Nasze prace - karteczki Tosi
magdalena - Sob 27 Sty, 2007 18:22
Wszystko Tosiu przepiękne!!!
Tosia - Wto 08 Maj, 2007 15:20
Buciki
http://images20.fotosik.p...698063c5med.jpg
Lacrima - Wto 08 Maj, 2007 17:45
Natalia - Czw 10 Maj, 2007 20:57
sliczne Tosiu
--------------
pozdrawiam
http://www.natalia_z.republika.pl/
Halkuk - Pią 11 Maj, 2007 17:23
Śliczne prace
sowikoj - Czw 10 Sty, 2008 21:03 Temat postu: Buciki i kartki prześliczne Ale największe wrażenie zrobił na mnie ten Pierrot! Decu -też fajne - choć trochę ten napis złoty - jakoś minie pasował. Ale technika decu to dla mnie wyższa szkoła jazdy - choć ciągle liczę, żę kiedyś zacznę. A na razie mam taką kolekcję serwetek, że.... lepiej nie mówić.
Widać,że z pracy na pracę co raz więcej serca wkłądasz
Tosia - Śro 23 Sty, 2008 14:25
Zloty napis na kartkach-rzecz gustu. Jak klient wymaga to ma. Mnie sie osobiscie podoba.
KasiaQ - Pią 25 Sty, 2008 00:40
Dziewczyny proszę o radę!!!
Mam zamiar spróbować robić karteczki i zarobić przy tym jakiś grosz. Bardzo proszę poradźcie jaki najlepiej kupić papier głównie chodzi mi o ozdobny ale w różnych kolorach i gdzie kupić. Zakupiłam troszkę materiałów: dziurkacze, karbownice, biały papier ozdobny... wiem, że to wszystko mało, ale od czegoś muszę zacząć. Niestety życie tak mi się potoczyło, że muszę spróbować zająć się czymś, co sprawi mi przyjemność i może przynieść dodatkowy pieniądz. Do tej pory zajmowałam się haftem krzyżykowym i robótkami na szydełku głównie aniołki, ale to wszystko jest bardzo czasochłonne. Bardzo proszę o pomoc. O jakieś wskazówki i rady. Pozdrawiam KasiekQQ
Tosia - Pią 25 Sty, 2008 15:31
Zajrzyj na Allegro, w dodatki krawieckie, sa tam kolorowe tasmy ozdobne, kwiatki, motylki, zwierzatka itd.Jezeli nie znajdziesz , napisz pma, pomoge Ci poszukac
KasiaQ - Sob 26 Sty, 2008 20:06
OK dziękuję.
Największe problemy mam ze zdobyciem kolorowych kartonów ozdobnych - wizytówkowych. No i jeszcze jedno gdzie zakupić folie na kartki? Jeszcze sprawdzę Allegro, ale może któraś z Was ma jakiegoś dobrego producenta - dostawcę. Pozdrawionka
KasiekQQ
Natalia - Wto 29 Sty, 2008 12:44
witaj
kupuje na allegro ale wiem z doswiadczenia ze nie zawsze w realu towar jest taki jak sie spodziewalam dlatego radze zaopatrzyc sie w potrzebne materialy w sklepach dla plastykow , zaoszczedzisz czas i pieniadze na przesylke potrzebne tasiemki , rozyczki itp kupisz w kazdej pasmanteri a i na gieldzie kwiatowej tez jest tego cala masa , zagladnij rowniez do sklepow dla florystow
zagladnij tu
http://www.toiowo.sklep.pl/index.php?cat_id=79
jak juz zakupisz na opakowaniu jest adres producenta i sobie mozesz zawsze poszukac w necie gdzie maja hurtownie
pozdrawiam
KasiaQ - Pią 01 Lut, 2008 21:29
Dzięki dziewczyny!!!
KasiaQ - Wto 12 Lut, 2008 00:10
Hej Dziewczyny!
Jakiś czas tutaj nie zaglądałam, bo intensywnie robiłam moje pierwsze karteczki. :dzierga: :dzierga: :dzierga:
Muszę przyznać, może troszkę niezbyt skromnie, że jestem z siebie zadowolona... :zebalek:
Chociaż powinnam się nabawić kompleksów oglądając niektóre Wasze prace.
Dobra ja tu gadu gadu a tam wieś się pali jak mawia moje "Maleńkie" prawie 16 letnie dzieciątko. :dygaczka: :dygaczka: :dygaczka:
Oto kilka moich prac:
KasiaQ - Wto 12 Lut, 2008 00:16
No i jeszcze kilka moich dzieł...
viburnum - Wto 12 Lut, 2008 06:00
Śliczne karteczki!!!
Bernadka - Wto 12 Lut, 2008 06:31
KasiaQ, ależ kolekcja kartek aż Ci jej zazdroszczę
Zosia32 - Śro 13 Lut, 2008 17:34
Kasiu ale piękna kolekcja kartek świątecznych !!!!!!
KasiaQ - Pią 15 Lut, 2008 01:47
Dzięki Dziewczyny!
kabyr - Pią 15 Lut, 2008 11:27
Rewelacja
Lacrima - Czw 28 Lut, 2008 07:13
kaczucha - Pią 06 Cze, 2008 19:43
Tosiu cudowne kartki Już gdzieś ,kiedyś miałam okazję podziwiać Twoje arcydzieła.Moim skromnym zdaniem jesteś wyjątkowo utalentowaną osobą .Twoje pergamano jest przepiękne,szczerze gratuluję
kaczucha - Pią 06 Cze, 2008 19:47
Kasia- kolekcja imponująca Kartki super.
|
|
|