To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

Bożena- 2000 - Nie 29 Lis, 2009 14:36

beacia-24, no wielgaśne brawa, za wszystkie prace. cmoknięcie JJka, gratuluję terapii, są jak widać efekty. brawo
misia0808 - Nie 29 Lis, 2009 16:56

Beatko trochę mnie nie było na Forum a Ty tyle cudnych rzeczy w tym czasie stworzyłaś. Bardzo podoba mi się Twoje decu. A biżu to jak zwykle piękne. brawo brawo brawo
nula - Nie 29 Lis, 2009 17:52

No, Beatka - jest co oglądać !!! brawo brawo brawo
Biżu to już tradycyjnie najwyższej klasy - wyspecjalizowałaś się w tych kulkach na maksa wesoło mi ja nieustannie podziwiam Twoją wytrwałość przy ich robieniu !!!
Kamień w kolczykach jest rzeczywiście bardzo oryginalny i przepiękny !
Jak widać JJka, miała rację, że Cię "wrobiła" w samodzielne zrobienie talerzy bo efekt jest świetny !!!!
Podkładki też pięknie wyszły brawo brawo
Używałaś do nich werniksu szklącego ?

beacia-24 - Nie 29 Lis, 2009 18:21

desik, reni, Bożena- 2000, misia0808, nula, bardzo dziękuję za takie perełki baaardzo mi się miło zrobiło.

No nie posądzałam Was o radość z wrabiania mnie - nie ładnie, nie ładnie. Macie szczęście, że Was lubię hahahah wesoło mi

Nuleńko jeszcze nie werniksowałam podstawek bo by się wszystko odbijało gdyż werniks na maksa jest szklący i uzyskuje się efekt szkiełka. Nic by nie było widać, a i tak pogoda była lipna więc musiałam się troszkę wspomagać. Jednak z tego werniksu jestem baaardzo zadowolona. Jest super w porównaniu z tym dziadostwem co miałam wcześniej to nawet nie ma porównania.

Raz jeszcze dziękuję raz jeszcze za milutkie słowa cmoknięcie cmoknięcie

bean - Nie 29 Lis, 2009 23:04

Śliczności, Beacia, śliczności brawo brawo brawo

Podkładki i talerze są piękne cool brawo ale ja cały czas jestem fanką Twoich szydełkowych korali Smile różowo-wiśniowe są SUPER uklon

marysia54 - Nie 29 Lis, 2009 23:09

Ach!!!! jakie przepiękne prace
brawo brawo brawo
uklon uklon uklon
radocha cool

baluu - Pon 30 Lis, 2009 00:32

same śliczności brawo brawo brawo a naj, naj czarne korale cool
kasianat - Pon 30 Lis, 2009 12:38

Ale ta biżuteria jest rewelacyjna!!!
beacia-24 - Pon 30 Lis, 2009 13:59

bean, marysia54, baluu, kasianat, ogromne buziaki dla Was. Bardzo miło czyta się takie słodkości. Cieszę się, że moje wytwory komuś się podobają
cmoknięcie

bieta - Śro 02 Gru, 2009 18:59

piękne brawo brawo brawo jest na co popatrzeć brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 04 Gru, 2009 20:50

bieta, bardzo dziękuję
beacia-24 - Czw 10 Gru, 2009 16:31

Wstawiam zdjątka z dość ważnego dla mnie dzionka - jakiego - to się przekonajcie i oceńcie czy ładnie było Smile

Chciałam Wam pokazać jakie piękne ponczo zrobiła dla mnie na te okazję Mao, której serdecznie chcę podziękować. Ponczo jest mego wygodne i przecudne. Kolorek był co prawda niespodzianką, ale chyba Mao coś cichcem się z moim narzeczonym zgadała bo kolorystyka za bardzo podobna hahaha.

Swoją drogą ja dla Mao zrobiłam takie oto korale

Taki komplecik poszybował do Nuli w ramach mikołajek.

Przyznam szczerze, że ten kolorek mi się strasznie podoba chyba popełnię coś dla siebie jak znajdę wolniejszą chwilkę Razz

Violetta21 - Czw 10 Gru, 2009 17:32

Beatka gratuluję kwiatek dla ciebie
ponczo jest śliczne a koraliki miodzio cool hopla
ps. pierścioneczek jest cudny bye

Madzia - Czw 10 Gru, 2009 17:41

Bardzo lubię Twoje prace, zawsze są takie śliczne i dopracowane!
brawo brawo brawo brawo
Pierścionek masz wyjątkowo zachwycający, taki oryginalny!

buziaczek - Czw 10 Gru, 2009 18:38

przepiękne rzeczy i moje gratulacje cool brawo
reni - Czw 10 Gru, 2009 18:53

gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Elżbieta P. - Czw 10 Gru, 2009 20:02

