To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

kabyr - Czw 03 Lut, 2011 19:25

Lamilka blezer przepiękny.
Wyglądasz w nim rewelacyjnie.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

maranta - Czw 03 Lut, 2011 20:22

Lamika uklon uklon
Cudny sweter i w ogóle wszystkie prace piękne. Dobrze, że sobie kupiłaś druciki - komu jak komu, ale Tobie z pewnością się przydadzą cool

buziaczek - Czw 03 Lut, 2011 21:25

bardzo ładny swetr brawo cool
buziaczek - Czw 03 Lut, 2011 21:27

bardzo ładny swetr brawo cool
ciapara - Pią 04 Lut, 2011 09:11

Kamilka ja nie wiem czy Ty napad na bank zrobiłas wesoło mi
Ale zakupy cudowne. Mam nadzieje ze bedziesz bardzo zadowolona z tych drucików tak jak i ja jestem Smile
A włóczka cudna... czyzby na chuste??? cool

lamika88 - Pią 04 Lut, 2011 09:17

ciapara napisał/a:
Kamilka ja nie wiem czy Ty napad na bank zrobiłas wesoło mi

Hehe nie musiałam hahahihi W końcu kupiłam sobie prezent gwiazdkowy od babć hahahihi Nie wiedziały co kupić to dały gotóweczkę no a ja już wiedziałam co sobie z niej sprezentuję wesoło mi

ciapara napisał/a:
A włóczka cudna... czyzby na chuste??? cool

Jak zostanie to może... wesoło mi Ale obecnie zaczęłam sweterek z niej wesoło mi Nie jest aż tak bardzo gryząca bo nawet mój tata stwierdził, że mógłby w tym chodzić hahahihi ale mało mi idzie przy moim rozmiarze to pewnie i na chustę wystarczy hahahihi

Beata T - Pią 04 Lut, 2011 17:40

przepiękny sweterek brawo brawo brawo
Jarka - Pią 04 Lut, 2011 21:18

ciapara napisał/a:
zakupy cudowne
cool cool cool
gustavo_2008 - Sob 05 Lut, 2011 20:07

lamika88, prześliczny blezer brawo brawo brawo i zakupy bardzo udane wesoło mi
małgośka - Nie 06 Lut, 2011 11:47

lamika88, śliczny sweterek i pięknie w nim wyglądasz. cool wesoło mi
WIELKIE radocha radocha
Wspaniałe zakupy. hopla

makramka - Nie 06 Lut, 2011 21:20

brawo brawo brawo brawo brawo bye
SoWa - Śro 09 Lut, 2011 14:52

cudeńko swetrzycho! brawo No i rozumiem Twoją radość z zakupów! Babcie masz kochane, bo rozumieją Twoją pasję! A może same co nieco sztrikuję ?

cmoknięcie

lamika88 - Śro 09 Lut, 2011 17:15

SoWa napisał/a:
Babcie masz kochane, bo rozumieją Twoją pasję! A może same co nieco sztrikuję ?

Jedna babcia szyje a druga dzierga skarpetki w każdym rozmiarze i kolorze wesoło mi Co roku dostaję kilka par na mikołaja wesoło mi

Robótkowo ostatnio się ślimaczę bo mam sesję... Na drutach sukienka (a miał być sweter hahahihi ale tak jakoś sukienkowo wychodzi hahahihi ) na czółenkach kolczyki a ja siedzę w notatkach... Dzisiaj był jeden egzamin i fatalnie mi poszedł bo zabrakło 1 pkt do zaliczenia (na 18 pkt maksymalny wynik jaki uzyskała jedna osoba było 8 pkt) taki test nam dowalili wściekły Każde zadanie składało się z 3 podpunktów i w każdym trzeba było napisać czy jest prawdziwy czy nie... Wystarczyło zrobić jeden błąd i 0 za zadanie... Jak poszłam patrzeć na zadania to te, w których miałam 0 to właśnie było tak, że 2 odpowiedzi dobre jedna zła wściekły A tyle się uczyłam... No ale na całe szczęście nie muszę pisać poprawki wesoło mi Profesor okazał się człowiekiem i mam tylko przyjść po wpis a 2 mi nie wpisał tylko po prostu kazał po wpis przyjść w innym terminie (nie wiem co mu zależało mógł wpisać dzisiaj no ale nie będę wybrzydzać... Grunt, że jednak z górki... wesoło mi ) Zaraz siadam już dalej bo w piątek kolejny egzamin... Uczę się na niego już miesiąc tyle materiału ale cały czas mi się mylą nazwiska przy twierdzeniach... puknąć się Trzymajcie za mnie kciuki w piątek od 9 do 11 uklon uklon

