Fotografia - Fotki z wakacji
Halkuk - Pią 05 Wrz, 2008 20:26
Ale pięknie popatrzeć na Wasze wakacyjne fotki
Moje "wakacje" przeleciały na szpitalnym łóżku , więc miło popatrzeć jak Wy spędzałyście wolny czas Dziękuję za cudowne widoki
Elżbieta P. - Sob 06 Wrz, 2008 18:11
witam po wakacjach a to parę fotek z Beskidów Śląskich i okolic
Beskidy, widok z tarasu:
w Żywcu przed browarem:
Zamek w Pszczynie:
Wadowice:
fajnie było, szkoda że się skończyło, w poniedziałek już do pracy
Madzia - Sob 06 Wrz, 2008 19:26
Fruzia piękny ten widok z tarasu!!!!!!!! Jeszcze tam nie byłam, ale mam zamiar odwiedzić.
Zosia32 - Sob 06 Wrz, 2008 19:31
fruzia, piękne wspomnienia z wakacji fotki fantastyczne
gracha - Śro 10 Wrz, 2008 14:58
Podpieranie Maczugi Herkulesa
Madzia - Śro 10 Wrz, 2008 18:01
Gracha a może więcej zdjęć z Jury?
bean - Śro 10 Wrz, 2008 21:31
gracha, świetne to zdjęcie | Madzia napisał/a: | | może więcej zdjęć z Jury? |
tak, tak, tak....!!!
Halkuk - Czw 11 Wrz, 2008 12:18
Fruzia, Gracha, super fotki
dom_Klary - Śro 24 Wrz, 2008 08:47
No, dziewczynki dalej, dalej....
Pozdrawiam
Halkuk - Czw 25 Wrz, 2008 16:29
Piękne miejsca
Madzia - Pią 14 Sie, 2009 18:25
Kochani przypominam o tym temacie i zachęcam do wrzucania wakacyjnych zdjęć.
la_femme - Pią 14 Sie, 2009 20:07
To i ja się pochwalę niektórymi fotkami z naszego dlugo planowanego wyjazdu dookoła USA z kwietnia tego roku
http://la-femme.fotosik.pl/albumy/640493.html
Viola - Pią 14 Sie, 2009 20:23
Ależ proszę trochę Jury z niedzielnej wycieczki:
więcej http://picasaweb.google.c...feat=directlink
i przepiękne Pieniny tam gdzie spędziłam tegoroczny urlop:
http://picasaweb.google.com/violapp2/DropBox#
wstawiajcie swoje zdjęcia będziemy wiedzieć gdzie warto jechać
Madzia - Sob 15 Sie, 2009 13:48
la_femme fantastyczne zdjęcia, niezwykłe i urzekające miejsca! Takie wakacje to spełnienie moich marzeń! Podobają mi się zdjęcia także ze względu na ich różnorodność. Widać, że fotografujecie po prostu wszystko to ciekawe, niektórzy lubią tylko widoczki, ale mnie bardzo interesuje także architektura. Najbardziej zdziwił mnie śnieg i bizony na ulicy.
Violu w Pieninach byłam 2 lata, bardzo mile wspominam ten wyjazd, bardzo, bardzo mi się podobało, myślę, że kiedyś tam wrócę i jeszcze raz "spłynę" Dunajcem!
Na Jurze jeszcze nie byłam, mam zamiar się wybrać, a Twoje zdjęcia zachęcają do tego!
Marzena 43 - Nie 16 Sie, 2009 08:23
Piękne są Wasze fotki.Z przyjemnością się ogląda
psotka26 - Nie 16 Sie, 2009 12:06
Bardzo fajnie fotki masz
alinoe - Pią 21 Sie, 2009 10:22
piekne zdjecia i ciekawe miejsca
dzieki wam moge byc w tych miejscach...
jolacka - Pią 21 Sie, 2009 11:45
piękne te zdjęcia. Ja mogę dorzucić tylko - nader skromnie - nasze morze
Madzia - Sob 22 Sie, 2009 18:30
a tu moje, z Tatr
http://picasaweb.google.com/erendis30/Tatry200902#
Viola - Nie 23 Sie, 2009 13:15
Madziu niesamowite zdjęcia, jednak polskie góry są cudowne.
podpisz proszę parę zdjęć żeby wiedzieć gdzie warto iść podzczas pobytu w Tatrach.
W Zakopanem byłam dwa razy ale przed wielu laty nie bardzo pamiętam widoki ze szlaków a zdjęć też wiele nie mam bo aparat fotogr. był beznadziejny.
Jolacka i nasze polskie skromne morze ma swój urok, jak dla mnie plaża na Helu jest piękna i na przylądku Rozewie (zasypana kamieniami)
Madzia - Nie 23 Sie, 2009 13:54
Violu już się biorę za podpisywanie. A co do polskich plaż zawsze wydawały mi się takie monotonne, bo w innych krajach piasek jest bielutki, albo są takie różne kamienie i skały, ale jednak polskie plaże są jednymi z piękniejszych. Ja uwielbiam klify w Jastrzębiej Górze. Jedyny minus to temperatura naszego morza.
Paddington - Nie 23 Sie, 2009 14:09
a ja Wam pokaże za kilka dni plaże które zaskoczyły mnie totalnie. Narazie pozostawiam to niedopowiedzenie i pozmniejszam swoje fotki
Elżbieta P. - Nie 23 Sie, 2009 18:30
Madzia, po raz pierwszy od kilku lat wyjechaliśmy nie w góry a nad nasze morze, które w tym roku było wyjątkowo ciepłe, może wstawię parę fotek właśnie z wybrzeżem klifowym, to przypomnisz sobie te widoczki
a Tatry są piękne, robisz coraz lepsze zdjęcia
Madzia - Nie 23 Sie, 2009 19:35
Dziękuję Elu, to też zdjęcia robione przez mojego męża Erwina, ja szczerze mówiąc, jakoś w tym roku nie przykładałam się do zdjęć, te trasy w Tatrach są takie męczące i długie! I zdjęcia przeważnie robione na szybko, ale i tak nigdy nie oddadzą tego piękna i majestatu Tatr.
Elżbieta P. - Nie 23 Sie, 2009 20:08
no to podziwiam "pracę" męża
i to prawda, żadne zdjęcia nie oddadzą uroku gór oglądanych na żywo, uwielbiam góry!!!
|
|
|