Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
Bożena- 2000 - Nie 29 Lis, 2009 14:36
beacia-24, no wielgaśne brawa, za wszystkie prace. JJka, gratuluję terapii, są jak widać efekty.
misia0808 - Nie 29 Lis, 2009 16:56
Beatko trochę mnie nie było na Forum a Ty tyle cudnych rzeczy w tym czasie stworzyłaś. Bardzo podoba mi się Twoje decu. A biżu to jak zwykle piękne.
nula - Nie 29 Lis, 2009 17:52
No, Beatka - jest co oglądać !!!
Biżu to już tradycyjnie najwyższej klasy - wyspecjalizowałaś się w tych kulkach na maksa ja nieustannie podziwiam Twoją wytrwałość przy ich robieniu !!!
Kamień w kolczykach jest rzeczywiście bardzo oryginalny i przepiękny !
Jak widać JJka, miała rację, że Cię "wrobiła" w samodzielne zrobienie talerzy bo efekt jest świetny !!!!
Podkładki też pięknie wyszły
Używałaś do nich werniksu szklącego ?
beacia-24 - Nie 29 Lis, 2009 18:21
desik, reni, Bożena- 2000, misia0808, nula, bardzo dziękuję za takie perełki baaardzo mi się miło zrobiło.
No nie posądzałam Was o radość z wrabiania mnie - nie ładnie, nie ładnie. Macie szczęście, że Was lubię hahahah
Nuleńko jeszcze nie werniksowałam podstawek bo by się wszystko odbijało gdyż werniks na maksa jest szklący i uzyskuje się efekt szkiełka. Nic by nie było widać, a i tak pogoda była lipna więc musiałam się troszkę wspomagać. Jednak z tego werniksu jestem baaardzo zadowolona. Jest super w porównaniu z tym dziadostwem co miałam wcześniej to nawet nie ma porównania.
Raz jeszcze dziękuję raz jeszcze za milutkie słowa
bean - Nie 29 Lis, 2009 23:04
Śliczności, Beacia, śliczności
Podkładki i talerze są piękne ale ja cały czas jestem fanką Twoich szydełkowych korali różowo-wiśniowe są SUPER
marysia54 - Nie 29 Lis, 2009 23:09
Ach!!!! jakie przepiękne prace
baluu - Pon 30 Lis, 2009 00:32
same śliczności a naj, naj czarne korale
kasianat - Pon 30 Lis, 2009 12:38
Ale ta biżuteria jest rewelacyjna!!!
beacia-24 - Pon 30 Lis, 2009 13:59
bean, marysia54, baluu, kasianat, ogromne buziaki dla Was. Bardzo miło czyta się takie słodkości. Cieszę się, że moje wytwory komuś się podobają
bieta - Śro 02 Gru, 2009 18:59
piękne jest na co popatrzeć
beacia-24 - Pią 04 Gru, 2009 20:50
bieta, bardzo dziękuję
beacia-24 - Czw 10 Gru, 2009 16:31
Wstawiam zdjątka z dość ważnego dla mnie dzionka - jakiego - to się przekonajcie i oceńcie czy ładnie było
Chciałam Wam pokazać jakie piękne ponczo zrobiła dla mnie na te okazję Mao, której serdecznie chcę podziękować. Ponczo jest mego wygodne i przecudne. Kolorek był co prawda niespodzianką, ale chyba Mao coś cichcem się z moim narzeczonym zgadała bo kolorystyka za bardzo podobna hahaha.
Swoją drogą ja dla Mao zrobiłam takie oto korale
Taki komplecik poszybował do Nuli w ramach mikołajek.
Przyznam szczerze, że ten kolorek mi się strasznie podoba chyba popełnię coś dla siebie jak znajdę wolniejszą chwilkę
Violetta21 - Czw 10 Gru, 2009 17:32
Beatka gratuluję
ponczo jest śliczne a koraliki miodzio
ps. pierścioneczek jest cudny
Madzia - Czw 10 Gru, 2009 17:41
Bardzo lubię Twoje prace, zawsze są takie śliczne i dopracowane!
Pierścionek masz wyjątkowo zachwycający, taki oryginalny!
buziaczek - Czw 10 Gru, 2009 18:38
przepiękne rzeczy i moje gratulacje
reni - Czw 10 Gru, 2009 18:53
gratuluję
Elżbieta P. - Czw 10 Gru, 2009 20:02
Beacia, sama zrobiłaś śliczności i dostałaś też piękne
małgośka - Czw 10 Gru, 2009 20:35
Beacia, jeszcze raz GRATULACJE!!
