Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
milamirka - Śro 17 Cze, 2009 11:49
nula - Śro 17 Cze, 2009 18:46
| beacia-24 napisał/a: | | Widać niedociągnięcia, |
Chyba pora sobie okularki sprawić, bo patrzę i patrzę i jakoś tych niedociągnięć nie widzę - pokaż może palcem albo jakąś strzałką zaznacz
| bjanna napisał/a: | | to ja je chętnie przygarnę, żeby Cię nie męczyły |
no to masz już dwie chętne - możesz robić losowanie
A poważnie nie wiem co Ty od nich chcesz
suuuuper kolczyki
kombinuj koniecznie dalej
Elżbieta P. - Śro 17 Cze, 2009 20:51
bardzo ładne i to pierwsze???
TuKara - Czw 18 Cze, 2009 12:03
sa sliczne,,,,ale moje sa naaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
bean - Czw 18 Cze, 2009 18:59
Beacia, ja widzę tylko, że kolczyki są wspaniałe
beacia-24 - Czw 18 Cze, 2009 23:58
bjanna, milamirka, nula, Elżbieta P., TuKara, bean, oj dziękuję za tak miłe słowa. Od razu pewniej się poczułam po tak miłym przyjęciu mych zieleniatków hahah. Jak na razie kolczyczki w szkatułeczce leżą i czekają aż wyzdrowieję.
| nula napisał/a: | | no to masz już dwie chętne - możesz robić losowanie |
W takim razie ene bene, rike fake........ wybór dość trudny, skoro dwóch się bije...... to ja na trzeciego się piszę i dla siebie wszystko zagarniam - w końcu jak przysłowie mówi ...... tam trzeci korzysta Jest jeszcze jedna opcja u każdego po razie i będzie sprawiedliwie
Ok, ale tak całkiem serio. Są to moje początki, dość nieudolne, ale staram się jak najbardziej umiem. Tym większa moja radość, że moje pokrakańce Wam przypadają do gustu
ata30 - Pią 31 Lip, 2009 12:17
śliczności tylko pozazdrościć
beacia-24 - Pią 07 Sie, 2009 22:32
ata30, bardzo dziękuję za miłe słowa
beacia-24 - Pią 07 Sie, 2009 22:47
Oj zakurzył mi się wątek i to strasznie. Nawet pronto nie pomogło hahaha, a takie reklamowane ustrojstwo no. Mama miała rację reklamy kłamią
Dziś chciałam pokazać kilka ostatnich wypocin. Nie będzie tego dużo, ale zawsze coś.
Zacznę od czarnego kompletu szydełkowego (po raz pierwszy odważyłam się zrobić kolczyki szydełkowe - oceńcie jak wyglądają - tylko szczerze)
Szydełkowce robione dla Tukary
Oraz powtórka z rozrywki tylko w troszeczkę w innym wydaniu niż poprzedni tego typu komplecik.
Mam nadzieję, że będę mogła już niedługo pochwalić się czymś nowym, ale nie za kolejny miesiąc tylko szybciej.
barbara 1 - Pią 07 Sie, 2009 22:49
| beacia-24 napisał/a: | | Dziś chciałam pokazać kilka ostatnich wypocin. |
ja też tak chcę się po pocić
Wszystko śliczne
Ula_K - Pią 07 Sie, 2009 22:54
ale super chetnie bym przygarnela dla siebie
reni - Pią 07 Sie, 2009 22:58
| beacia-24 napisał/a: | | Dziś chciałam pokazać kilka ostatnich wypocin. Nie będzie tego dużo, ale zawsze coś. |
no,no takie wypociny to i ja bym chciała robić nie liczy się ilość tylko jakość a twoja biżuteria jest cudna
Ania - Pią 07 Sie, 2009 22:58
Beacia tworzysz coraz piękniejsze prace!!!
beacia-24 - Pią 07 Sie, 2009 23:05
barbara 1, Ula_K, reni, desik,
Tak mi się milutko zrobiło - nawet nie wiecie jak bardzo. Dziękuję Wam za cieplutkie słowa. W ramach podziękowań kwiatuszki i całuski dla Was
Lucysia - Pią 07 Sie, 2009 23:12
beacia-24, piękną biżuterię tworzysz!
