To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - karmelek: "prawie" 2 chusty i frywolitki :)

karmelek - Czw 23 Sie, 2012 23:02

Krakowianka, romualda, Elżbieta P., Paddington, maranta, Grażyna, Bożena- 2000, malagosia4 dziękuję za Wasze miłe słowa cmoknięcie i za wszystkie kciuki cmoknięcie

maranto już nic nie chcę gubić!!! rotfl

Misiaczku, to jest moja domowa serwetka, więc w każdej chwili mogę policzyć Ci węzełki. Pisz, jeśli tylko będziesz czegoś potrzebować Smile A Renulkową serwetkę dopiero zaczynam Smile

Krakowianko już 3 września rozpoczną się kolejne poniedziałkowe spotkania robótkowe w Trzebini. Nie wiem, czy dla Ciebie to jest trudny dojazd czy nie? Ale jakby coś... Wink to zapraszam na naukę Smile
O! Teraz mi się przypomniało! Przecież do niedzieli jest Cepeliada na Rynku Smile Pani Eugenia Wieczorek zawsze chętnie uczy frywolitek Smile

nismon - Pią 24 Sie, 2012 15:13

O matko!Wszystko takie piękne,cudne,śliczne i wspaniałe!!!!!! brawo brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 24 Sie, 2012 17:45

karmelek napisał/a:
Oj, czyli Ciebie spotkała większa przykrość love

karmelku kochany no zdarza się - jak to mawia moja mama gapowe się płaci. Przeszło mi już, ale nadal pamiętam.
Co do kolorków to chyba musisz koniecznie zrobić to uderzenie pary bo jakoś do mnie nie przemawiają hahaha Smile choć chusta przepiękna. Poza tym zapewne zdjęcie też swoje robi Smile

Madzia - Pią 24 Sie, 2012 17:49

Ale piękności co do jednego! I ktoś miał szczęście. brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 24 Sie, 2012 22:12

Jakie cudeńka wychodzą spod Twoich rączek uklon uklon
Pysiatom - Sob 25 Sie, 2012 08:52

Przepiękne prace. brawo brawo brawo
bean - Sob 25 Sie, 2012 11:01

brawo brawo brawo chusty są prześliczne, bajecznie kolorowe cool i tylko szkoda, że taką piękną rzecz zgubiłaś...
Frywolitki w Twoim wykonaniu zawsze budziły i budzą mój podziw uklon a ostatni, jasny komplecik wprost mnie oszołomił mdleje CUDO!

buziaczek - Sob 25 Sie, 2012 15:04

same cuda stworzyłaś, a te chusty gały szczęka oj chciałabym znaleźć taką na drodze, skakałabym z radości do nieba hopla
Jarka - Nie 26 Sie, 2012 15:17

buziaczek napisał/a:
same cuda stworzyłaś, a te chusty oj chciałabym znaleźć taką na drodze, skakałabym z radości do nieba
cool cool cool
karmelek - Pon 27 Sie, 2012 11:53

nismon, beacia-24, Madzia, Violetta21, Pysiatom, bean, buziaczek, Jarka bardzo Wam ślicznie dziękuję kwiatek dla ciebie
konesereczka - Śro 27 Lut, 2013 13:11

piękne prace Smile