Pierścionek prześliczny. Możesz pogratulować R... dobrego gustu.
Ponczo śliczne. Też bym takie chciała, może wreszcie się przymierzę, żeby je zrobić.
No a biżu w Twoim wykonaniu jak zwykle fantastyczne.
JJka - Czw 10 Gru, 2009 20:38
... a ja pierścionek widziałam na własne oczy!!
i Narzeczonego też!! ))))))) hihihi
a powaznie: Beatka - Wszystkiego Najlepszego!!!
"tak, czy siak"... i tak jestem na Twoim (Waszym) ślubie bo wiem kiedy, a wkrótce i gdzie bedzie
więc przed kosciołem bedę rzucac kilogramy ryżu ))))))))))) i nikt mnie przed tym nie powstrzyma!!
a co do zaprezentowanych prezentów.... czy przypadkiem nie zapomniałaś o prezencie który ja dostałam od Ciebie??? co???
Chwal sie tymi (już moimi) ale przez Ciebie wykonanymi cudnymi kolczykami!!
bo ja to zrobie!!!
elka j. - Czw 10 Gru, 2009 22:09
Beatko -gratuluję, bardzo przyjemnie patrzeć na szczęście innych, do tego jeszcze okraszone pięknymi robótkami
iwonka - Pią 11 Gru, 2009 08:02
Beatko gratuluję
pierścionek masz śliczny
w poncho wyglądasz rewelacyjnie
a korale przepiękne
beacia-24 - Pią 11 Gru, 2009 08:17
Violetta21, Madzia, buziaczek, reni, Elżbieta P., małgośka, JJka, elka j., iwonka, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych i ciepłych słów.
To był bardzo stresujący dzień dla narzeczonego, ale poradził sobie wyśmienicie.
Przyznam się tak bez bicia, że miał z pierścionkiem nie lada gratkę hahaha bo ja takiego zwykłego to nie chciałam. Jak widać podołał mojemu wyzwaniu, stanął na wysokości zadania i podarował mi przepiękny pierścioneczek. Noszę go z wielką dumą i uwagą ponieważ jest troszkę przyduży bo powędruje na inny paluszek po ślubie. Drżę by go nie zgubić. Oj nie chcę nawet myśleć co by było tfuuu tfu.
Co do biżutków i poncza także bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że obdarowanym osóbką również sprawiają radość prezenciki tak jak mi ich robienie.
JJka, faktycznie mi z głowy wyleciały Twoje kolczyczki. Liczę na to, że się pochwalisz nimi. Ja swoją drogą fotki wstawię, ale wiadomo, że każdy robi inaczej zdjątka. Może Tobie lepiej wyjdą.
Co do tego ryżu to każę Ci zrobić rewizję osobistą bo teraz to się kasą rzuca hahaha. A nie daj boziu jeszcze mnie w oko trafisz i co będę jednooki bandyta i jeszcze za grosz hahahah.
Tak całkiem serio, byłam na takim ślubie gdzie ksiądż po kazaniu powiedział by nie robić nic pogańskiego w tym sensie, żeby nie rzucać kasą, ryżem i nic innego nie robić.
Raz jeszcze ślicznie dziękuję Jesteście kochane i wiecie jak sprawić drugiej osobie radość
Grażyna - Pią 11 Gru, 2009 14:38
Gratuluję Pierścionek rzeczywiscie wspaniały i taki inny. a moze do jubilera i zmniejszyc obwód?
bean - Pią 11 Gru, 2009 16:34
beacia-24, pięknie wyglądałaś w ponczu od Mao w dniu zaręczyn
Biżuteria w Twoim wykonaniu jest jak zwykle rewelacyjna
Na pewno dziewczyny są zachwycone, a nula może się nią pochwali na naszym styczniowym spotkaniu?
Mao - Pią 11 Gru, 2009 17:56
Beatko Gratuluję !!!!
i ciesze się ,że kolor pasował ( żadnych konszachtów z rzeczonym narzeczonym nie miałam to intuicja ) i że w tak ważnym dla Ciebie dniu je założyłaś.
A korale przecudne i dla mnie mistrzostwo świata ta precyzja wykonania.Jeszcze raz dziękuję tym razem publicznie
|
|
|