To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

nula - Sob 12 Gru, 2009 08:10

beacia-24, Gratulacje !!!!!
Po zdjęciach i Twojej uśmiechniętej mince widać, że wszystko się super udało wesoło mi
Pierścionek faktycznie przepiękny i bardzo oryginalny cool
beacia-24 napisał/a:
Taki komplecik poszybował do Nuli w ramach mikołajek.

no faktycznie przyfrunęło do mnie to cudo - Beatka - sprawiłaś mi naprawdę ogromną niespodziankę i przeogromną radość !!!
Ty wiesz jak ja podziwiam Twoją biżu - a ten komplet jest po prostu prześliczny !!!
BARDZO CI DZIĘKUJĘ love love love
bean napisał/a:
a nula może się nią pochwali na naszym styczniowym spotkaniu?

a pewnie, że się pochwali wesoło mi może nawet przyjdzie w niego wystrojona wesoło mi

makneta - Sob 12 Gru, 2009 08:39

Gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Piękny pierścionek.

Super ponczo otrzymałaś od Mao i prześliczne rzeczy zrobiłaś cool cool

beacia-24 - Sob 12 Gru, 2009 08:39

Grażyna, bean, Mao, nula, jesteście kochane baaardzo Wam dziękuję za tak miłe słówka Smile, czymże ja skromny człowieczek na nie zasłużyłam.

Grażynko zmniejszać pierścionka chyba nie będę ponieważ po ślubie poleci na palec obok, a na niego pasuje idealnie, tak że do lipca muszę być baaardzo ostrożna.

Mao bardzo się cieszę, że Tobie szydełkowce przypadły do gustu byłam ogromnie zestresowana, że jednak nie spełnię Twoich oczekiwań. Co do poncza to nie podlega dyskusji każdy jest zachwycony jak je widzi. Jest piękne i także ogromnie raz jeszcze dziękuję. Wymiana z Tobą to czysta przyjemność.

Nuleńko miałam także stresa robiąc niespodziankę dla Ciebie, gdyż nie chciałam robić niczego wyzywającego. Jesteś tak delikatną kobietką, że jedynie skromny wisioreczek mi do Ciebie pasował. Bałam się, że komplecik nie przejdzie, ale frajdę mi zrobiłaś także.
Niestety nie mam teraz aparata i nie mam jak się pochwalić niespodzianką od Ciebie, ale szybko narobię straty. Pędzle, które od Ciebie dostałam są niebiańskie oj nie wyobrażam sobie lakierowania bez nich już.

Wszystkim za miłe słowa dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

misia0808 - Nie 13 Gru, 2009 16:39

Beatko kochana dopiero teraz tu zajrzałam a tu taka niespodzianka. Z całego serca bardzo Ci gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Pierścionek jest cudowny i bardzo oryginalny - pasuje do Ciebie.
Prezent od Mao dla Ciebie piękny, a koraliki bardzo, bardzo mi przypadły do gustu. brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Nie 13 Gru, 2009 18:38

Beacia, gratuluję, dostałaś piękny pierścionek, ponczo cool sama zrobiłas cudne korale brawo brawo brawo
beacia-24 - Pon 14 Gru, 2009 15:59

misia0808, Elżbieta P., bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Nawet nie wiecie jak miło się je czyta. Istny karmelek na moje serduszko Smile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Pon 14 Gru, 2009 16:49

Chciałam pokazać coś z serii podstawek takich większych rozmiarowo, a mianowicie 12x12 cm

Zabłąkane obrazeczki na ścianę. Konik dla znajomej, której toż to są ukochane zwierzaczki.

