Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
elka j. - Pon 09 Lis, 2009 12:09
Bardzo pomysłowe świąteczne decu, śliczne
Elżbieta P. - Czw 12 Lis, 2009 17:53
jakie śliczne zawieszki
beacia-24 - Pią 13 Lis, 2009 09:08
beti9, elka j., Elżbieta P., DZIĘKUJĘ za milutkie słowa. Cieszę się, że moje świąteczne widzi mi się Wam przypadło do gustu.
dehajola - Pią 13 Lis, 2009 09:11
piękne te zawieszki .wielkie
beacia-24 - Pią 27 Lis, 2009 15:35
dehajola, bardzo dziękuję
beacia-24 - Sob 28 Lis, 2009 09:35
Trzeba przed świętami troszkę wątek odkurzyć hahaha
Zacznę od biżutków bo najbliższe memu sercu.
Naszło mnie na coś takiego w dziwacznych kolorkach ni to wiśnia ni to róż, ale ogólnie nie najgorzej się barwa prezentuje.
Niestety na zdjęciu nie widać, ale to jest piasek pustyni z nocą kairu. W realu wyglądają o wiele lepiej.
Jeśli zaś chodzi o czarne korale to zaczynam pomalutku przestawać lubić ten kolor hahaha
Teraz coś z decou. Na pierwszy ogień talerze. Postanowiłam zrobić mamie prezencik na mikołaja. Mam nadzieję, że jej się spodobają bo to moje pierwsze wytwory.
Asia dziękuję za mobilizacje, tylko spróbuj powiedzieć, że Ci się nie podobają to wiesz co Ci powiem (mogłaś mi ładniejsze zrobić jak Cię prosiłam)
Motywy ewidentnie prosiły się by z nich podstawki zrobić, aż żal było tego nie wykorzystać. Swoją drogą motyw kawy baaardzo mi przypadł do gustu. Osobiście kawy nie lubię, ale zdjęcia ziarenek i kawowe elementy mnie przyciągają ciekawe czemu.
karmelek - Sob 28 Lis, 2009 10:07
beacia-24 ależ to śliczne jest!!!!
Wszystko mi się podoba: biżu w kolorach wiśnia-róż, czarne i kolczyki z piasku i nocy.... ( zrobiłam podobne ciekawe czy kupowałyśmy kamyczki u tego samego sprzedawcy? )
Talerze i podkładki super!!!!
Ale jak można kawy nie lubić???
Madzia - Sob 28 Lis, 2009 10:19
| beacia-24 napisał/a: | | piasek pustyni z nocą kairu |
Nie rozumiem, to wygląda jak jeden kamień, jak to jest?
Prace jak zawsze zachwycające, wszystkie!
JJka - Sob 28 Lis, 2009 10:40
NO!!! Ja już wczoraj telefonicznie chwaliłam
Biżuteria... jak zawsze prześliczna!!
Podkładki też!!!!
| beacia-24 napisał/a: | | Asia dziękuję za mobilizacje, tylko spróbuj powiedzieć, że Ci się nie podobają to wiesz co Ci powiem (mogłaś mi ładniejsze zrobić jak Cię prosiłam) |
no właśnie... to teraz kochaną Beatkę "obsmaruje" ...
Dziewczyny, wyobrażacie sobie, że Beatka chciała żebym to ja zrobiła Jej te talerze???!! (na Beatki wyjątkową uroczystośc)...
Co ja wymyślałam, żeby Ją zmobilizowac do wzięcia sie za to...
O mało co, to bym sie zrobiła "prawie umierająca", żeby Ją zmusic do samodzielnego wykonania tych śliczności...
a ile się najęczała.... jakie wymyślała problemy...
Wręczyłam Jej czyste talerze (prawie siłą )... i widzicie co powstało?? Jakie to ładne???
(Beatka, wiesz dobrze że ten motyw mam juz wyciety, co prawda z przeznaczeniem na coś innego... ale chyba sobie takie talerze zrobie )
Jak jeszcze raz wymyślisz mi taki numer.. że Ci nie wyjdzie łądnie...to Ci "cztery litery" przetrzepie i nie będzie to wirtualne trzepanie
JJka - Sob 28 Lis, 2009 10:48
jeszcze jedno...
