To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

ozdoby świateczne - Chwalę się-WIELKANOC

Halkuk - Pią 11 Kwi, 2008 10:20

Przepiękny ! cool brawo cool
moslamawe - Pią 11 Kwi, 2008 13:17

brawo brawo brawo śliczny
małgośka - Pią 11 Kwi, 2008 13:19

ostatek7, prześliczna patera Ci wyszła. Masz niesamowite zdolności.
uklon cool radocha radocha radocha cmoknięcie

jola373 - Pią 11 Kwi, 2008 19:27

ostatek7, jak go zwał, tak go zwał - wyszło cudownie i bardzo mi się podoba! cool cool cool
monaliza200 - Pią 11 Kwi, 2008 21:10

Madzia napisał/a:
To nie jest koszyk, tylko patera może? Jak zwał, tak zwał, ale z pewnością jest piękne.
uklon uklon uklon uklon uklon

Ostatku zgadzam się, jest śliczny i na pewno dużo sie napracowałaś.

Bożena- 2000 - Pią 11 Kwi, 2008 21:30

Nie zwalaj na emeryturę. Patera wysokiej jakości. Kosz, który targam za sobą po mieszkaniu też nie ma pałaka, a wabi się- kosz. Czy kosz musi mieć pałąk? Może musi!!!!!
Zbiłaś mnie z pantałyku. Nie wiem co znaczy pantałyk, aleś mnie zbiła. Pozdrawiam.
Wczesna emerytka z koszem też bez pałąka.

http://bozena4315.fotosik.pl/

bjanna - Sob 12 Kwi, 2008 09:45

ostatku, koszyczek śliczny cool cool cool
Lacrima - Sob 12 Kwi, 2008 10:27

Ostatku masz złote łapki

SoWa - Nie 13 Kwi, 2008 15:42

bye Koszyczek extra!
ewaszal - Nie 13 Kwi, 2008 17:16

ostatku7 piękny kwiatek dla ciebie uklon uklon dobrze że wróciłaś znowu będziemy oglądać twoje śliczności
pozdrowienia również dla Zygfryda Smarzyka też dawno nie był na forum hurrraaa

beacia-24 - Czw 17 Kwi, 2008 13:26

ostatek7, jak zwał tak zwał, ale nic dodać nic ująć piękne wykonanie i przydatności wiele, na cukierki, muszelki korale, jak kto chce, nawet i na kg ziemniaków choć mi by szkoda było. Tylko kłaniać się w pas za takie zdolności
uklon uklon radocha radocha radocha uklon uklon

Hala72 - Czw 17 Kwi, 2008 16:14

Madzia napisał/a:
To nie jest koszyk, tylko patera może? Jak zwał, tak zwał, ale z pewnością jest piękne.

tez myslę,że patera

maja5 - Pią 18 Kwi, 2008 00:21

Ostatek7 czy to twój kotek Question Question Question koniec

koniec - to była prośba o uwolnienie mojego nicku z podpisu, bezskuteczna

ostatek7 - Pią 18 Kwi, 2008 15:42

maja5 napisał/a:

Mój, jak żywy... gały te ślepięta rozbawione, ta słodycz w głosiku; nawet pytanie i odpowiedź takie same. A znak koniec dla kogo? dla mnie, dla Ciebie? dla kocięcia? Jeśli " koniec koteczku", to co mam wkleić? Fotkę Ingi? Uwierzycie bernardynowi? nie wiem
Może zrezygnować ze stopki... hmm bo - tu cytat: Nie życzę sobie, aby mój nick był w twojej stopce czy to jasne?, to się powtarza nie tylko na tym forum, mnie to nie bawi wprost przeciwnie...... widocznie nie bawi nas to samo, znajdź sobie nowy obiekt dla którego będziesz miła.
Daję słowo, że tylko na tym forum mam taką stopkę. Sorry, teraz taką samą (Question) ma Maja5, czyli kotynek jest podwójnie miły... co prawda, kotek Mai tylko mnie (autorce stopki) się podlizuje, zatem mój - ma serce większe i większy lizus jest... dziękuję Ci Maju za to, że linków do moich albumów nie wykorzystałaś... przykro, że nie "załapałaś".
http://maranta.livenet.pl...p=136442#136442
Pozdrawiam z daglezjowego lasu, który powoli staje się lasem deszczowym... rotfl i przepraszam Grażynkę, że piszę nie w temacie...
Dziękuję za koszyczkowe pochwały. uklon

Meta - Nie 20 Kwi, 2008 01:33

maja5 napisał/a:

koniec - to była prośba o uwolnienie mojego nicku z podpisu, bezskuteczna

Przepraszam za offtopic, ale:
http://maranta.livenet.pl...ic.php?p=136442 << Maju, w tym temacie jest dokładne wyjaśnienie odnośnie Ostatkowego podpisu, który wg mnie jest (był?) naprawdę miły i zawsze wywołuje uśmiech na twarzy - a przede wszystkim nie ma na celu urażenia nikogo z tu obecnych, ani nie bierze na celownik żadnego z forumowiczów, by się z niego w jakiś sposób naśmiewać czy też obrażać go (łatwo możesz się o tym przekonać, jeżeli po prostu wylogujesz się z forum i wtedy przeczytasz podpis Ostatka). Koteczek był przemiły i naprawdę cieszyłabym się, gdyby wrócił do Ostatkowego podpisu (nie, żebym miała coś do bernardyna, ale ten mały rudzielec jest po prostu przesłodki) cmoknięcie

A co do Ostatkowej patery - właśnie takie cudeńka spać spokojnie mi nie dają, bo zżera mnie zazdrość, że i ja taką chcę - ba!!! - chcę taką umieć sama zrobić, żeby tak samo oczy oglądających przyciągała i cieszyła serce wesoło mi W tej chwili czasu mi brak na zmagania z takim wyzwaniem, a i cierpliwości trochę też, ale kiedy wyobrażam sobie podobną paterkę na moim stole, z moimi ukochanymi wisienkami w czekoladzie w środku... MNIAM - obiecuję sobie zagryźć zęby w przyszłości (kiedy już czasu więcej będzie), niecierpliwość upchnąć na dnie szuflady i chociaż spróbować wydziergać takie cudo zebalek

mariola65 - Wto 22 Kwi, 2008 10:25

Ostatek bardzo ładna praca a koty cudne cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Bernadka - Śro 23 Kwi, 2008 08:49

ostatek7, a gdzie kotecek , oddaj kotecka proszę bo to był mój ulubiony cmok cmok cmok cmok cmok a twoje podpisy bardzo , bardzo lubię i zawsze wywołują u mnie uśmiech , nawet jak mi czasem nie do śmiechu bo życie mnie przeciąga pod wozem cmok love
mariola65 - Pią 25 Kwi, 2008 09:11

malgosp bardzo ładne prace cool cool cool cool
juju_75 - Śro 04 Lut, 2009 20:32

dzisiaj się wylęgły :->

milamirka - Śro 04 Lut, 2009 20:47

super wylegarnie masz brawo brawo
Aniela41 - Śro 04 Lut, 2009 20:57

Sliczne cool cool cool
iwonka - Czw 05 Lut, 2009 21:14

juju śliczne kurczaki
a oto mój baranek jeszcze nie ukrochmalony

juju_75 - Czw 05 Lut, 2009 21:24