Żeby nie było biżu te jest. Zaległe kolczyki dla Asi Jjki i korale tym razem w jednym kolorku.

grzewa - Pon 14 Gru, 2009 19:20

brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 14 Gru, 2009 20:02

piękna biżu i podkładki śliczne cool brawo
Elżbieta P. - Pon 14 Gru, 2009 21:34

piękna biżu i podkładki piękne brawo brawo brawo
nula - Pon 14 Gru, 2009 21:55

beacia-24, a co te podkładki takie utajnione, że ich nie można na picasie zobaczyć ????
Ja chcę je widzieć w powiększeniu !!!! (bo teraz rozmiarowo to one maja 2x2cm rotfl )

Biżu jest (jak zwykle cudna brawo brawo brawo )
ale ja poproszę resztę również udostępnić !!!! kazanie

dehajola - Pon 14 Gru, 2009 22:07

jakie cuda- piękne brawo brawo brawo
ABA - Pon 14 Gru, 2009 22:30

Znów Beatko mnie zaskoczyłas swoimi cudownościami!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie

JJka - Wto 15 Gru, 2009 09:41

nula napisał/a:
beacia-24, a co te podkładki takie utajnione, że ich nie można na picasie zobaczyć ????
Ja chcę je widzieć w powiększeniu !!!! (bo teraz rozmiarowo to one maja 2x2cm )

no właśnie!!
gdybym Ci ich nie zamawiała, to bym myślała tak jak nula (hihihihi) Smile))

a te kolczyki sa moje!!!! hopla

kasianat - Wto 15 Gru, 2009 11:47

podstawki sa śliczne ale biżuteria sliczna! piekne wykonanie!
halszka - Wto 15 Gru, 2009 13:23

podkładki bardzo ładne i biżu również brawo , ciekawie wygląda połączenie koralików i szydełkowych kul w kolczykach cool
maranta - Wto 15 Gru, 2009 16:12

Beacia- wszystko śliczne i bajecznie kolorowe ale najpiękniejsza moja niespodzianka, którą mi dziś listonosz dostarczył- zaskoczyłaś mnie kompletnie i nie masz pojęcia ile radochy sprawiłaś cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmok

Dziękuję i za karteczkę z ciepłymi życzeniami i śliczne zawieszki uklon

cmoknięcie

Madzia - Wto 15 Gru, 2009 18:26

nula napisał/a:
Ja chcę je widzieć w powiększeniu !!!!

Ja też! Choć i tak widzę, że to śliczności same!
brawo brawo brawo brawo brawo

bean - Wto 15 Gru, 2009 18:57

Beacia, WSPANIAŁE prace brawo brawo brawo tylko faktycznie troszkę małe zdjęcia dałaś nam tym razem Wink
beacia-24 - Wto 15 Gru, 2009 22:56

grzewa, Violetta21, Elżbieta P., nula, dehajola, ABA, JJka, kasianat, halszka, maranta, Madzia, bean, bardzo dziękuję za miłe słowa są jak miodzik, karmelek i inne słodkości.

Ogłaszam wszem i wobec, że małe fotki nie były zamierzone i już poprawiłam.

Kochana Maranto cieszy mnie, że paczuszka doszła, i że jej zawartość przypadła Ci do gustu. Chciałam podarować Ci choć troszkę radości w ramach wdzięczności za to, że Jesteś.

Raz jeszcze wszystkim ślicznie dziękuję za miłe i ciepłe słowa. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

małgośka - Śro 16 Gru, 2009 17:31

Beatko, cudne prace. cool hurrraaa
WYKONANIE MISTRZOWSKIE!!! cmoknięcie

SoWa - Śro 16 Gru, 2009 18:13

kwiatek dla ciebie radocha ja też gratuluję wykonania! brawo
marysia54 - Śro 16 Gru, 2009 23:21

Przecudne prace
brawo brawo brawo
uklon uklon uklon
radocha cool

iwonka - Czw 17 Gru, 2009 05:59

piękne podstawki a biżu rewelacyjne cool cool brawo brawo
beacia-24 - Czw 17 Gru, 2009 17:09

małgośka, SoWa, marysia54, iwonka, dziękuję za kolejną porcję wspaniałości. Jesteście kochane. Buziaki dla Was cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie