To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

beacia-24 - Pią 04 Wrz, 2009 13:30

dziś nareszcie mój internet hula i mogę się wreszcie pochwalić najnowszym komplecikiem biżu. Coś mnie te jesienne kolorki prześladują - to chyba świadomość, iż jesień tuż tuż hahah

Żeby nie było, iż u mnie na tapecie tylko jesień. Tak oto dwa dni temu zakwitł mi kaktus.

W zeszłym roku ów przestępstwo popełnił pierwszy raz aż dwa razy i puścił łącznie 3 kwiaty. W tym roku jak na razie zakwitł jeden kwiat, ale drugi jest w drodze. Żal mój jest ogromny, iż jest to kwiat jednej nocy. W chwili pełnego rozkwitu pachnie nieziemsko, ale z każdą chwilą zapach umyka.

Uchwyciłam dla Was moment jego pełnego rozkwitu. Wstałam specjalnie wcześnie rano co z resztą na zdjęciu widać. Niestety nie mogłam zachować jego zapachu placzek

milamirka - Pią 04 Wrz, 2009 13:43

brawo brawo brawo
Poranna - Pią 04 Wrz, 2009 15:34

mam słabość do kaktusów, a Twój kaktusowy kwiat .... normalnie wbił mnie w krzesło i odebrał na chwilę mowę - nieziemsko piękna roślina!
a biżutki też urokliwe brawo

Elżbieta P. - Pią 04 Wrz, 2009 16:36

biżu bardzo ładne cool brawo brawo
a kaktus... cudowny ma ten kwiat, dobrze, że udało ci się go uchwycić bye

Madzia - Pią 04 Wrz, 2009 17:26

Biżu po prostu przecudna, jestem zachwycona tym komplecikiem! uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Mieliśmy też tego kaktusa, raz miał chyba 5 kwiatów, są przepiękne, i jaka szkoda, że na tak krótko!

misia0808 - Pią 04 Wrz, 2009 21:12

Beatko piekną biżuterię wykonałaś. Bardzo mi sie podoba. A kaktusik przeslicznie zakwitł, aż żal że na tak krótko brawo brawo
Violetta21 - Pią 04 Wrz, 2009 21:44

biżuteria śliczna a kaktusik szkoda że tak szybko przekwita bo kwiaty ma cudne radocha hopla
beacia-24 - Sob 05 Wrz, 2009 09:00

milamirka, Poranna, Elżbieta P., Madzia, misia0808, Violetta21, bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Cieszę się, że nie tylko mnie mój kaktusik zachwyca.

Madzia, ja miałam w zeszłym roku dwa naraz praktycznie. Mam już troszkę lat tego kwiatka i dopiero rok temu zakwitł. Od tej pory tylko ja go podlewam bo w zeszłym roku ja go pielęgnowałam i proszę jak mi się odwdzięczył.

Jak to mówią wszystko co dobre szybko się kończy dlatego też kwiatuszek ten tak krótko cieszy oczy, ale z drugiej strony wolę by chwilę cieszył moje oczy niż wcale.

Raz jeszcze dziękuję Wam za miłe słowa, całuski dla Was cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

nula - Sob 05 Wrz, 2009 21:01

beacia-24, super śliczna i oryginalna ta nowa biżu !!!!! brawo brawo brawo
Pomysł na 6 z plusem !!!!
beacia-24 napisał/a:
Coś mnie te jesienne kolorki prześladują

a czemu jesienne ? dla mnie one są bardzo letnie wesoło mi

a kaktusik przepiękny !!!!

bieta - Sob 05 Wrz, 2009 21:10

beacia-24, śliczna biżuteria brawo
bardzo mi się podoba brawo

kaktusik pięknie zakwitł wesoło mi

reni - Nie 06 Wrz, 2009 13:31

śliczne biżu cool cool brawo brawo
barbara 1 - Nie 06 Wrz, 2009 14:05

Ach te Twoje biżu.zawsze takie eleganckie brawo brawo brawo
Aniela41 - Nie 06 Wrz, 2009 14:07

super brawo brawo brawo
beacia-24 - Nie 06 Wrz, 2009 14:13

nula, bieta, reni, barbara 1, baaardzo Wam dziękuję. Miło się czyta takie cieplutkie słowa. love love love

nula, w zasadzie jak się tak przyglądam to ja widzę jesienne barwy bez dwóch zdań, ale cóż każdemu z czym innym się kojarzyć może co jest całkiem naturalne.
Ważne, że jest wyjściowa i może się podobać. wesoło mi

Raz jeszcze ślę gorące i serdeczne podziękowania dla Wszystkich za ciepłe przyjęcie moich jesiennie zapowiadających się korali i już niestety przekwitłego kaktusika cmoknięcie

bean - Pon 07 Wrz, 2009 15:27

Madzia napisał/a:
Biżu po prostu przecudna, jestem zachwycona tym komplecikiem! uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Ja też jestem zachwycona brawo brawo brawo

karmelek - Pon 07 Wrz, 2009 15:36

bardzo to fajnie wymyśliłaś i połączyłaś!!! cool cool cool naszyjnik, bransoletka, kolczyki, wszystko jest SUPER!!! cool cool cool
kwiatuszek cudny.... zebalek

buziaczek - Pon 07 Wrz, 2009 18:44

bardzo ładna biżuteria cool brawo i ślicznie zakwitł twój kaktus
halszka - Wto 08 Wrz, 2009 08:53

beacia-24
- sama nie wiem co pochwalić pierwsze : czy biżu czy kaktusika ... chyba jednak pierwsze biżu - bo fajnie skomponowałaś wszystkie elementy , brawo brawo brawo brawo

beacia-24 - Wto 08 Wrz, 2009 09:11

bean, karmelek, buziaczek, halszka, tyle miłych słów z samego rana, że aż chce się coś następnego robić. Bardzo gorąco dziękuję za miłe słowa. Buziole dla Was takie ogromne cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie
Beata T - Pią 11 Wrz, 2009 13:34

Ja też stawiam że biżuteria letnia - świetnie wygląda radocha radocha radocha
małgośka - Śro 16 Wrz, 2009 21:13

Beacia, biżu fantastyczne. Świetny pomysł i Mistrzowskie wykonanie. cool
WIELKIE radocha cmoknięcie

beacia-24 - Czw 17 Wrz, 2009 09:01

Beata T, małgośka, dziękuję za miłe słowa. Ogromne cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dla Was
beacia-24 - Nie 04 Paź, 2009 09:21

Żeby nie było, iż nic nie robię to pokazuję moje ostatnie pracki. Zacznę od deco robionego na próbę. Znaczy się cieniowania ćwiczyłam i jak zawsze każda deseczka inna. Niestety tylko trzy drewienka były i dlatego też nie mam pomysłu cóż z nimi zrobić Sad

Ostatnie szaleństwo biżuteryjne

Liczę na szczerą krytykę co do każdego zdjęcia w tym sensie tego co się na nim znajduje hahahihi

Violetta21 - Nie 04 Paź, 2009 13:13

o szaleństwo biżuteryjne cudne a decu hopla hopla cool
bieta - Nie 04 Paź, 2009 14:52

beacia-24, piękne prace brawo brawo brawo