|
Out of darkness - chusta |
| Autor |
Wiadomość |
blush
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 41 Dołączyła: 10 Maj 2012 Posty: 245
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 04 Cze, 2015 09:05 Out of darkness - chusta
|
|
|
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było i wracam do Was jak boomerang 😃.
Mam następujący problem zakupiłam na ravelry schemat chusty Out of darkness jest super piękna ale ja jak to ja nie umiem jak zawsze ruszyć bo nie wiem o co tam za bardzo chodzi. Z waszą pomocą na sto procent znowu będzie sukces. Tylko problem tkwi w tym że narusze prawa autorskie jak ja tu zamieszczę wiec plis o pomoc jak ten problem rozwiązać. Pozdrawiam Marta
|
|
 |
ania_b

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 117 razy Wiek: 59 Dołączyła: 15 Mar 2009 Posty: 1381 Skąd: Gdańsk
Medale: 4 (Więcej...)
|
Wysłany: Czw 04 Cze, 2015 11:05
|
|
|
Możesz zamieścić tylko fragment opisu, z którym masz problem. A możesz też poprosić o pomoc w tłumaczeniu i przesłać ten opis na meila konkretnej osobie. To nie jest na pewno naruszenie praw autorskich, ponieważ nawet płatnymi wzorami można się dzielić prywatnie. Mogę spróbować pomóc w tłumaczeniu. Jak na razie sobie radziłam, więc może i w tej chuście nie ma aż tak skomplikowanych opisów.
I fajnie, że do nas wracasz. Zawsze tu jesteśmy 
|
|
|
|
 |
blush

Kraj:

|
Wysłany: Nie 07 Cze, 2015 20:33
|
|
|
Bardzo dziękuję mam zawsze problem co chwilkę w tych obcojęzycznych opisach i musiała bym tu wszystkie fragmenty najlepiej przytoczyć. Strasznie mi się ta chusta podoba i zapraszam każdego chętnego podzielę się bez problemu podajcie mi na maila swoje to powysylam blush_1984@wp.pl z góry dzięki za pomoc:)
|
|
 |
blush

Kraj:

|
Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 20:28
|
|
|
Dziewczynki zaczęłam sama w prawdzie z błędem na samym początku ale to nic bo i tak po tym pierwszym rzędzie na który nabrałam poprostu 7 oczek poszło już gładko. Robię więc to body a i zdjęcie dołączę jak zrobię jakiś większy kawałek To mój pierwsza chusta od bardzo dawna i zawsze mam problem z początkiem ZAWSZE:)
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|