To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

onka15 - Wto 07 Lut, 2012 10:33

Danusiu minormalnie dech zaparłojak zobaczylam to cudo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
danfi - Wto 07 Lut, 2012 16:40

Poranna, Szachrajka, wernatka, marciulaTOja, onka15, - bardzo mnie cieszy, że karteczka Wam się spodobała
A te udało mi się zrobić dzisiaj:
pamiątka chrztu dla bliźniaków:
dla koleżanki:
A to prezent, który dostałam od koleżanki:
karteczka: , obraz wyszyty krzyżykami: oraz papierowa wiklina: , a tak wygląda koszyk w środku:

onka15 - Wto 07 Lut, 2012 17:12

Danusiu śliczne karteczki oraz piękny prezencik
Elunia - Wto 07 Lut, 2012 19:39

wspaniałe prezenciki dostałaś
Anja - Wto 07 Lut, 2012 21:39

Oj Dafni cool
A czy te obrazki 3D to przerobione zdjęcia maluchów?
Chyba jednak book box najlepiej się nadaje na pamiątkę chrzcielną

marciulaTOja - Wto 07 Lut, 2012 23:06

danfi, uklon nie wiem jak Ty to robisz, że wszystkie twoje prace są takie ładne brawo a prezencik fajowy Smile
danfi - Wto 07 Lut, 2012 23:34

onka15, Elunia, Anja, marciulaTOja - dziękuję za miłe komentarze love
Anja - masz rację: obrazki 3D to zdjęcia maluchów, dostarczone przez osobę zamawiającą. A kartki a la książeczka świetnie nadają się na pamiątkę chrztu, zresztą komunii również

beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 10:35

Dsnusiu oniemiałam dosłownie nie wiem co mam pierwsze chwalić - zaliczyłam totalny szczękospad na maksa - i po co mi o było zaglądanie do Ciebie hahahihi teraz nie dość, że mnie boli doła to jeszcze doła złapałam. Jako, że mama mówiła mi lecz się czym się strułeś to idę sobie jeszcze pooglądać może mi przejdzie.
Karteczka z nutami rewelacyjna. Motyw, kompozycja i forma kartki powala na kolana.
Wiklina mnie totalnie do ziemi przygwoździła. Jesteś po prostu meeega utalentowana. radocha radocha radocha radocha radocha radocha

wernatka - Śro 08 Lut, 2012 18:13

Śliczne karteczki danfi, a prezencik super cool brawo brawo
danfi - Śro 08 Lut, 2012 18:20

beacia-24, wernatka - Wasze komentarze sprawiły mi wiele radości cmoknięcie
beacia-24 - wiklinowe cacka to prezent, który dostałam od koleżanki z innego forum. Ja tylko raz popełniłam coś, co z założenia miało być papierową wikliną, ale nie pokażę, by nie psuć tym "dziełem" poziomu forum

beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 18:27

Oj tam oj tam jakoś Ci nie wierzę hahaha Smile hahahihi
danfi - Nie 12 Lut, 2012 20:20

Dzisiaj moje najnowsze "wymęczone" prace, które zrobiłam na urodziny brata i jego córki. Niestety nadwyrężyłam sobie nadgarstek i muszę oszczędzać rękę, dlatego kartki nie do końca mnie zadowalają. Karteczka z motylkiem powstała na bazie, którą otrzymałam od joos0284 - kobiety o ogromnym sercu cmoknięcie :

Szachrajka - Nie 12 Lut, 2012 21:07

Jak bardzo zmienia się styl Twoich kartek.Jestes tego swiadoma?
Nie no są karteczki na TAK! brawo brawo brawo

wernatka - Pon 13 Lut, 2012 08:13

Piękne kartki brawo brawo brawo
marciulaTOja - Pon 13 Lut, 2012 10:11

danfi, piękne prace, Szachrajka ma rację, zmieniasz styl Smile kartki są wspaniałe Smile
danfi - Pon 13 Lut, 2012 12:59

Szachrajka, wernatka, marciulaTOja - dziękuję za sympatyczne przyjęcie moich kartek love A co do stylu, to człowiek uczy się przez całe życie. Sporo "podglądam" prac innych osób i to co mi się w nich podoba, staram się przenieść do swoich prac.
onka15 - Pon 13 Lut, 2012 17:28

Piękne karteczkirodzinka napewno sie ucieszyła brawo brawo brawo brawo
elci_a - Pon 13 Lut, 2012 18:58

brawo danfi, kartka z motylem rewelacja. Druga w brązach też świetnie wykonana
brawo

danfi - Pon 13 Lut, 2012 21:58

onka15, elci_a - cieszę się, że karteczki i Wam się spodobały wesoło mi
Anja - Pon 13 Lut, 2012 23:02

radocha
beacia-24 - Wto 14 Lut, 2012 09:42

Danusiu zostawiłam sobie Ciebie na sam koniec. By móc obiektywnie oceniać pracę innych. Moja droga szalejesz i po prostu mnie zadziwiasz pod każdym względem. Nawet pomimo kontuzji cuda tworzysz i nie wiem co by się stać musiało by Twoje prace podobać mi się przestały. Fantastyczne kompozycje i kolory. Oniemiałam na maksa. cool cool cool cool
Zdrowiej kochana bo tworzenie w bólu to nic miłego. Wiem coś o tym.
Z ogromną niecierpliwością czekam na koleje cuda Smile

danfi - Wto 14 Lut, 2012 12:46

Anja, beacia-24 - miło mi, że tutaj wpadłyście cmoknięcie
Beatko, a zauważyłaś, że ten wykrojnik, który miał nie przyjść przyszedł jednak (patrz brązowa kartka - ecru serwetka)? Za to inny (też śliczny) dojdzie w późniejszym terminie

danfi - Wto 14 Lut, 2012 18:58

Dzisiaj jedna karteczka wykonana praktycznie z gotowych elementów. Mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła znowu "poszaleć" z moimi wykrojnikami i dziurkaczami (a przybyło ich kilka)

onka15 - Wto 14 Lut, 2012 19:54

Śliczna karteczka , brawo brawo brawo brawo Danusiu juz widze jakie powstaną piękne karteczki
AdamJanW - Wto 14 Lut, 2012 21:33

Kolejny tytan pracy brawo brawo brawo w sumie to człowiek nie wie już co ma powiedzieć, tyle różności i takich wspaniałości u Ciebie. Po prostu brakuje słów uklon uklon uklon
Pozdrawiam Adam