|
Pamiętnik kota Fredzia cz.2 |
| Autor |
Wiadomość |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Autor tematu Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 11:32 Pamiętnik kota Fredzia cz.2
|
|
|
Włóczę się tak po tym lesie od kilku godzin..kurczę tu żywej duszy nie
ma...okropne...niedługo się ściemni..muszę znaleźć sobie jakieś miejsce do spania..o kurczę a co to przebiegło przed chwilą..czyżby to był ten malutki kotek co go wyrzucili?? Muszę jakoś mu pomóc,razem zawsze raźniej..chyba schował się za tym drzewem...
- Nie uciekaj mały!!! Chcę Ci tylko pomóc...nie płacz nie płacz...jakoś to będzie...
On z płaczem zaczął mówić :
- Wiedziałem od samego początku,że mnie wyrzucą...mała Ania wzięła mnie do domu,bo włóczyłem się sam po ulicy..ale jak zobaczył mnie jej ojciec natychmiast mnie przegonił i zaczął bić Anię i mówił,że jak zwykle myśli o głupotach,zamiast gotować i sprzątać..to było straszne..ukryłem się pod szafą..obok jej ojca oczywiście widziałem z 3 butelki wina takiego za 3zł..pewnego dnia podsłuchałem rozmowę jego z jakimś kolegą..mówił,że zabiorą mnie do lasu i tam zabiją...nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić..nie miałem jak uciec..nie minęła jeszcze godzina jak brutalnie złapał mnie w te swoje brudne łapska i zabrał do samochodu kolegi,gdzie leżała wielka siekiera...dlatego gdy mnie tutaj przywieźli to tak wybiegłem..uciekałem..nie chciałem,żeby mnie zabili,a im się już nie chciało za mną lecieć..
-Jejku to niezłe miałeś przeżycia...okropność..
Następnie zacząłem opowiadać mu swoją historię i zaproponowałem mu byśmy zawarli pakt wojny przeciwko ludziom robiącym krzywdę zwierzętom..mały zgodził się bez wahania..od tej pory ja i mały Bolek (tak go nazwałem) wypowiadamy wojnę ludziom...złym ludziom..tylko kurczę najpierw musimy wyruszyć na łowy..głodni jesteśmy oboje..no proszę mały znalazł zabitego ptaszka..patrzcie jaki on bystry..widzę,że spotkałem bardzo dobrego kolegę..oby tak dalej..
|
_________________ Najlepsze fora o naszych zwierzaczkach:
www.koszatniczka.org
www.szynszyla.org
www.forum.szczury.org
www.świnkimorskie.org/sforum
www.forum.miau.pl
www.dogomania.pl/forum
 |
|
|
|
 |
mariola65
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Medale: Brak
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|