Pogaduchy - 90% kobiet w Polsce ma źle dobrane staniki!
Madzia - Sob 06 Wrz, 2008 19:17
Ciągle zapominam się pochwalić, że jestem posiadaczką 3 nowych staników.
Co prawda kupowałam na szybko, bo w starych (75B) nie mogłam już wytrzymać. I jeszcze nie znalazłam 65D, ale kupiłam mniejszo-większe 70C. Może to lepiej, będę mogła trochę się przyzwyczaić do ciaśniejszego.
Ale i tak jestem zachwycona!!!!!!!!! Nie mogę się napatrzeć na swoje piersi!!!!!!!!! Efekt jest niesamowity!!!!!!! Nigdy nie lubiłam dekoltów, bo w dekolcie coś trzeba mieć, żeby ładnie wyglądał, a ja właśnie teraz coś mam!
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!!!!!!!
Trusia - Nie 07 Wrz, 2008 08:09
Madzia, suuuuuper Wszystkiego najlepszego na biuściastej drodze życia
Poranna - Nie 07 Wrz, 2008 09:20
ja mam dwa nowe i choć to jeszcze nie to, to jednak są o dwa nieba lepsze od starych badziewiaków, którymi katowałam się latami
nowa fryzura, wygodne buty ... ale nigdy, przenigdy nie wpadłabym na to, że dobrze dobrany stanik może tak bardzo poprawić kobiecie humor!
chaha - Nie 14 Wrz, 2008 16:48
a jak nosi się suknie z bardzo odkrytymi plecami? są do nich jakieś staniki?
Madzia - Nie 14 Wrz, 2008 18:25
Do takich sukien zdaje się, że się nosi staniki wiązane na szyi, ale gdzie ich szukać nie wiem.
Trusia - Nie 14 Wrz, 2008 19:22
Czary mary!
http://www.maidenform.com...productId=71471
Eve - Pią 10 Paź, 2008 13:32
Bardzo dobra wiadomość dla pań z Wrocławia i okolic:
Biuściaste mają już swój sklep we Wrocławiu.
Jeszcze tam nie byłam, ale na pewno wkrótce zajrzę
Madzia - Pią 10 Paź, 2008 17:26
A ja przez Truśkę dostałam jakiegoś fioła stanikowego!!!!!!!!!
Trusia - Sob 11 Paź, 2008 15:48
Madzia, tak ma być Można to nazwać fiołem, można - profilaktyką przeciw chorobom kręgosłupa...
cobrad - Nie 09 Lis, 2008 16:24
Trusia temat super
Jednak muszę zaprotestować przeciw negowaniu Triumpha - jedna z lepszych firm na rynku, jestem z nimi od dawna i jeszcze nigdy się nie zawiodłam , w ich stanikach nic nie wychodzi, nie zwisa, nie wpija się, miseczki mam tak dobrane ,że fałdek nie ma ( w innych mam aż wstyd mówić nie wspominając o patrzeniu ), nie wystaje dołem. Nie twierdzę, że inne są niedobra ale ta firma także wie co robi
Wieczorkiem pokuszę się o zmierzenie i porównanie
|
|
|