Wiara - Proszę o modlitwe za syna
Eva_31 - Nie 13 Lut, 2011 18:26
[*]
szydeleczko - Śro 16 Lut, 2011 19:03
czytam ten wpis = wspolczuje Tobie i
obiecuje pomodlic sie!!!
p.s. nie moge zrozumiec co tak mlodych ludzi pcha do takiego rozwiazania trudnsci
kolega mojego 17 letniego syna rzucil sie pod pociag , nie wiadomo czy to byl glupi zaklad, czy fakt zagrozenia w szkole lub nieszczesliwa milosc. nikt juz tego nie wyjasni.
===kazda matka cierpi i prosze Boga by dał im ukojenie w bolu====
Paillette - Pią 25 Lut, 2011 20:26
Przyjmij wyrazy współczucia [*]
te_sia - Pon 11 Kwi, 2011 08:32
Dziekuje wszystkim, pytan bez odpowiedzi zostaje wiele
Nie mial klopotow w szkole ,uczyl sie do matury, zaczol prawojazdy .
Zrobil to po powrocie od dziewczy
7Kasiulek7 - Pon 11 Kwi, 2011 08:45
Trzymaj się...
Kwiatek - Nie 13 Lis, 2011 22:13
Tesiu, dopiero teraz weszłam do działu "Wiara" i przeczytałam o Twojej wielkiej tragedii. Ufam, że Pan Bóg podtrzymuje Cię w przeżywaniu tej nieopisanej straty.
Pozwól, że podzielę się z Tobą tym cytatem: "O trzeciej godzinie błagaj Mojego miłosierdzia szczególnie dla grzeszników i choć przez krótki moment zagłębiaj się w Mojej męce, szczególnie w Moim opuszczeniu w chwili konania. Jest to godzina wielkiego miłosierdzia dla świata całego. Pozwolę ci wniknąć w mój śmiertelny smutek. W tej godzinie nie odmówię duszy niczego, która prosi mnie przez mękę Moją..." ("Dzienniczek - miłosierdzie Boże w duszy mojej" św. s. Faustyna Kowalska.
Będę modliła się za Twojego Syna, Jakuba i za Ciebie...
tessa18 - Pią 25 Lis, 2011 09:20
| te_sia napisał/a: | Dziekuje wszystkim, pytan bez odpowiedzi zostaje wiele
Nie mial klopotow w szkole ,uczyl sie do matury, zaczol prawojazdy .
Zrobil to po powrocie od dziewczy |
Przeżyłam coś podobnego ,więc szczerze ci współczuję.Czy Jakub był twoim jedynym synem?Jedna chwila i jeden nierozważny czyn.
Mojego Jakuba zdołano jednak odratować i teraz mówi ,że żałuje że to uczynił.
Aby dać ci pociechę i nadzieję polecę ci słowa Jezusa ,który nas zapewnia ,że nastanie taki czas gdy wszyscy umarli wstaną z grobów .Ewangelia według Jana 5r wers 28.
A apostoł Paweł w Dziejach Apostolskich obiecuje ,że nastąpi zmartwychwstanie prawych i nieprawych.Dzieje Apostolskie 24:15
"Mam też w Bogu nadzieję ...że nastąpi zmartwychwstanie sprawiedliwych i niesprawiedliwych."
Nastanie wtedy czas wielkiej radości gdy żywi powitają umarłych.Zobaczysz jeszcze się ze swoim synem i go powitasz .Pragniesz tego?
katasza - Pią 25 Lis, 2011 09:56
[*]
olka6628 - Śro 10 Lip, 2013 23:39 Temat postu: prośba Dziś o 18.00 zginął tragicznie 17-letni syn mojej koleżanki.Proszę o modlitwę za tego chłopca,i jego rodzinę.olka6628
alinuk - Czw 11 Lip, 2013 00:15
O Boze, jakie to smutne. Modle sie.
Za Ciebie tez Olka, abys miala duzo sily kolezance w tym tragicznym czasie pomoc
te_sia - Sob 17 Sie, 2013 22:01
tessa18 dzięki za słowa otuchy , Staram się zrozumieć dlaczego - pytania wracają jak bumerang. Pozwoliłam mu odejść, to jest najważniejsze.Myślami jestem przy nim i chodzę na cmentarz chociaż wiem ,że tam jest tylko jego ciało, ale mam taką potrzebę.Życie toczy się dalej i jakos trzeba sobie radzić, są lepsze i gorsze dni.
|
|
|