To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace buziaczka

barbara 1 - Śro 15 Kwi, 2009 17:28

Fantastyczny sweterek brawo brawo brawo
Phoebe - Śro 15 Kwi, 2009 20:48

buziaczek, brawo slicznosci! A Szymus slodziutki! Niech Ci zdrowo rosnie Smile
nula - Czw 16 Kwi, 2009 07:30

Sweter piękny !!!!!
Ale Szymuś to już istne cudeńko !!!! cool cool cool
Matko, jak ten czas leci !!!!! - aż się wierzyć nie chce , że już ma prawie pół roczku !!!!!
Powrót do pracy to na pewno duża zmiana, ale pomału sobie wszystko zorganizujesz
i myślę, że trochę czasu na robótki też się znajdzie zebalek

małgośka - Czw 16 Kwi, 2009 09:04

Szymuś jest przesłodki. love
Piękny sweterek zrobiłaś. cool radocha

jola373 - Pią 17 Kwi, 2009 21:30

Uroczo wyglądacie!!! cmoknięcie

Sweterek - extra! cool brawo

beacia-24 - Sob 18 Kwi, 2009 09:44

buziaczek, sweterek sobie podejrzałam wcześniej, tylko nie miałam jak odpisać. Nadrabiam szybciutko zaległości i chwalę nie tylko sweterek. Maluszek jest przecudny (tfu tfu na psa urok hahaha). Czas jest nieubłagany leci jak szalony nim się obejrzysz, a tu już pierwsza świeczka na torcie potem druga, trzecia - 18-ście i tak do przodu cały czas. Zgadzam się z Nulą, powrót do pracy to duże wyzwanie zważywszy na to, że każda mama chciałaby mieć szkraba przy sobie. Całuski dla Was cmoknięcie
buziaczek - Śro 10 Cze, 2009 22:35

Witajcie po dłuższej przerwie, gorące buziaki dla wszystkich ode mnie i mojego małego szkraba cmoknięcie . Już dwa miesiące minęły odkąd zaczełam chodzić do pracy. Nie jest tak źle jak myślałam, na szczęście maluszek jest w dobrych rękach i wiem że nic złego mu się nie stanie. Wiadomo że ciężko jest wytrzymać te 7 godzin w pracy ale daję radę. Największą radością jest dla mnie reakcja Szymonka na mój widok, gdy wracam po pracy po niego. Cieszy się tak ogromnie, wyciąga rączki i nóżki jakby chciał wskoczyć w ramiona. Gdy go wezmę na rączki to wtula się jak koala . Jest taki słodziutki, za siedem dni skończy już osiem miesięcy. Jak ten czas leci.............

Na szczęście znajduję jeszcze trochę czasu na robótki i w ostatnim czasie robiłam niespodziankę na naszą letnią wymianę( dużo się napracowałam nad tym prezencikiem) jednak zdjęcia jeszcze nie wstawię bo nie można , ale po 21 czerwca wszyscy zobaczą co wydziergałam hehehe wesoło mi Za to teraz mogę się pochwalić aniołkiem, którego zrobiłam swojej najmłodszej siostrze, oto on:

makneta - Śro 10 Cze, 2009 23:16

Śliczne aniołeczki - oba i ten wydziergany i oczywiście twój syneczek-aniołeczek.
Violetta21 - Śro 10 Cze, 2009 23:29

Synuś rośnie i coraz większy przystojniak z niego cmoknięcie
Aniołek śliczny hopla

reni - Czw 11 Cze, 2009 10:44

oj rośnie ci wspaniały kawaler wesoło mi brawo

aniołek śliczny cool cool cool cool

Lucysia - Czw 11 Cze, 2009 16:21

makneta napisał/a:
Śliczne aniołeczki - oba i ten wydziergany i oczywiście twój syneczek-aniołeczek.

