Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102
Lucysia - Wto 19 Maj, 2009 22:31
bean śliczny topik, tak jak i wszystkie Twoje prace
gabrysia - Śro 20 Maj, 2009 05:48
kolejny śliczny topik
Gośka - Śro 20 Maj, 2009 07:27
szczęki nie mogę znaleźć pod biurkiem topiki super też chcę takie tylko kiedy je robić?
onka15 - Śro 20 Maj, 2009 07:27
alienor - Śro 20 Maj, 2009 08:47
Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie .
Wyglądasz zjawiskowo
gosias - Śro 20 Maj, 2009 10:47
| alienor napisał/a: | Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie .
Wyglądasz zjawiskowo  |
No właśnie.....
magdalena - Śro 20 Maj, 2009 14:24
Wyglądasz rewelacyjnie!!!
wikifiki - Śro 20 Maj, 2009 16:54
bean, bardzo seksusny topik sobie wydziergałaś, slicznie ci w tym fioletowym kolorku.
Chyba pękne z zazdrości
Bożena- 2000 - Śro 20 Maj, 2009 17:28
| wikifiki napisał/a: | bean, bardzo seksusny topik sobie wydziergałaś, slicznie ci w tym fioletowym kolorku.
Chyba pękne z zazdrości  |
Ano, ano! też to mam. Pękam z zazdrości.
bean - Śro 20 Maj, 2009 21:12
Dziękuję Wam za wpisy choć niektóre wprawiają mnie w zakłopotanie | wikifiki napisał/a: | | Chyba pękne z zazdrości | Karina, nie ma co pękać - szydełko w rączkę i raz, dwa topik gotowy - robi się szybciutko
wiesia_33 - Śro 20 Maj, 2009 21:20
bean piękny topik
Joanna_J9 - Śro 20 Maj, 2009 21:22
bean, fantastyczny topik , kolorek cudowny.
Extra , bardzo ładnie się w nim prezentujesz
gosias - Śro 20 Maj, 2009 21:34
bean, za całokształt
dagny14 - Czw 21 Maj, 2009 08:53
| alienor napisał/a: | Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie .
Wyglądasz zjawiskowo  |
Dokładnie tak!
gustavo_2008 - Czw 21 Maj, 2009 18:42
Topik cudny. Zresztą jak wszystkie Twoje dzieła
Pozdrawiam Małgorzata
nula - Czw 21 Maj, 2009 19:17
| alienor napisał/a: | | Bean mam nadzieje , ze jak wychodzisz z domu to cos" przyzwoitego" na siebie narzucasz albo chodzisz bocznymi uliczkami , jak na ciebie patrze to mam obawy , żeby do jakiejś katastrofy nie doszło i nie pisali w gazetach , ze Poznan zostal sparalizowany z powodu karambolu ulicznego wywołanego zagapieniem sie kierowców obojga plci na panią w sexownym topie . |
Przyznaj się , nie paradowałaś dzisiaj czasem w okolicach Śródki ?- korek był straszny - moje dziecko do szkoły nie zdążyło !
A poważnie, jak mogłam to przegapić ????????????
Cały czas myślałam, że dziewczyny chwalą jeszcze ten poprzedni !!!
Faktycznie motorek w łapkach jak nic !!!!
A efekty - tylko zazdrościć !!!
Przepiękny jest i wyglądasz faktycznie bombowo !!!!
Laura S. - Czw 21 Maj, 2009 20:14
Jakbym Cię spotkała na ulicy w którymkolwiek z Twoich DZIEŁ (!!!) to jak nic wylądowałabym na jakimś słupie z zapatrzenia. Robisz takie cuda tym szydełkiem,że mi słabo
Elżbieta P. - Pią 22 Maj, 2009 20:21
wyglądasz ślicznie, ja też należę do tych, które zazdroszczą bez miary talentu, wyglądu, figury i całej reszty
Madzia - Sob 23 Maj, 2009 17:28
Cały czas myślałam, że jeszcze jest chwalona czerwona bluzeczka a tu coś nowego!
Jak zwykle u Ciebie perfekcyjne wykonanie i leży idealnie. Do tego śliczny kolor.
Całość - rewelacja!
wikifiki - Sob 23 Maj, 2009 18:01
| bean napisał/a: | | Karina, nie ma co pękać - szydełko w rączkę i raz, dwa topik gotowy - robi się szybciutko |
Łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Odkąd poszłam do pracy cierpie na chroniczny brak czasu i chroniczne zmęczenie więc tylko ogladam wasze prace a sama szydełka nie biore w reke. Nie sadziłam że praca biurowa jest taka męcząca
Mam nadzieje ze sie to szybko zmieni bo moja sukienka ala prada leży 3 tydzień nie skończona
Grażyna - Sob 23 Maj, 2009 20:57
piekne oba
bean - Pon 01 Cze, 2009 20:26
Bluzeczka z maxi viscose - szydełko 1,75mm - robiona bez odrywania nici
Tunika z virginii - szydełko 2,5 i 3mm
Przepraszam za jakość zdjęć, ale dopiero uczę się robić zdjęcia z samowyzwalaczem
barbara 1 - Pon 01 Cze, 2009 20:35
Beatka przesliczna bluzeczka i fantastyczna tunika
Składam Ci spóznione życzenia.Wszystkiego najlepszego ,duzo zdrowia i samych radosnych dni
liken - Pon 01 Cze, 2009 20:39
Świetne prace - jak znalazł na lato
makneta - Pon 01 Cze, 2009 20:43
Bluzeczka z elementów i to do tego bez odrywania nici wzbudza mój głęboki podziw.
A ile Maxi zeszło Ci na tę bluzeczkę?
Tunika jest
|
|
|