Galerie prac użytkowników forum - Żabka - Prosto z bajorka -sowy str. 100 (19-10)
Jarka - Wto 16 Sie, 2011 16:06
| Violetta21 napisał/a: | | super biżutki |
żabka - Wto 16 Sie, 2011 16:41
Grażyna, Violetta21, Badiedii, Nismon, Jarka dziękuje Wam bardzo za wszystkie miłe słowa
Elżbieta P. - Wto 16 Sie, 2011 21:29
bardzo ładne biżu
bean - Śro 17 Sie, 2011 14:36
dałaś czadu tyle fotek, że faktycznie aż kręci się w głowie
śliczne biżutki
Kamoni - Śro 17 Sie, 2011 16:38
Śliczne wszystko
nula - Śro 17 Sie, 2011 20:30
No tak ! spuścić Cię na chwilę z oka to narozrabiasz, że hej !!!
Jak sobie jeszcze raz ze spokojem pooglądam to na pewno wybiorę co mi się najbardziej podoba - a na razie wielkie za całokształt
I widzę, że dorobiłaś się fajnego stojaczka do kolczyków - robota mężusia ?
żabka - Śro 17 Sie, 2011 21:52
Elżbieta P., Bean, Moni07, Nula dziękuje Wam bardzo
| bean napisał/a: | | tyle fotek, że faktycznie aż kręci się w głowie | - to chyba jeszcze nie wszystkie, sama już nie byłam pewna co wstawiłam a co się zawieruszyło
| nula napisał/a: |
No tak ! spuścić Cię na chwilę z oka to narozrabiasz, że hej !!! | kiedy ja wcale nie rozrabiam , siedzę sobie grzecznie w kąciku i nabijam koraliki na druciki
| Cytat: | | I widzę, że dorobiłaś się fajnego stojaczka do kolczyków - robota mężusia ? | ano dokładnie, widział jak się jego biedactwo męczy to zrobił i dał kobiecinie
nula - Śro 17 Sie, 2011 22:07
| żabka napisał/a: | | siedzę sobie grzecznie w kąciku |
to siedź sobie dalej i nabijaj - nieźle Ci to nabijanie wychodzi
Tylko nie dziabnij się drucikiem w oczko
| żabka napisał/a: | | widział jak się jego biedactwo męczy to zrobił i dał kobiecinie |
Ty to masz kobiecino dobrze !!!
Beata T - Sob 20 Sie, 2011 21:14
Ale wysyp biżuterii aż dostałam oczo pląsu i wszystko takie ładne
Pysiatom - Nie 21 Sie, 2011 13:37
Wszystko jest super, nie wiadomo na czym dłużej zatrzymać wzrok.
żabka - Pon 22 Sie, 2011 08:52
Beata T, Pysiatom dziękuje Wam bardzo
barbara 1 - Wto 23 Sie, 2011 09:26
Żabka poczułam się jak u jubilera ,jest na czym oko zawiesić wszystko fantastyczne
żabka - Wto 23 Sie, 2011 17:08
Barbara 1 dziękuje bardzo
| barbara 1 napisał/a: | | poczułam się jak u jubilera ,jest na czym oko zawiesić |
żabka - Śro 31 Sie, 2011 11:30
posprzątane to teraz mogę zaprosić do oglądania nowej porcji zdjęć - a na nich wszystkiego po trochu
biżutki
szydełkowe bolerko
troszkę decu
lamika88 - Śro 31 Sie, 2011 12:12
Fantastyczne prace Dekupaż to jak dla mnie mistrzostwo
aiszka4 - Śro 31 Sie, 2011 16:24
Ale znowu narozrabiałaś
A mężuś nie zająłby się produkcją stojaczków na większą skalę - bo byłabym zainteresowana.
I skąd wzięłaś takie fajne ludziki do zakładek?
żabka - Śro 31 Sie, 2011 21:08
Lamika88, Aiszka4 dziękuje Wam bardzo
| Cytat: | | I skąd wzięłaś takie fajne ludziki do zakładek? | - znalazłam na wrocławskiej w koralium
| Cytat: | | A mężuś nie zająłby się produkcją stojaczków na większą skalę | - Aguś ile to dla ciebie większa skala?
Elżbieta P. - Śro 31 Sie, 2011 21:27
śliczne prace
nula - Czw 01 Wrz, 2011 08:13
O, jakie fajne bolerko się córci trafiło na zakończenie lata !!
