara i Madzia
|
_________________ http://picasaweb.google.com/erendis30
http://www.fotosik.pl/u/erendis/albumy
http://literackoniespelniona.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
heniutkowo
Użytkownik aktywny heniutkowo

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 7 razy Wiek: 62 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 462
Medale: Brak
|
Wysłany: Wto 16 Lis, 2010 19:35
|
|
|
Witam serdecznie.Trafiłaś w samo sedno z tym tematem.Jeste właśnie kucharzem a właściwie byłam bo od 1 stycznia będę bez pracy.Pracowałam w ośrodku rządowym i zostaje on zamknięty ,pracowałam tam 20 lat.Do czego zmierzam,jeśli jakaś dziewczyna będzie chciała jakiejs pomocy w sztuce kulinarnej nie odmówi,e,ale będę was raczyła może śmiesznymi historyjkami z moich lat pracy.?
|
|
|
|
 |
Madzia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Autor tematu Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
ciapara
ciapara

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 63 razy Wiek: 53 Dołączyła: 05 Lip 2009 Posty: 7646
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 10:12
|
|
|
Witamy Cie Heniutkowo chetnie posłuchamy i anegdot i przytulimy fajne przepisy 
|
_________________ Moje Picassa
Moje Robótkowanie |
|
|
|
 |
makramka
Użytkownik aktywny makramka

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 15 razy Wiek: 59 Dołączyła: 03 Lis 2010 Posty: 683 Skąd: małopolskie
|
|
|
|
 |
heniutkowo
Użytkownik aktywny heniutkowo

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 7 razy Wiek: 62 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 462
|
Wysłany: Sob 20 Lis, 2010 22:02
|
|
|
... no to zaczynam, moje pierwsze kroki w gastronomi..gdzieś okolo nie wydam daty .Mam smażyć naleśniki 350 sztuk.Patelnia na kuchni jest rosmiar 150na90 cm.Naleśniki są ale kanciaste wchodzi szef i mówi co tenaleśniki takie kanciaste, a ja na to jaka jest patelnia ...no..kanciasta ,ja na to noto jakie mają być naleśniki okrągłe?..Odpowiedż szefa a idż w ch..rę.Z tobą tak zawsze.
|
|
|
|
 |
Madzia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|