Beacia, sama zrobiłaś śliczności i dostałaś też piękne wesoło mi brawo brawo brawo
małgośka - Czw 10 Gru, 2009 20:35

Beacia, jeszcze raz GRATULACJE!! cmoknięcie
Pierścionek prześliczny. Możesz pogratulować R... dobrego gustu. cool
Ponczo śliczne. Też bym takie chciała, może wreszcie się przymierzę, żeby je zrobić.
No a biżu w Twoim wykonaniu jak zwykle fantastyczne. wesoło mi
cool radocha

JJka - Czw 10 Gru, 2009 20:38

... a ja pierścionek widziałam na własne oczy!! hopla hopla
i Narzeczonego też!! Smile))))))) hihihi wesoło mi

a powaznie: Beatka - Wszystkiego Najlepszego!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

"tak, czy siak"... i tak jestem na Twoim (Waszym) ślubie Wink bo wiem kiedy, a wkrótce i gdzie bedzie Wink
więc przed kosciołem bedę rzucac kilogramy ryżu Smile))))))))))) i nikt mnie przed tym nie powstrzyma!! hahahihi

a co do zaprezentowanych prezentów.... czy przypadkiem nie zapomniałaś o prezencie który ja dostałam od Ciebie??? co???
Chwal sie tymi (już moimi) ale przez Ciebie wykonanymi cudnymi kolczykami!!
bo ja to zrobie!!! kazanie

elka j. - Czw 10 Gru, 2009 22:09

Beatko -gratuluję, bardzo przyjemnie patrzeć na szczęście innych, do tego jeszcze okraszone pięknymi robótkami cmoknięcie kwiatek dla ciebie
iwonka - Pią 11 Gru, 2009 08:02

Beatko gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
pierścionek masz śliczny cool cool
w poncho wyglądasz rewelacyjnie cool cool
a korale przepiękne cool cool cool cool

beacia-24 - Pią 11 Gru, 2009 08:17

Violetta21, Madzia, buziaczek, reni, Elżbieta P., małgośka, JJka, elka j., iwonka, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych i ciepłych słów.

To był bardzo stresujący dzień dla narzeczonego, ale poradził sobie wyśmienicie.
Przyznam się tak bez bicia, że miał z pierścionkiem nie lada gratkę hahaha bo ja takiego zwykłego to nie chciałam. Jak widać podołał mojemu wyzwaniu, stanął na wysokości zadania i podarował mi przepiękny pierścioneczek. Noszę go z wielką dumą i uwagą ponieważ jest troszkę przyduży bo powędruje na inny paluszek po ślubie. Drżę by go nie zgubić. Oj nie chcę nawet myśleć co by było tfuuu tfu.

Co do biżutków i poncza także bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że obdarowanym osóbką również sprawiają radość prezenciki tak jak mi ich robienie.

JJka, faktycznie mi z głowy wyleciały Twoje kolczyczki. Liczę na to, że się pochwalisz nimi. Ja swoją drogą fotki wstawię, ale wiadomo, że każdy robi inaczej zdjątka. Może Tobie lepiej wyjdą.
Co do tego ryżu to każę Ci zrobić rewizję osobistą hahahihi bo teraz to się kasą rzuca hahaha. A nie daj boziu jeszcze mnie w oko trafisz i co będę jednooki bandyta i jeszcze za grosz hahahah.
Tak całkiem serio, byłam na takim ślubie gdzie ksiądż po kazaniu powiedział by nie robić nic pogańskiego w tym sensie, żeby nie rzucać kasą, ryżem i nic innego nie robić.

Raz jeszcze ślicznie dziękuję Jesteście kochane i wiecie jak sprawić drugiej osobie radość cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Grażyna - Pią 11 Gru, 2009 14:38

Gratuluję cmoknięcie kwiatek dla ciebie Pierścionek rzeczywiscie wspaniały i taki inny. a moze do jubilera i zmniejszyc obwód?
bean - Pią 11 Gru, 2009 16:34

beacia-24, pięknie wyglądałaś w ponczu od Mao w dniu zaręczyn cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Biżuteria w Twoim wykonaniu jest jak zwykle rewelacyjna uklon
Na pewno dziewczyny są zachwycone, a nula może się nią pochwali na naszym styczniowym spotkaniu? co by tu...

Mao - Pią 11 Gru, 2009 17:56

Beatko Gratuluję !!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
i ciesze się ,że kolor pasował ( żadnych konszachtów z rzeczonym narzeczonym nie miałam to intuicja hahahihi ) i że w tak ważnym dla Ciebie dniu je założyłaś.

A korale przecudne i dla mnie mistrzostwo świata ta precyzja wykonania.Jeszcze raz dziękuję tym razem publicznie cmoknięcie