Chylę czoła z podziwu!
nula - Pią 07 Sie, 2009 23:25
| beacia-24 napisał/a: | | Nawet pronto nie pomogło |
Pronto może nie, ale nowa biżu jak najbardziej !!!!!
Jak zwykle i nieodmiennie podziwiam Twoje szydełkowe korale
szczególnie wytrwałość przy ich robieniu - sama popełniłam jedne i choć bardzo je lubię to na dłuuuuuuuuuugo mam dość !!!
To obrabianie drewnianych korali to istna mordęga.
Tym większe dla Ciebie
Kolczyki (szczerze ) wyglądają bardzo elegancko i mam nadzieję, że nie będą to ostatnie w Twoim wykonaniu.
A "powtórka z rozrywki" super !!!!! Bardzo misterna robota
bjanna - Sob 08 Sie, 2009 08:20
| beacia-24 napisał/a: | | Dziś chciałam pokazać kilka ostatnich wypocin. | nie bądź taka skromna Twoja biżu zawsze jest piękna
Violetta21 - Sob 08 Sie, 2009 11:15
oj te szydełkowe korale są prześliczne
a powtórkowy komplecik bardzo mi się podoba oj bardzo
małgośka - Sob 08 Sie, 2009 11:59
Beatko, biżu po prostu cudne.
Piękna kompozycja. Perfekcyjne wykonanie.
beacia-24 - Sob 08 Sie, 2009 16:51
Lucysia, nula, bjanna, Violetta21, małgośka, za milusie słowa same buziaki dla Was.
Powiem szczerze, że miałam ostatnio jakiś kiepski okres, w pracy sporo roboty w nerwowej atmosferze tak, że potem nawet nie miałam ochoty siadać do szydełka.
W końcu jednak się przełamałam i postanowiłam coś zrobić. Wasz miłe komentarze bardzo mobilizują do następnych prac, dlatego bardzo Wam za nie dziękuję
bean - Pon 10 Sie, 2009 09:40
beacia-24, jestem fanką Twoich szydełkowych korali - są tak śliczne, że oczu nie mogę oderwać
A takich "powtórek" w nowym wydaniu mogę oglądać bez końca - SUPER
beacia-24 - Nie 30 Sie, 2009 11:25
odkopałam troszkę swój wątek i chciałam podziękować za wszystkie miłe słowa bean,
Ja także lubię Twoje prace i dlatego cieszy mnie ogromnie, że moja biżu jednak przypada komuś do gustu
beacia-24 - Nie 30 Sie, 2009 11:44
Korzystając z okazji chciałam pokazać co nie co - nie jest tego dużo, ale jakoś mnie tak naszło na wydzierganie czegoś nietypowego. W zasadzie wyszłam z założenia, że czas najwyższy pozbyć się troszkę tych zaległości z szafy. Takim oto sposobem powstały dwa kompleciki serwetek jesiennych. Jeden dla mojej mamusi (czerwony), a drugi dla chłopaka mamy. Żeby nie było oba różne hahaha
Choć każda z podstawek ma inne cieniowania to i tak mi się podobają. Jest to moje pierwsze dzieło z wykorzystaniem serwetki i są to moje początki w cieniowaniu. Dłuuuugo musiałam się do serwetek przekonywać bo wszelkie próby kończyły się fiaskiem - fakt było ich aż tylko dwie hahaha, ale zdążyłam się troszkę zniechęcić do tego materiału.
Z racji swojego wrodzonego uporu postanowiłam wytoczyć wojnę serwetkom i oto efekt
reni - Nie 30 Sie, 2009 11:50
beacia-24, cudne
Violetta21 - Nie 30 Sie, 2009 12:55
Becia piękne serwetki a decu oj cudeńka, cudeńka
|
|
|