To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - karmelek: "prawie" 2 chusty i frywolitki :)

bieta - Nie 08 Sie, 2010 15:56

patrzę i się zachwycam uklon śliczności brawo brawo brawo
żabka - Pon 09 Sie, 2010 10:48

Fajniutki drobiazg brawo cool brawo
Krakowianka - Pon 09 Sie, 2010 20:28

karmelku oglądam i podziwiam ale medalion to skradnę jest boski uklon uklon uklon
saba52 - Śro 08 Wrz, 2010 13:09

Kiedy wreszcie ja się nauczę frywolitek !karmelek, rewelacyjne wszystko brawo brawo brawo
bjanna - Czw 21 Paź, 2010 11:14

karmelku, ogromne podziękowania za okazaną pomoc cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
misia0808 - Czw 21 Paź, 2010 20:03

brawo brawo brawo sliczne frywolitki
karmelek - Nie 24 Paź, 2010 10:44

bjanna nie ma za co Smile

Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa dotyczące frywolitek cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Pozazdrościłam dziewczynom pięknych sukienek "chanelek", ale ja nie miałabym gdzie nosić takiej sukienki, więc wydziergałam ją jako kamizelkę Smile Włóczka Peonia, szydełka nr 3,5 i 3 oraz 2,5 Smile skorzystałam z wzoru, który bean umieściła w swoim albumie na Picassie, za co ślicznie dziękuję kwiatek dla ciebie

Faktycznie, nie można już zmieniać swoich poprzednich postów np. tytułu wątku Sad dlaczego? to była taka przydatna funkcja!

stonesik, ale Ty szybka jesteś Smile dziękuję cmoknięcie

stonesik - Nie 24 Paź, 2010 10:47

Śliczna kamizelka kwiatek dla ciebie
Jarka - Nie 24 Paź, 2010 11:07

Kamizelka chanelkowa wyszła super cool cool cool
lamika88 - Nie 24 Paź, 2010 11:09

cool cool cool
SoWa - Nie 24 Paź, 2010 12:07

radocha super kamizela! brawo
saba52 - Nie 24 Paź, 2010 12:43

karmelek, Bombowa kamizela cool brawo
buziaczek - Nie 24 Paź, 2010 13:23

bardzo ładna chanelka w wersji tuniki cool brawo
alutka171 - Nie 24 Paź, 2010 13:37

pięknie Ci wychodzą frywolne supełki Smile cool
nula - Nie 24 Paź, 2010 14:15

karmelek napisał/a:
Pozazdrościłam dziewczynom pięknych sukienek "chanelek", ale ja nie miałabym gdzie nosić takiej sukienki, więc wydziergałam ją jako kamizelkę

O kurcze, popatrz - a ja na to nie wpadłam ! hahahihi
Też mi się ta sukienka bardzo podoba ale podobnie jak Ty nie miałabym gdzie jej nosić.
A pomysł z kamizelką jest suuuuper !!!!
Nie mówiąc o wykonaniu - ślicznie wyszła i pięknie się na Tobie prezentuje brawo brawo

karmelek napisał/a:
Faktycznie, nie można już zmieniać swoich poprzednich postów np. tytułu wątku Sad dlaczego? to była taka przydatna funkcja!

A myślałam, że tylko elkaj miała problemy - ciekawe co się stało placzek - to było naprawdę bardzo wygodne i coraz więcej osób zaczęło to stosować a tu masz ! hmm

Violetta21 - Nie 24 Paź, 2010 14:44

świetnie wyszła Ci ta kamizelka brawo brawo
maranta - Nie 24 Paź, 2010 16:27

karmelek napisał/a:
Faktycznie, nie można już zmieniać swoich poprzednich postów np. tytułu wątku dlaczego? to była taka przydatna funkcja!

Sprawdź, proszę czy już działa edycja poprawnie.

Paddington - Nie 24 Paź, 2010 18:16

PIĘKNA!!! Szykownie i ubiera znakomicie Smile Pięknie tworzysz!!! wesoło mi
Haniutka - Nie 24 Paź, 2010 18:47

Karmelku świetny pomysł miałaś! Piękna! Ślicznie wyglądasz! cool brawo
karmelek - Nie 24 Paź, 2010 18:50

Bardzo Wam pięknie dziękuję za wszystkie miłe słowa !!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

nula to skoro się wygadałaś, już nie masz odwrotu rotfl wyciągaj z włóczkowych zapasów ( bo na pewno jakieś masz!) niteczki i zrób sobie kamizelkę - chanelkę Smile

marantoEdycja starych postów działa!!! Dzięki ogromne, bo to jest świetna sprawa Smile

agus2003 - Nie 24 Paź, 2010 19:09

Piękna kamizelka-chanelka cool cool cool i bardzo dobry pomysł, przynajmniej częściej ją załozysz:))
misia0808 - Nie 24 Paź, 2010 19:16

Chanelka w roli kamizelki wygląda obłędnie. I w ogóle można ją nosić częciej. Miałaś świetny pomysł i wykonanie cool cool cool cool
nula - Nie 24 Paź, 2010 19:56

karmelek napisał/a:
wyciągaj z włóczkowych zapasów ( bo na pewno jakieś masz!)

to miał być dowcip ???? rotfl rotfl
Ja mam tylko i wyłacznie zapasy - całe mnóstwo - faktycznie chyba się skuszę, tym bardziej, że nie mam nic zaczętego na szydełku (no, prawie jęzorek )
To teraz zeznawaj z czego robiłaś, jakim szydłem i ile poszło nici - bo muszę coś z tych zapasów dopasować hahahihi

Bardzo się cieszę, że już działa edycja postów hopla

o, przepraszam, już widzę, że napisałaś z czego robiłaś Very Happy
Tak się zapatrzyłam w zdjęcie , że nie zwróciłam uwagi hahahihi
Tylko nie wiem jaka ta Peonia gruba ? (ile to ma metrów w 100 g ? )

we_st - Nie 24 Paź, 2010 20:01

karmelek, jak nie będziesz miała nic przeciwko, to pozwolę sobie na odgapienie pomysłu
elka j. - Nie 24 Paź, 2010 20:28

Karmelku - pomysł z modyfikacją Chanelki trafiony w dychę, świetnie wyszła ta kamizelka cool cool cool