To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

Aniela41 - Nie 04 Paź, 2009 15:18

piekna brawo brawo brawo
małgośka - Nie 04 Paź, 2009 19:08

Beatko, śliczne jesienne decu. Idzie Ci coraz lepiej.
Ale domyślam się, że wkładasz w naukę wiele wysiłku.
Tym bardziej WIELKIE radocha
Biżu śliczne, perfekcyjnie wykonane.
Gratuluję cierpliwości, no i oczywiście efektu końcowego. cool hurrraaa
cmoknięcie

reni - Nie 04 Paź, 2009 19:26

cudne cool cool cool cool brawo brawo
elka j. - Nie 04 Paź, 2009 19:27

beacia-24 napisał/a:
Liczę na szczerą krytykę co do każdego zdjęcia w tym sensie tego co się na nim znajduje

A cóż tu krytykować, skoro wszystkie biżutki, razem i z osobna, są pięknie i bardzo precyzyjnie wykonane, a do tego fantastycznie skomponowane, jestem zachwycona. Decu też super cool brawo

Elżbieta P. - Nie 04 Paź, 2009 19:55

nie ma co krytykować, wszystko jest bardzo ładne brawo
JJka - Nie 04 Paź, 2009 20:10

śliczne... Smile
Ania - Nie 04 Paź, 2009 20:20

JJka napisał/a:
śliczne... Smile

bardzo śliczne Smile....bardzo spodobała mi się biżu!

Madzia - Nie 04 Paź, 2009 21:20

beacia-24 napisał/a:
Liczę na szczerą krytykę

Ja szczerze, ale bez krytyki! wesoło mi Prace wyjątkowo piękne i starannie wykonane. A ostatni naszyjnik powalający, jestem zauroczona!!!!!!!!!!!

bean - Pon 05 Paź, 2009 17:00

Piękności cool brawo brawo brawo Twoje korale są fantastyczne - wykonane perfekcyjnie uklon i podobnie jak Madzia jestem zauroczona tymi pasiastymi z drewnianymi koralikami!
buziaczek - Pon 05 Paź, 2009 19:03

prześliczne nowinki brawo
beacia-24 - Wto 06 Paź, 2009 09:11

Violetta21, bieta, Aniela41, małgośka, reni, elka j., Elżbieta P., JJka, desik, Madzia, bean, buziaczek,

cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie D Z I Ę K U J Ę cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Ja tu na morze szczerej krytyki liczę, a tu same lukry hahaha, rozpieszczacie mnie.
Oj więcej poproszę takich słodkości, a za kilka dni się w ciuchy nie zmieszczę tak mnie duma rozsadzi hahaha.
Postaram się z umiarem puchnąć hahahah.

Powiem szczerze, że obawiałam się, iż te w paseczki mogą się nie spodobać, a tu proszę wręcz odwrotnie. Dodałyście mi otuchy, że mimo tego, iż górują korale drewniane to i tak się całość podoba.

Raz jeszcze Wam ogromnie dziękuję. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Stella - Wto 06 Paź, 2009 09:16

beacia-24, biżuteria super cool brawo cool
eap - Wto 06 Paź, 2009 09:28

Piękna biżuteria brawo brawo
beti9 - Wto 06 Paź, 2009 11:46

Beacia-24 śliczne są Twoje wszystkie prace i jaka różnorodność cool cool
nula - Wto 06 Paź, 2009 22:53

Beacia - wiesz, że ja nieustannie podziwiam Twoje korale, a zwłaszcza Twoją cierpliwość do ich robienia !!!! brawo brawo brawo
Każde , które wychodzą spod Twoich łapek bardzo chętnie widziałabym w swojej szkatułce z biżuterią !!!
decu wyszło ślicznie - możesz wywiercić w nich dziurki i powiesić jako obrazki - będzie fajny jesienny tryptyk wesoło mi

Lucysia - Wto 06 Paź, 2009 22:56

Wszystko super! brawo brawo brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Śro 07 Paź, 2009 01:11

Ja też w sprawie lukru-jak to nazywasz- prace rewelacja. kwiatek dla ciebie
bjanna - Śro 07 Paź, 2009 06:58

ja też dorzucam garstkę lukru brawo brawo brawo
ABA - Śro 07 Paź, 2009 12:18

Beatko wszystko przepiękne - deseczki cudowne i ta bizuteria w sam raz jak na moja szyję. Bardzo lubie ciepły brąż.
cmoknięcie brawo brawo brawo

beacia-24 - Śro 07 Paź, 2009 12:40

Stella, eap, beti9, nula, Lucysia, Bożena- 2000,
bjanna, ABA, baaardzo dziękuję za takie miłe słowa. Oj widzę, że pisane mi jest po prostu przybyć na wadze wesoło mi od tych Waszych wszystkich słodkości.

nula napisał/a:
możesz wywiercić w nich dziurki i powiesić jako obrazki - będzie fajny jesienny tryptyk

Myślałam o tym powiem tak szczerze, ale mam obawy, że mogą te deseczki w opłakanym stanie być po takiej operacji. Tak czy siak muszę z dziurkowaniem poczekać na mojego mężczyznę bo ma świetną rączkę do wwiercania się. hahaha

Raz jeszcze ślę gorące podziękowania za wszystkie lukrowe cukiereczki wesoło mi

cmoknięcie wesoło mi

Beata T - Czw 08 Paź, 2009 12:07

korale cudne cool cool cool decu fajne radocha radocha radocha
beacia-24 - Nie 08 Lis, 2009 09:29

Beata T, dziękować cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Nie 08 Lis, 2009 09:53

Oj zakurzył mi się wątek troszkę. Trzeba troszkę porządek zaprowadzić hahahihi

Z racji tego, iż święta milowymi krokami się zbliżają to i ja postanowiłam wreszcie coś z tej okazji zrobić. Mianowicie powstały w przypływie natchnienia takie oto zawieszki na choinkę i girlanda. Proszę tylko o łagodny wymiar kary, gdyż to moje pierwsze takiego typu decopuagowe wytworki.

Zawieszki są obustronnie zdobione, tak że dzwoneczki z obu stron sobie spoglądają na świat. Girlanda fajnie prezentuje się na moim barku i przyznam szczerze, że z początku miałam duże obawy jak będzie to wyglądać w całości, gdyż motyw jest taki nieboraki troszkę.
Oceńcie sami jak to mniej więcej wygląda, tylko tak jak prosiłam proszę o łagodność hahaha.

reni - Nie 08 Lis, 2009 10:42

cudne wesoło mi cool cool oczu nie mogę oderwać bye
małgośka - Nie 08 Lis, 2009 10:48

Beatko, prace prześliczne. Wspaniałe pomysły. cool
Wykonanie MISTRZOWSKIE.
Podziwiam Twój talent i cierpliwość.
wesoło mi radocha uklon cmoknięcie