też tak uważam bye

misia0808 - Czw 11 Cze, 2009 16:49

Aniołek śliczny, a synuś rośnie jak na drożdżach. Zachwyciły mnie jego oczęta - uwielbiam takie maluszki cmoknięcie brawo brawo
halszka - Czw 11 Cze, 2009 17:02

buziaczku
- aniołek wyszedł ci super cool ( chyba pokazujesz go dla mnie hi hi - przypominając mi że jak już robić nie zacznę - to nie zdążę z aniołkiem na święta zebalek )
- a twój Szymuś - to dopiero jest śliczny aniołeczek wesoło mi buziaki dla Szymusia cmok

bjanna - Pią 12 Cze, 2009 10:24

buziaczek, aniołek śliczny cool cool
Aniołek Szymonek jaki duży przystojniaczek love

Phoebe - Pią 12 Cze, 2009 14:51

brawo brawo brawo oba Aniolki sliczne Smile
bean - Pią 12 Cze, 2009 17:13

Piękny anioł cool brawo brawo

Szymek rzeczywiście już zmężniał i jest podobny do Ciebie hopla

Elżbieta P. - Pią 12 Cze, 2009 21:13

Szymuś to 'wypisz wymaluj' cała mama, śliczny maluszek i już osiem miesięcy... jak ten czas leci... bye
a aniołek jest piękny, bardzo ładnie go zrobiłas brawo brawo brawo

buziaczek - Pią 12 Cze, 2009 21:27

dziękuję wszystkim za komplementy w stronę mojego Szymonka i cieszę się że mój szydełkowany aniołek też się podoba cmoknięcie radocha
jola373 - Sob 13 Cze, 2009 00:40

buziaczek, aniołek jest naprawdę śliczny! cool brawo brawo brawo Z
A Szymuś - mój Boże, sama słodycz! Jaki radosny, aż miło patrzec! I mnie zachwyciły jego oczka - po mamusi, prawda? Buziaki dla niego! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Gusia - Sob 13 Cze, 2009 08:29

buziaczek, ależ Twój aniołek już duży, chłopak jak się patrzy

Aniołek szydełkowy przepiekny, mam nadzieję, że to początek pięknej bożonarodzeniowej kolekcji

gustavo_2008 - Wto 21 Lip, 2009 21:23

buziaczek,absolutnie wszystko przepiękne brawo brawo brawo brawo brawo

Szymuś-chłopak jak malowany cool cool cool

buziaczek - Nie 06 Wrz, 2009 15:12

o jejku ale ten mój wątek zarósł pajęczynami hehehehe
Witajcie po dłuższej przerwie. Dziękuję za wszystkie pochwały i komplementy. Czas uzupełnić swój wątek o zaległy obrus wydzierdany na wymiankę letnio-wakacyjną. Moja niespodzianka jak już wiecie powędrowała do GOSIARE:

Mam jeszcze do wstawienia zdjęcia niespodzianki zrobionej na obecną jesienną wymianę, ale na razie nie można pokazać. W tym czasie zaczęłam robić sobie na drutach białą tunikę ( mam na razie tylko plecy) i tasiemkę na szydełku do franek , które uszyłam do kuchni. Oto one:

Firanki są wymiaru 90 na 102 cm i 90 na 130cm, tasiemkę robiłam wg takiego wzoru:

Wydaje mi się że to chyba frywolitka na szydełku robiona , ale nie jestem pewna. Co wy na to?
Obecnie zaczęłam robić sobie etui na telefon, i w najbliższych planach sweterek dla mojego synusia, no i oczywiście trzeba skończyć tunikę, a jeszcze mam ochotę na ciepła ponczo ( wełna już jest ). Och pomysłów w głowie 1000 ale czasu mało. Szymuś rośnie jak na drożdżach. Już niebawem skończy 11 m-cy. Oto mój Szymonek:

milamirka - Nie 06 Wrz, 2009 15:58

Piekne prace brawo SZYMUS BARDZO UROCZY TAKI SLODZIUTKI cool
barbara 1 - Nie 06 Wrz, 2009 16:20

Buziaczku serweta wymiankowa fantastyczna,śliczna tasiemka brawo brawo brawo
ale to nic w porównaniu do Szymusia hurrraaa

Jasieńka - Nie 06 Wrz, 2009 16:34

buziaczku serweta jest rewelacyjna tasiemka ładna a syn cudowny cmoknięcie