To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Pysiatom i robótki.

nismon - Wto 02 Cze, 2015 10:34

Kasiu u Ciebie jak zawsze przepięknie i perfekcyjnie! uklon brawo
Bożena- 2000 - Wto 02 Cze, 2015 18:29

Serweta cudna. Bardzo pracochłonna. cmoknięcie
Ainer - Śro 03 Cze, 2015 21:29

super cool
saba52 - Śro 03 Cze, 2015 23:48

Wszystko śliczne
brawo brawo brawo brawo brawo

Pysiatom - Pią 05 Cze, 2015 13:07

Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Apak - Pią 05 Cze, 2015 20:27

Pozwolę sobie pokazać tutaj zdjęcia zrobione przez mojego męża wesoło mi

Nie mogłam się napatrzeć na wiklinowe cuda robione przez Kasię i jej Męża i pewnego dnia zapytałam ten znakomity Duet, czy zechcieliby zrobić koszyczek do sypania kwiatów. Moja córcia jest dzieckiem bardzo aktywnym wesoło mi i pomyślałam, że skoro już ma maszerować w procesji, to przydałby się koszyczek jak najbardziej stabilny, ale lekki, który nie będzie się przechylał, w którym nie będzie przeszkadzał pałąk i który łatwo się będzie nosiło. I który będzie wielkością dopasowany do wielkości Małgosi Very Happy

No i proszę - wszystkie te cechy ma koszyczek zrobiony przez Kasię z mężem. Tylna ścianka jest pionowa, a na górze są otwory, przez które przeciągnęłam taśmę bawełnianą. Dodałam kokardę i motylki. Koszyk sprawdziła się znakomicie, a co najważniejsze, Małgosia nosiła go z wielka dumą. Dzięki takiej konstrukcji zakładała go nawet jak torebkę.

Tak więc BARDZO OGROMNIE I SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WAM ZA ZNAKOMITY KOSZYCZEK! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Jarka - Sob 06 Cze, 2015 11:01

Koszyczek śliczny, a z Małgosi jaki śliczny aniołeczek w sukienusi zrobionej przez mamusię. Ślicznie się Małgosia prezentowała cool cool cool
Anisa - Sob 06 Cze, 2015 11:33

Śliczny koszyczek, śliczna sukienka i śliczna dziewczynka brawo
Pysiatom - Sob 06 Cze, 2015 18:45

Aniu, jest nam naprawdę miło,że mogliśmy zrobić dla Małgosi koszyczek. Mała panienka wyglądała pięknie i co najważniejsze, że była zadowolona. Buziaczki dla Małgosi od Nas. cmok cmok cmok
goja91 - Sob 06 Cze, 2015 20:59

Ale mnie zazdrość zżera od środka.Wszystkie Wasze prace są przepiękne, to wykonanie takie staranne,projekty rewelacja.NOOOO,a taki mąż z którym można dzielić pasje to skarb.Mój to mi co najwyżej pozwala świecić swiatło,gdy coś robię a to juz duże poświęcenie radocha
elka j. - Wto 09 Cze, 2015 22:33

goja91 napisał/a:
taki mąż z którym można dzielić pasje to skarb.Mój to mi co najwyżej pozwala świecić swiatło,gdy coś robię a to juz duże poświęcenie

Co prawda, to prawda, mój to nawet światła nie włączy, pewnie chciałby, żebym czym prędzej oślepła i przestała dziergać wesoło mi

Sektencja - Śro 10 Cze, 2015 16:13

Ślicznie wygląda! Smile
Frezja45 - Sob 13 Cze, 2015 14:14

Pysiatom, cool uklon brawo cool cool cool
saba52 - Pią 26 Cze, 2015 18:03

Ale śliczny koszyczek i cudna panienka cool
Elżbieta P. - Wto 30 Cze, 2015 16:48

bardzo ładny koszyczek brawo
Hebe - Śro 15 Lip, 2015 19:36

Pysiatom, Kasiu piękny kocyk. Czy mogę poprosić o schemat wzoru? Dziękuje juz dzisiaj kwiatek dla ciebie
piękne i dopracowane w każdym szczególe są Twoje prace. Pozdrawiam.

Ainer - Śro 15 Lip, 2015 23:44

cudowny koszyczek cool brawo cmoknięcie
Pysiatom - Czw 30 Lip, 2015 14:16

Dzisiaj pokażę prace mojego M. Następny mnich , który ostatnio cieszy się dużym zainteresowaniem wśród znajomych . Tym razem z nosem i ustami. hopla

I biżuteria zrobiona na prezenty.
Dla siostry

I naszyjnik z wisiorem dla mojej mamy.

a na koniec tunika.

eap - Sob 01 Sie, 2015 09:55

Ile cudnych rzeczy brawo brawo
jola373 - Sob 01 Sie, 2015 20:29

Śliczne prace i jaka różnorodność technik! cool brawo brawo brawo
edzia322 - Sob 01 Sie, 2015 21:24

Pysiatom,piękne robótki Twoje i męża. brawo brawo brawo
anle - Nie 02 Sie, 2015 12:02

Śliczne cool
Apak - Nie 02 Sie, 2015 20:19

Niesamowite! I koraliki Cię wciagnęły! Tunika jest prześliczna - robi się ją w pasach?
nula - Nie 02 Sie, 2015 20:49

nareszcie udało mi nadrobić zaległości w oglądaniu wesoło mi
obrus mnie po prostu powalił na kolana
nie wiem jak można taką dużą rzecz zrobić w tak krótkim terminie - tym bardziej chylę czoła uklon
serwetki prześliczne, reszta dziergadełek również - zwłaszcza tunika brawo
i koraliki się pojawiły - śliczna biżuteria - mama i siostra pewnie bardzo zadowolone !
a dla męża tradycyjnie wyrazy uznania za pomysły i realizację cool

wiesia_33 - Nie 02 Sie, 2015 22:38

Piękne prace brawo brawo brawo