To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

ozdoby świateczne - Chwalę się-WIELKANOC

Elżbieta P. - Pon 10 Mar, 2008 13:19

jakie śliczne prace świąteczne, dla wszystkich brawo brawo brawo brawo
mordka - Pon 10 Mar, 2008 14:34

Wilczyca spuer króliczek jesli jets na niego jakich schemacik to ja poprosze uklon cmoknięcie
Madzia - Pon 10 Mar, 2008 20:02

Jajko o mało jajkowym kształcie. Takie wyszło, nie wiem czemu. Prawie nie przyozdobione bo nic mi tu nie pasuje. W sumie nie ma czym się za bardzo chwalić. Ale może ktoś to zrobił i wyszło dobrze. To jest największe jajko z zeszłorocznej gazetki "Szydełkowe dekoracje", strona 7.

mordka - Pon 10 Mar, 2008 22:23

Madzia sliczne te jajo, naprawde mnie sie bardzo podoba nie wiem czego Ty od niego chcesz jemu nic nie brakuje, jest cieniowane i to wystarczy jest sliczne naprawde.
Wilczyca - Pon 10 Mar, 2008 22:54

mordka napisał/a:
Wilczyca spuer króliczek jesli jets na niego jakich schemacik to ja poprosze uklon cmoknięcie

Hmm... schematu już chyba nie posiadam Sad Króliczek zrobiony został już jakiś czas temu. I jak większość moich zabawek musiał on "nabierać mocy urzędowej", abym raczyła go zszyć Confused
Tak swoją drogą to wstyd się teraz przyznać, ale miałam go zamiar wyrzucić, bo jakoś nie przypadł mi do gustu. hmm Zaryzykowałam jednak, "poprzerabiałam" go po swojemu i wyszło co wyszło hahahihi

Wilczyca - Pon 10 Mar, 2008 23:05

A to kolejne moje prace. Tym razem stadko świeżo wyklutych kurcząt hahahihi oraz nieudana kurka, która w dodatku za nic w świecie nie chce pozować do zdjęcia wściekły

Elżbieta P. - Wto 11 Mar, 2008 07:49

Madzia, , coś tam w tym kształcie z jaja jest, także nie grymaś :wesolek: jest fajne brawo brawo brawo
Wilczyca kurczaczki urocze brawo brawo brawo kurka też ładna, a że nie chce pozować do zdjęcia hmm

mordka - Wto 11 Mar, 2008 08:51

Wilczyca, kura jest superowa nie narzekaj bo ja bym chciala chociaż taką mieć. cmoknięcie
Jarka - Wto 11 Mar, 2008 09:56

WSZYSTKO OK. cool cool cool nie marudź
Madzia - Wto 11 Mar, 2008 19:54

Dziękuję bardzo dziewczyny!!!!!!!!!!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Po prostu w gazecie ma to kształt jajkowy.

Wienia jeszcze nie pochwaliłam, cudne koszyczki i takie śliczne wiosenne serweteczki!!!!!!!!
brawo brawo brawo brawo brawo

Wilczyca kurczątka są takie słodkie!!!!!!!!!! Kurka może nie udana, ale i tak fajna. Lepsza i tak od mojej ubiegłorocznej kurki-naleśnika brawo brawo brawo brawo brawo

amazonka - Wto 11 Mar, 2008 21:44

Madziu jajko fajne, przyjdż w czwartek na kiermasz to je obejrzę w realu.
amazonka - Wto 11 Mar, 2008 21:45

Madziu jajko fajne, przyjdż w czwartek na kiermasz to je obejrzę w realu.
Madzia - Wto 11 Mar, 2008 22:25

Przyjdę po pracy ale bez jaja, bo by mi się popsuło. cool
eap - Wto 11 Mar, 2008 22:41

Ja tez robilam te duże jajka.
Madziu,kształt jajka zależy od balonu.Ja używałam mniejszych baloników.

monaliza200 - Wto 11 Mar, 2008 22:52

Dziewczyny wasze wielkanocne wyroby są prześliczne tylko pozazdrościć. brawo brawo brawo cool cool cool
małgośka - Wto 11 Mar, 2008 23:02

Bernadko, jeszcze raz radocha radocha śliczny koszyczek. cool
Madzia, śliczne jajko. uklon radocha radocha radocha
Mogę prosić wzór na takie duże jajko? kwiatek dla ciebie
Wilczyca, kolejne wspaniałe prace. Kurczaczki przeurocze.
uklon radocha radocha radocha
eap, śliczne jajka. uklon radocha radocha radocha

mordka - Śro 12 Mar, 2008 07:36

Madziu ja też poproszę o wzorek na Twoje jajo, Eap jesli mozna to tez prosze o wzorek na jajeczka Twoje uklon bo naprawde są sliczne i duże
eap - Śro 12 Mar, 2008 10:07

Wzorek mogę wrzucuc dopiero w piątek,bo nie mam teraz w domu skanera.Moje jajo jest robione tym samym wzorem co jajko Madzi,tylko krochmalone na małym balonie.
wienia - Śro 12 Mar, 2008 12:20

Wilczyca, też coś kwoczka prześliczna , uklon a jaki ma piękny grzebień. cool Nie chce pozowac bo pilnuje kurczaczków. bye
mordka - Śro 12 Mar, 2008 12:48

A ja mam takie jajka jeszcze nie udekorowane:

i takie serweteczki na koszyczek z kurkami:
http://maranta.livenet.pl...er=asc&start=43

uska3 - Śro 12 Mar, 2008 13:42

Eap pięknie będą wyglądać Święta z taka dekoracją cool radocha radocha
Mordka cmoknięcie piękne i bardzo kształtne jajeczka zebalek wielkie brawo

Mao - Śro 12 Mar, 2008 13:52

Ale tu jajcarsko hahahihi dla wszystkich brawo brawo brawo parę sztuk bym wam skubnęła zebalek ,ale myślę ,że więcej tu takich chętnych Laughing
alienor - Śro 12 Mar, 2008 15:36

super jaja cool cool cool
kaczucha - Śro 12 Mar, 2008 18:16

Jarka brawo kurnik,ażurowe jajka cool
Wienia brawo piękne koszyczki,serwetki cudne cmoknięcie Inne prace w albumie też śliczne,tylko pozazdrościć umiejętności uklon
Bernadka brawo koszyczek
Madzia brawo jajko
Wilczyca brawo kurczaczki
Eap brawo jajka
Mordka radocha ażurowe jajka,nawet bez przybrania wyglądają super

magnolia - Śro 12 Mar, 2008 18:21

przepiekne sa te Wasze jaja brawo brawo brawo brawo cmoknięcie