To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Klary-w oderwaniu od codzienności.

Halkuk - Śro 23 Kwi, 2008 16:21

Cudne ! cool brawo brawo Szydełkowa wspaniałość uklon nic tylko zazdrościć wesoło mi A ten hafcik - toż to takie piękne , że słów brakuje radocha hurrraaa Masz wielki talent love
Elżbieta P. - Śro 23 Kwi, 2008 16:40

śliczne prace brawo brawo
dota72 - Śro 23 Kwi, 2008 19:26

Klaro piękne serwetki uklon uklon uklon .
Laura S. - Śro 23 Kwi, 2008 19:34

Brzydula wstrętna!!! I jeszcze innym wytyka,ze mają tempo błyskawiczne! Kiedy to zrobiłaś potworze szydełkowo,igłowo,drutowo,ogrodowy?????
Śliczności cmoknięcie

ostatek7 - Śro 23 Kwi, 2008 20:12

O żesz TY... uklon cmoknięcie Przyznaj się w końcu - z kim, gdzie i kiedy podpisałaś umowę pt: talent/pracowitość/czas? A może Ty cyborg jaki jesteś? hmmm
Madzia - Śro 23 Kwi, 2008 20:17

No, nie, cyborg nie mógłby tak cudownych rzeczy wyczarować. Do tego trzeba mieć duszę.
Duszę Klary...........
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Beata61 - Śro 23 Kwi, 2008 21:07

Ale piękne te serwetki uklon brawo
Zygfryd Smarzyk - Śro 23 Kwi, 2008 23:16

Haft przepiękny, szkoda, że na nim się nie znam - wiem tylko, że to igła, co boli jak kujnie. Koronce natomiast najów winien jestem sporo: najpiękniejsza, najtrudniejszym kształtem dziergana (owal zawsze się robi pod górkę), najwięcej cierpliwa...
Jednak jedno "naj" wciąż dziwi najbardziej: 7.45 - godzina o której na forum te zdjęcia przesłałaś. Ja nawet Mony Lizy, szydełkiem po irlandzku robionej, w apogeum snów moich na forum bym przesłać nie umiał.
Z tysiącem serdeczności

dom_Klary - Czw 24 Kwi, 2008 07:30

Dzięki wszystkim za pochwały co by tu... , jestem w pąsach :wesolek: , zadowolona i, wręcz szczęśliwa, że takie autorytety tak pozytywnie do moich poczynań robótkowych podeszly uklon _ DLA WSZYSTKICH W celu wyjaśnienia informuję,, że dzionek mój 5.30 sie rozpoczyna, więc 7.30 jestem już całkiem rozkręcona, po kawce i obchodzie moich kwiatków.Pracuję rano potem relaks........................ i znowu praca.......i znowu relaks..........praca............relaks..................praca...................śpię.
Dzięki za pochwały hopla hopla

nula - Czw 24 Kwi, 2008 07:40

dom_Klary, Słów brakuje - ten haft jest przepiękny !!!!
Mam takie pytanko natury technicznej: te kolorowe płatki kwiatków - to jest nałożony drugi materiał ? Patrzę i patrzę i wychodzi mi, że tak - mam rację ?
Efekt zachwycający !!!! cool cool cool

moslamawe - Czw 24 Kwi, 2008 07:51

szczęka szczęka szczęka szczęka wszyscy przede mną już wszystko powiedzieli mnie pozostaje buzie ręką zamknąć bo otwarta cały czas z podziwu
nula - Pon 28 Kwi, 2008 20:19

dom_Klary, Bardzo dziękuję za odpowiedź - dopiero dzisiaj wpadła mi w oko na gadulcu ! tak mi sie właśnie wydawało, że materiał na materiał - świetny pomysł i efekt jest suuuuuper !!!!!
Jeszcze raz ogromne brawo brawo brawo brawo

elka j. - Pon 28 Kwi, 2008 23:01

aaaaaaaaa dom_Klary uklon padłam z wrażenia. Masz złote ręce, które trzeba objąć ochroną. Nie mogę się napatrzeć na Twoje arcydzieła - haft przecudowny, serwetka też fantastyczna!!! brawo brawo brawo brawo brawo
dagny14 - Wto 29 Kwi, 2008 09:18

Ogród,haft ,komplecik...Super.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Tylna część modelki też niczego sobie

dom_Klary - Pon 05 Maj, 2008 18:19

Ale się rozkręciłam, to Wasza wina, chwalicie, klaszczecie, jest mi tak miło, że... , oj, zaczerwieniłam się, :wesolek: , rosnę i rosnę i rosnę, o, już przestałam... i wszystkim serdecznie dziękuje za mile słowa. cmoknięcie

A na winko- opakowanko, tylko jeszcze muszę poczekać na winogronka ... , i hop, hop, winko do pudełeczka co by tu... .
pozdrawiam serdecznie, buziaki

Mamutka - Pon 05 Maj, 2008 18:28

Klaro, jakie to piękne !!! brawo
Madzia - Pon 05 Maj, 2008 19:05

Ależ śliczności natworzyłaś!!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo
elka j. - Pon 05 Maj, 2008 19:12

Widzę, że w Twoim ogrodzie zrobiło się jeszcze bardziej wiosennie i kolorowo, bardzo ładne prace cool cool cool cool
dota72 - Pon 05 Maj, 2008 22:26

Same śliczności uklon .
Ula_K - Wto 06 Maj, 2008 03:54

brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Wto 06 Maj, 2008 07:15

dom_Klary, śliczności brawo brawo brawo brawo , jak ja Zazdroszczę tej umiejętności wszystkim decu maniaczkom , u mnie kursów brak a chętnie bym się od kogoś nauczyła , jakoś samej to mi nie wychodzi
Halkuk - Wto 06 Maj, 2008 07:54

Prześliczne prace cool brawo cool

Bernadka napisał/a:
jak ja Zazdroszczę tej umiejętności wszystkim decu maniaczkom

Podpisuję się też pod tym ! uklon

Violetta21 - Wto 06 Maj, 2008 08:28
Temat postu: Prace Klary-w oderwaniu od codzienności.
śliczności cool hopla
Pani Mama - Wto 06 Maj, 2008 09:42

kurcze fajne uklon uklon uklon
Zosia32 - Wto 06 Maj, 2008 09:44

Klaro Twoje prace urzekają ,mają taki specyficzny klimat ,który bardzo lubię brawo