To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102

Lucysia - Wto 19 Maj, 2009 22:31

bean śliczny topik, tak jak i wszystkie Twoje prace brawo brawo brawo
gabrysia - Śro 20 Maj, 2009 05:48

kolejny śliczny topik brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Gośka - Śro 20 Maj, 2009 07:27

szczęka szczęki nie mogę znaleźć pod biurkiem zebalek topiki super brawo brawo też chcę takie placzek tylko kiedy je robić? nie wiem
onka15 - Śro 20 Maj, 2009 07:27

cool cool cool brawo brawo brawo
alienor - Śro 20 Maj, 2009 08:47

Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie .
Wyglądasz zjawiskowo cool cool cool

gosias - Śro 20 Maj, 2009 10:47

alienor napisał/a:
Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie .

No właśnie..... Very Happy

magdalena - Śro 20 Maj, 2009 14:24

Wyglądasz rewelacyjnie!!! cool cool cool
wikifiki - Śro 20 Maj, 2009 16:54

bean, bardzo seksusny topik sobie wydziergałaś, slicznie ci w tym fioletowym kolorku.
Chyba pękne z zazdrości cmoknięcie

Bożena- 2000 - Śro 20 Maj, 2009 17:28

wikifiki napisał/a:
bean, bardzo seksusny topik sobie wydziergałaś, slicznie ci w tym fioletowym kolorku.
Chyba pękne z zazdrości cmoknięcie

Ano, ano! też to mam. Pękam z zazdrości.

bean - Śro 20 Maj, 2009 21:12

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Dziękuję Wam za wpisy kwiatek dla ciebie choć niektóre wprawiają mnie w zakłopotanie Embarassed
wikifiki napisał/a:
Chyba pękne z zazdrości
Karina, nie ma co pękać - szydełko w rączkę i raz, dwa topik gotowy - robi się szybciutko Laughing
wiesia_33 - Śro 20 Maj, 2009 21:20

bean piękny topik cool cool cool cool
Joanna_J9 - Śro 20 Maj, 2009 21:22

bean, fantastyczny topik , kolorek cudowny.
Extra , bardzo ładnie się w nim prezentujesz brawo brawo brawo

gosias - Śro 20 Maj, 2009 21:34

bean, Smile za całokształt cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon
dagny14 - Czw 21 Maj, 2009 08:53

alienor napisał/a:

Dokładnie tak!
brawo brawo

gustavo_2008 - Czw 21 Maj, 2009 18:42

Topik cudny. cool Zresztą jak wszystkie Twoje dzieła

uklon uklon uklon

Pozdrawiam Małgorzata

nula - Czw 21 Maj, 2009 19:17

alienor napisał/a:

Przyznaj się , nie paradowałaś dzisiaj czasem w okolicach Śródki ?- korek był straszny - moje dziecko do szkoły nie zdążyło ! rotfl
A poważnie, jak mogłam to przegapić ???????????? wściekły
Cały czas myślałam, że dziewczyny chwalą jeszcze ten poprzedni !!!
Faktycznie motorek w łapkach jak nic !!!! zebalek
A efekty - tylko zazdrościć !!! brawo brawo brawo brawo
Przepiękny jest i wyglądasz faktycznie bombowo !!!!
cool cool cool

Laura S. - Czw 21 Maj, 2009 20:14

Jakbym Cię spotkała na ulicy w którymkolwiek z Twoich DZIEŁ (!!!) to jak nic wylądowałabym na jakimś słupie z zapatrzenia. Robisz takie cuda tym szydełkiem,że mi słabo uklon uklon uklon uklon uklon
Elżbieta P. - Pią 22 Maj, 2009 20:21

wyglądasz ślicznie, ja też należę do tych, które zazdroszczą bez miary talentu, wyglądu, figury i całej reszty wesoło mi brawo brawo brawo
Madzia - Sob 23 Maj, 2009 17:28

Cały czas myślałam, że jeszcze jest chwalona czerwona bluzeczka a tu coś nowego!
Jak zwykle u Ciebie perfekcyjne wykonanie i leży idealnie. Do tego śliczny kolor.
Całość - rewelacja! brawo brawo brawo brawo brawo brawo

wikifiki - Sob 23 Maj, 2009 18:01

bean napisał/a:
Karina, nie ma co pękać - szydełko w rączkę i raz, dwa topik gotowy - robi się szybciutko

Łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Odkąd poszłam do pracy cierpie na chroniczny brak czasu i chroniczne zmęczenie więc tylko ogladam wasze prace a sama szydełka nie biore w reke. Nie sadziłam że praca biurowa jest taka męcząca wesoło mi

Mam nadzieje ze sie to szybko zmieni bo moja sukienka ala prada leży 3 tydzień nie skończona wściekły

Grażyna - Sob 23 Maj, 2009 20:57

piekne oba cool
bean - Pon 01 Cze, 2009 20:26

Bluzeczka z maxi viscose - szydełko 1,75mm - robiona bez odrywania nici

Tunika z virginii - szydełko 2,5 i 3mm

Przepraszam za jakość zdjęć, ale dopiero uczę się robić zdjęcia z samowyzwalaczem jęzorek

barbara 1 - Pon 01 Cze, 2009 20:35

Beatka przesliczna bluzeczka i fantastyczna tunika brawo brawo brawo
Składam Ci spóznione życzenia.Wszystkiego najlepszego ,duzo zdrowia i samych radosnych dni cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

liken - Pon 01 Cze, 2009 20:39

Świetne prace - jak znalazł na lato Smile
makneta - Pon 01 Cze, 2009 20:43

Bluzeczka z elementów i to do tego bez odrywania nici wzbudza mój głęboki podziw.
A ile Maxi zeszło Ci na tę bluzeczkę?
Tunika jest cool cool cool