Oj ale się rozpisałam gafa

SoWa - Śro 09 Lut, 2011 18:15

No to co się dziwić, że Ty taka uzdolniona, było po kim dziedziczyć, a i atmosfera w takiej rodzinie sprzyjająca rozwojowi artystycznemu! cmoknięcie
Eva_31 - Śro 09 Lut, 2011 19:05

lamika88, Sweterek jak i ty w nim wygladasz rewelacyjnie... brawo brawo brawo
Grażyna - Śro 09 Lut, 2011 19:14

maranta napisał/a:
Lamika uklon uklon
Cudny sweter i w ogóle wszystkie prace piękne. Dobrze, że sobie kupiłaś druciki - komu jak komu, ale Tobie z pewnością się przydadzą cool

radocha cool radocha

Paddington - Czw 10 Lut, 2011 17:18

cool <---- tu nie ma emotki ściskającej kciuki więc jest ta. Kciukam kciukam i wiem, że egzamin będzi ena bdb. Tylko pochwal się potem pax
lamika88 - Pią 11 Lut, 2011 15:39

Jestem na półmetku sesji... I nie jestem zadowolona... Dzisiaj miałam egzamin z Matematyki dyskretnej na który uczyłam się od Bożego Narodzenia i tak na 50 zagadnień nie umiałam 5 (ale nie całych zagadnień twierdzenie + dowód tylko po prostu dowodów bo były dla mnie niezrozumiałe) na egzaminie na 7 pytań trafiłam na 3 z tych 5 co nie umiałam... wściekły W czasie sesji trzeba mieć szczęście... wściekły Ale jednego nikt z nich nie zrobił to próg zaliczenia został obniżony dzięki czemu zdałam na 3,5. Ja jako jedyna miałam z tą Panią zajęcia wcześniej z innego przedmiotu gdzie robiliśmy podobne rzeczy (i też ich nikt nie rozumiał puknąć się ) Po wynikach dużo osób wychodziło bardzo zadowolonych bo tak im oceniała prace, że nawet za brak założeń w twierdzeniu nie obniżała oceny no to ja pełna nadziei weszłam patrze a mam 3,5 wściekły Moja praca była sprawdzona dogłębnie i punkty poleciały mi nawet za to, że na zajęciach coś było oznaczone x a ja to oznaczyłam y a sens był taki sam wściekły I jeszcze usłyszałam, że moja praca wogóle nie powinna zostać zaliczona bo nie zrobiłam tego zadania (którego nikt nie zrobił i przez nie została obniżona skala ocen) wściekły Tak więc czuję się bardzo niesprawiedliwie potraktowana mam ogromny żal że poświeciłam masę czasu i wszystko co potrafiłam dokładnie rozumiałam bo ja nic nie wykuwam na pamięć a zostałam tak słabo oceniona. przykro mi W poniedziałek i środę mam kolejne egzaminy więc idę się dalej uczyć ale powoli przestaje wierzyć w to, że jest sens się uczyć, bo niektórzy umieli tylko 10 zagadnień i trafili a nawet ich nie rozumieli tylko wykuli słowo w słowo i teraz mają 5... wściekły

Idę na pocieszenie skończę plątać komplet na prywatną wymiankę... papa papa

zonieczka - Pią 11 Lut, 2011 15:52

lamika88 napisał/a:
powoli przestaje wierzyć w to, że jest sens się uczyć, bo niektórzy umieli tylko 10 zagadnień i trafili a nawet ich nie rozumieli tylko wykuli słowo w słowo i teraz mają 5...

skąd ja to znam, kilka lat temu zdawałam biochemię, przysiadłam do niej naprawdę solidnie, całe 2 tygodnie nic tylko biochemia, i co ??? koleżanka która jechała ze mną na ten egzamin uczyła się tylko w pociągu, (nauczyła się jednej reakcji i ją trafiła ) a ja dostałam jakiś durny podział cukrów z przykładami z życia codziennego i przykłady mnie rozłożyły na łopatki.... życie. Ja na szczęście studia mam już za sobą, ale trzymam mocno kciuki za Ciebie

ciapara - Pią 11 Lut, 2011 15:56

kwiatek dla ciebie na pocieszenie
saba52 - Pią 11 Lut, 2011 17:43

lamika88, Nie przejmuj się aż tak cmoknięcie Ważne że Ty wiesz że wiesz cmok
Violetta21 - Pią 11 Lut, 2011 19:44

cmok trzymam kciuki za następne egzaminy cmok
Anonymous - Pią 11 Lut, 2011 20:03

lamika88 Twoje prace są rewelacyjne cmoknięcie brawo brawo brawo cmoknięcie
A zakupy....nie zazdroszczę, ale...no dobra....dają tyle przyjemności i radości. Z włóczki Angoramatic, którą kupiłaś robiłam szal. Ma bardzo ładne kolory ( do podejrzenia w mojej galerii).
Trzymam kciuki za Twoję udaną sesję love cmoknięcie

dehajola - Pią 11 Lut, 2011 20:49

traktuj to jako lekcje zycia - nie daj się !! cmok
Grażyna - Sob 12 Lut, 2011 17:39

Ważne, że zdałaś wesoło mi tak zawze córce powtarzam. Też jest niezadowolona z sesji, bo liczyła na stypendium, ale sie nie udało. Zdała jednak egzamin z geografii jako jedna z nielicznych też na 3,5 i kazałóam jej się cieszyć, bo jest z czego.