Galerie prac użytkowników forum - karmelek: "prawie" 2 chusty i frywolitki :)
karmelek - Czw 23 Sie, 2012 23:02
Krakowianka, romualda, Elżbieta P., Paddington, maranta, Grażyna, Bożena- 2000, malagosia4 dziękuję za Wasze miłe słowa i za wszystkie kciuki
maranto już nic nie chcę gubić!!!
Misiaczku, to jest moja domowa serwetka, więc w każdej chwili mogę policzyć Ci węzełki. Pisz, jeśli tylko będziesz czegoś potrzebować A Renulkową serwetkę dopiero zaczynam
Krakowianko już 3 września rozpoczną się kolejne poniedziałkowe spotkania robótkowe w Trzebini. Nie wiem, czy dla Ciebie to jest trudny dojazd czy nie? Ale jakby coś... to zapraszam na naukę
O! Teraz mi się przypomniało! Przecież do niedzieli jest Cepeliada na Rynku Pani Eugenia Wieczorek zawsze chętnie uczy frywolitek
nismon - Pią 24 Sie, 2012 15:13
O matko!Wszystko takie piękne,cudne,śliczne i wspaniałe!!!!!!
beacia-24 - Pią 24 Sie, 2012 17:45
| karmelek napisał/a: | Oj, czyli Ciebie spotkała większa przykrość love
|
karmelku kochany no zdarza się - jak to mawia moja mama gapowe się płaci. Przeszło mi już, ale nadal pamiętam.
Co do kolorków to chyba musisz koniecznie zrobić to uderzenie pary bo jakoś do mnie nie przemawiają hahaha choć chusta przepiękna. Poza tym zapewne zdjęcie też swoje robi
Madzia - Pią 24 Sie, 2012 17:49
Ale piękności co do jednego! I ktoś miał szczęście.
Violetta21 - Pią 24 Sie, 2012 22:12
Jakie cudeńka wychodzą spod Twoich rączek
Pysiatom - Sob 25 Sie, 2012 08:52
Przepiękne prace.
bean - Sob 25 Sie, 2012 11:01
chusty są prześliczne, bajecznie kolorowe i tylko szkoda, że taką piękną rzecz zgubiłaś...
Frywolitki w Twoim wykonaniu zawsze budziły i budzą mój podziw a ostatni, jasny komplecik wprost mnie oszołomił CUDO!
buziaczek - Sob 25 Sie, 2012 15:04
same cuda stworzyłaś, a te chusty oj chciałabym znaleźć taką na drodze, skakałabym z radości do nieba
Jarka - Nie 26 Sie, 2012 15:17
| buziaczek napisał/a: | | same cuda stworzyłaś, a te chusty oj chciałabym znaleźć taką na drodze, skakałabym z radości do nieba |
karmelek - Pon 27 Sie, 2012 11:53
nismon, beacia-24, Madzia, Violetta21, Pysiatom, bean, buziaczek, Jarka bardzo Wam ślicznie dziękuję
konesereczka - Śro 27 Lut, 2013 13:11
piękne prace
|
|
|