Beatka, czy w tym komplecie biżu wiśnia-róż, ten szydełkowy wisiorek kula... to ten "gigant" co ci zamówiłam??
beacia-24 - Sob 28 Lis, 2009 11:34
karmelek, Madzia, JJka, dziękuję za miłe słowa są jak lukier na cieście - zachęcające i kuszące
karmelek, ja swoje kamyczki kupiłam bodajże na jakimś dniu rzemiosła. Pamiętam dobrze bo jeszcze siostrę wyciągnęłam. Co do kawy to pijam tylko cappuccino i to tez nie każde
Madzia, to faktycznie jest jeden kamień. Też się zastanawiałam jak to jest możliwe - i nic mi do głowy nie przyszło. Nie ważne jak zrobione ważne, że koralik ładny
JJka, Tobie to chyba nie powinnam dziękować boś mnie tak obsmarowała, że uśmiałam się do łez. Wiedziałam, że mnie nie oszczędzisz hahaha. Powinnaś mnie zrozumieć - jestem podenerwowana, mam dużo na głowie i prosiłam Cię o przyjacielską przysługę.
Najpierw się zgodziłaś po czym przemyślałaś na szybko i dalej za telefon, a ja wcale nic nie wymyślałam tylko po prostu tak mam przed czymś nowym. Tobie talerze wychodzą miodzio więc i ja chciałam jeden mieć. Tak na marginesie na żadne lanie się nie zgadzam.
Kula to faktycznie ten gigant co mi zamówiłaś tylko tak mi jakoś pasuje bo z resztą koralików się nie zaprzyjaźnił hahahaha:)
Raz jeszcze dziękuję za miłe słowa
ABA - Sob 28 Lis, 2009 13:11
SUPER Beatko , że wzięłas ise za tak sliczne robótki. Ale tego napłodziłaś! i Ty mówisz,że masz tyle na gówie?
elka j. - Sob 28 Lis, 2009 15:53
Bardzo mi się podoba połączenie szydęłkowych koralików z innymi dodatkami. Motywy na talerzach ślicznie skomponowane, podstawki śliczne - szczególnie te kawowe
Violetta21 - Sob 28 Lis, 2009 18:39
o jakie cudeńka ta biżuteria koralikowa piękna a o decu już nie wspomnę bo jak zwykle powala na kolana
małgośka - Sob 28 Lis, 2009 18:59
Beatko, cudne biżu.
Delikatne a przy tym niezwykle wytworne. Perfekcyjne wykonanie.
Podkładki śliczne i dekoracja talerzy fantastyczna.
Ja się cieszę, że Asia Cię zmobilizowała. Tym sposobem udało Ci się zdobyć kolejną umiejętność, którą możemy podziwiać.
Może nam się pochwalisz chociaż dekoracją stołu na Twojej uroczystości, bo zapowiada się wspaniale.
Aniela41 - Sob 28 Lis, 2009 19:49
super
gustavo_2008 - Sob 28 Lis, 2009 22:19
fantastyczne prace
dehajola - Sob 28 Lis, 2009 22:33
same śliczności wielkie
buziaczek - Sob 28 Lis, 2009 22:44
same piękne cudeńka
bjanna - Nie 29 Lis, 2009 08:38
beacia-24, śliczności
iwonka - Nie 29 Lis, 2009 08:43
Beatko zaszalałaś , wszystko piękne i biżu i talerzyki i podkładki
SoWa - Nie 29 Lis, 2009 09:00
ale cuda, trzeba oko nacieszyć oglądając kilka razy!
beacia-24 - Nie 29 Lis, 2009 09:47
ABA, elka j., Violetta21, małgośka, Aniela41, gustavo_2008, dehajola, buziaczek, bjanna, iwonka, SoWa, oj takie słodkości, dziękuję bardzo. Cieszę się, że moje wypocinki przypadły do gustu. Mam nadzieję, że mamie też się talerzyki spodobają tak jak Wam.
1000-ce buziaków dla Was za takie lukierki
Ania - Nie 29 Lis, 2009 09:54
Beacia super prace!!! Różowo-wiśniowa biżu piękna, a talerze cudowne!
reni - Nie 29 Lis, 2009 10:54
ale cuda
|
|
|