Biżuty to już tradycyjnie świetne u Ciebie
I znowu mnie kłujesz w oczy tym ryżowcem na szkle !!!! super wazon
Ale myślę, że ja też w końcu pomału robię postępy - ocenisz na spotkaniu
A kasetka z magnoliami przecudna -
Ja nie wiem jak Ty się z tym wszystkim zabierzesz na spotkanie ?
Tyle zaległości masz do pokazania !!!!
żabka - Czw 01 Wrz, 2011 13:24
Elżbieta P., Nula dziękuje bardzo
| Cytat: | | I znowu mnie kłujesz w oczy tym ryżowcem na szkle !!!! | - Haniu załóż może okulary bo mam jeszcze słoik do wstawienia
| Cytat: | Ja nie wiem jak Ty się z tym wszystkim zabierzesz na spotkanie ? hahahihi
Tyle zaległości masz do pokazania !!!! | - dam rade, do zabrania na razie tylko bolerko (wazon i magnolie zostały na kaszubach, kolczyki rozgłabane ) Wprawdzie jeszcze kilka prac decu mam na wykończeniu, ale one na wczoraj, jutro trafią już w ręce nowych właścicieli
nula - Czw 01 Wrz, 2011 19:39
| żabka napisał/a: | | dam rade, do zabrania na razie tylko bolerko wesoło mi (wazon i magnolie zostały na kaszubach, kolczyki rozgłabane rotfl ) Wprawdzie jeszcze kilka prac decu mam na wykończeniu, ale one na wczoraj, jutro trafią już w ręce nowych właścicieli wesoło mi |
ale cwaniara
a ja miałam nadzieję na "biżutową" ucztę dla oczek !!!
| żabka napisał/a: | | Haniu załóż może okulary bo mam jeszcze słoik do wstawienia |
taaaa, najlepiej ciemne, żeby nie widzieć za dokładnie i nie popaść w kompleksy !!!
ale dawaj ten słoik, jak już mnie pognębiasz to na całego
Violetta21 - Czw 01 Wrz, 2011 19:43
śliczne biżutki piękne bolerko dla córci i decoupage u jak dla mnie mistrzostwo świata
Paddington - Czw 01 Wrz, 2011 19:52
PIĘKNOŚCI!!! Jak zawsze u Ciebie- cuda i cudowności- bolerko przepiękne- coś mi się wydaje, że Twoja córa to najbardziej wystrojona uczennica będzie w nowym roczku szkolnym
A decu.... ohy i ahy mi pozostają bo ja mogę Wam (decoupagującym) dostarczać materiałów bo sama się tego nie tykam.
Bardzo się cieszę, że będziesz na spotkaniu i w końcu się zobaczymy bo to już tyle czasu i tyle zaległości...
Ściskam mocno i pozdrawiam radośnie
Do zobaczenia
żabka - Czw 01 Wrz, 2011 20:58
Violetta21, Paddington, Nula dziękuje Wam bardzo
| nula napisał/a: |
żabka napisał/a:
dam rade, do zabrania na razie tylko bolerko wesoło mi (wazon i magnolie zostały na kaszubach, kolczyki rozgłabane rotfl ) Wprawdzie jeszcze kilka prac decu mam na wykończeniu, ale one na wczoraj, jutro trafią już w ręce nowych właścicieli wesoło mi
ale cwaniara hahahihi
a ja miałam nadzieję na "biżutową" ucztę dla oczek !!! | - jednak sobie pooglądasz, bo cosik się ostało - tylko nie wiem co - jutro dostane spowrotem
| nula napisał/a: | | ale dawaj ten słoik, jak już mnie pognębiasz to na całego rotfl | kaj ja cię wcale pognębiać nie chce, fotke dam jak ją w końcu zrobie, puszcze wtedy też foty szkatułek, które dzisiaj zostały skończone (do jutra muszę jeszcze jedną rzecz skończyć - ma być na konkurs, ale się pewnie nie wyrobie bo w proszku jeszcze jestem )
| Paddington napisał/a: | | coś mi się wydaje, że Twoja córa to najbardziej wystrojona uczennica będzie w nowym roczku szkolnym Smile | - przez wrzesień to się może jeszcze stroić, później już obowiązują mundurki
beacia-24 - Pią 02 Wrz, 2011 14:01
Ależ tu błyskotliwie. Po prostu biżutkowy zawrót głowy. Wszystko wygląda super.
|
|
|