To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Sprawy administracyjne - Zmiany na forum, wygląd itp.

beacia-24 - Czw 24 Lis, 2011 08:33

Jako, że powstały nowe poddziały w wątku karteczkowym - prosiłabym o przeglądnięcie raz jeszcze ów VADEMECUM. wesoło mi
nula - Pią 30 Gru, 2011 11:27

Słuchajcie - czy ktoś mi może powiedzieć co się stało z wyszukiwarką ?
No chyba, że mi gorączka na wzrok padła bo szukam na stronie głównej i nie widzę hmm
Naprawdę nie ma ????

Mariola - Pią 30 Gru, 2011 11:37

tez zauwazylam ze zniknela wesoło mi
mala100gosia - Pią 30 Gru, 2011 12:16

Jest coś takiego jak "szukaj" u góry obok "użytkownicy" i "rangi"
nula - Pią 30 Gru, 2011 18:59

ale to chyba zawsze było ? hmm
a wyszukiwarka ze strony głównej zniknęła ! nie wiem

kabyr - Pią 30 Gru, 2011 19:03

nula napisał/a:
ale to chyba zawsze było ? hmm
a wyszukiwarka ze strony głównej zniknęła ! nie wiem

Jak sięgam pamięcią to u mnie u góry ekranu zawsze było SZUKAJ i z tego korzystałam. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

nula - Pią 30 Gru, 2011 19:09

kabyr napisał/a:
Jak sięgam pamięcią to u mnie u góry ekranu zawsze było SZUKAJ

no właśnie mi się tak wydaje, że to było zawsze
ale ja z kolei zawsze korzystałam z tej drugiej wyszukiwarki i dlatego mnie zaskoczył jej brak ..... bo bardzo ją lubiłam

karmelek - Pią 30 Gru, 2011 20:13

nula napisała:
Cytat:
ja z kolei zawsze korzystałam z tej drugiej wyszukiwarki i dlatego mnie zaskoczył jej brak ..... bo bardzo ją lubiłam

to już jesteśmy dwie Wink
Nie wiem dlaczego, ale przez opcję "szukaj" trudno jest cokolwiek znaleźć.

anle - Pon 02 Sty, 2012 08:02

Nie wiem, czy o to chodzi, ale wyszukiwarka jest też po prawej stronie, na wysokości działu "Koronka klockowa"
nula - Pon 02 Sty, 2012 09:12

anle, teraz już jest wesoło mi
Z tamtą były problemy, więc ją Ania usunęła - ale to już ona Wam fachowo wytłumaczy bo ja nawet powtórzyć nie umiem hahahihi
Ta jest na razie na próbę do przetestowania - trochę inaczej działa - jak spróbujecie to zobaczycie o co chodzi - ale jak dla mnie nie jest najgorzej wesoło mi

beacia-24 - Nie 15 Kwi, 2012 22:50

Uwaga, Uwaga !!

Kilka zmian na naszym forum.

Ruszyła nowa zabawa, a mianowicie "Maranicakowa Złota Rybka"
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam Smile --->[Klik]

Grażyna - Śro 27 Mar, 2013 18:15

Jeszcze niedawno, jak najechałam myszką na tytuł tematu, to widziałam, co w temacie napisano, pierwszy i ostatni post oraz ile jest odpowiedzi w danym temacie. Nie trzeba było klikać na temat. Fajne to było, bo jak była 1 nowa wypowiedź, to mogłam ją szybko przeczytać i odznaczyć, jako przeczytane. Sprawdzało się to, jak miałam mało czasu na buszowanie. Teraz kazanie nie ma. Co się stało?
maranta - Śro 27 Mar, 2013 18:23

Grażyna napisał/a:
Co się stało?

Nie wiem, u mnie nadal działa, nie zmieniałam tej opcji hmm

A jak u innych osób???

we_st - Śro 27 Mar, 2013 18:48

U mnie też funkcjonuje
JPo - Śro 27 Mar, 2013 20:55

u mnie działa cały czas
kabyr - Śro 27 Mar, 2013 22:06

U mnie też działa.
Grażyna Ty korzystasz z przeglądarki Chrome
o ile mnie pamięć nie myli.
Może ona nie ma takiej opcji. cmoknięcie

Elżbieta P. - Śro 27 Mar, 2013 22:12

u mnie działa
Awenturyn - Czw 28 Mar, 2013 06:50

u mnie tez jest wszystko ok
maranta - Czw 28 Mar, 2013 08:24

Dziękuję dziewczyny, w takim razie wina, najprawdopodobniej, tkwi po stronie używanej przeglądarki. Albo takich bajerków nie obsługuje, albo trzeba w ustawieniach poszperać.

Jeśli do tej pory działało a teraz przestało, to może jakiś nowozainstalowany dodatek do przeglądarki blokuje, może zmieniły się ustawienia. Trudno powiedzieć.
Spróbuj Grażynko wejść na forum z innej przeglądarki internetowej i zobacz czy masz ten sam problem.

Ja mam możliwość wyłączenia tego dodatku, ale dla wszystkich użytkowników hurtem.

romualda - Czw 28 Mar, 2013 15:03

U mnie też działa. Smile
Grażyna - Czw 28 Mar, 2013 21:47

No i nie wiem, co to jest. Korzystam z Internet Explorer. Mam na komputerze przeglądarkę Google Chrome, ale nigdy jej nie używałam. Mam też Google Toolbar. Zainstalowałam już bardzo dawno temu, aby mieć automatyczne tłumaczenie stron. Może to?
Awenturyn - Wto 02 Kwi, 2013 18:53

a może tez być jakiś "wirus" co blokuje
Grażyna - Sob 06 Kwi, 2013 20:19

Nie mam wirusów. Wina przeglądarki Internet Eksplorer, ale nie umiem znaleźć, gdzie to coś odznaczyć, czy zaznaczyć. W jakiej zakładce to cos mi blokuje podgląd. Sprawdziłam - w Operze ładnie się podświetla.
beacia-24 - Śro 24 Kwi, 2013 11:13

Kurcze u mnie tez to nie działa a korzystam z mozilli, a było jeszcze jakiś czas temu Sad