To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Moje śliczności

dom_Klary - Pią 26 Paź, 2007 09:42

Wtedy będziemy mogły powymieniać się ciekawszymi egzemplarzami.Ostatnio sprawiłam sobie daturkę fioletową, ale jeszcze nie miałam szczęścia podziwiać jej uroku, bo coś bidulce nie chce się zakwitnąć.Jest dziwolągiem , jest pnąca i jak na rasowego bielunia przystało, pachnie nie mając kwiatów ( a może producent mnie w maliny wpuścił i długo na jej urok czekała będę?)

W terj chwili wygląda mniej więcej tak, masz może jakieś inforacje na jej temat?

Leśny Duch - Pią 06 Lut, 2009 16:22

Lacrimo 40?? One muszą stać w całym domu na wszystkich parapetach i stolikach!Smile
ewa6940 - Nie 08 Mar, 2009 11:43

brawo brawo brawo Super kwiatki
Lacrima - Pią 29 Maj, 2009 00:04

Hej storczyki kwitna musze porobić fotki ale chciałam dzisiaj pokazać coś innego miłość mojego męża glicynie, to chyba jakaś odmiana mi iaturowa ma już 2 lata a kwiatostony mają 5cm.
Lacrima - Śro 24 Cze, 2009 23:06

Dzisiaj chciałam wam pokazać kwiatki których kolorków nie znałam. 1 dostałam od znajomej był przekwitnięty i nie wiedziałam jaki ma kolorek.
Tego kupiłam zauroczona kolorem

a tego kupiłam za połowe ceny bo pani nie pamiętała jaki ma kolor a liście miał bardzo zdrowe przygarnełam , warto było

A to największa niespodzianka rok temu za 10zł kupiłam przekwitniętą Wande i sami zobaczcie puściła kwiatostan już nie moge sie doczekać żeby zobaczyc kolorek

Ainer - Pią 26 Cze, 2009 18:33

storczyki przepiękne ,a na glicynię choruje od paru lat ale nie mam dla niej miejsca może kiedyś po modernizacji działeczki coś wykombinuję kwiatek dla ciebie idę na imprezę
krystyn47 - Sob 27 Cze, 2009 16:09

Moja glicynia już cały pień drzewa obrosła i zero kwiatów. Więc ciesz się póki możesz i z takich miniaturek.
Lacrima - Śro 02 Wrz, 2009 14:08

Musze sie pochwalić Smile
W kwietniu na imieniny dostałam od męża bukiet róż, kilka z nich próbowałam ukorzenić i oto co z eksperymentu wyszło !
Fotki zrobione dzisiaj rano po deszczu

Marzena 43 - Sob 12 Wrz, 2009 10:31

Pięknie cool brawo cool brawo cool brawo cool
honda46 - Pon 08 Mar, 2010 19:28
Temat postu: Moje śliczności
Najpiękniejszy mój kwiat, w którym zakochałam się: bye http://honda46.fotosik.pl/albumy/741380.html
Madzia - Pon 08 Mar, 2010 19:33

Jak dużo ma kwiatów! Cudowna!
honda46 - Wto 09 Mar, 2010 16:21
Temat postu: Moje śliczności
Bardzo przepraszam, dopiero teraz zauważyłam, że zdjęcia Kliwi były w albumie w odwrotnej kolejności, już poprawiłam: chciałam przedstawić rozwój tego kwiata w kolejnych dniach. bye
Elżbieta P. - Wto 09 Mar, 2010 19:49

kliwia pięknie zakwitła, ma dużo ślicznych kwiatów radocha
moja też zakwitła (w pracy) ale nie ma aż tylu kwiatów bye

fizi - Śro 23 Maj, 2018 22:43

Ja od zawsze jestem zakochana w magnolii. Szkoda, że w tym roku już przekwitła. To mój ulubiony kwiat Wink