Galerie prac użytkowników forum - Maranta
bean - Czw 10 Maj, 2012 18:28
śliczna i uważam, że taki mocniejszy kolor bardzo do Ciebie pasuje
A mamy, jak to mamy, lubią dzieci rozpieszczać niezależnie od wieku
ciapara - Czw 10 Maj, 2012 18:30
Zjawiskowa !!! Pięknie lezy a Tobie ślicznie w tych paru kg ciałka!!! Buziaki!
Jarka - Czw 10 Maj, 2012 21:18
| Madzia napisał/a: | Wcale nie widać żebyś tak przytyła ponad miarę. Wyglądasz świetnie, i tak bardzo zgrabnie w tej bluzeczce i czerwonych spodniach, super!
Bluzeczka ślicznie leży |
kabyr - Czw 10 Maj, 2012 22:17
maranta, Aniu pięknie Ci w czerwonym,
Bluzeczka wykonana perfekcyjnie jak zawsze.
Grażyna - Czw 10 Maj, 2012 22:23
Bardzo ładnie ci w czerwonym
maranta - Czw 10 Maj, 2012 22:34
Dziękuję
| Grażyna napisał/a: | | Bardzo ładnie ci w czerwonym |
Kiedyś bardzo lubiłam ten kolor, potem mi przeszło a teraz znowu zaczynam odczuwać słabość do czerwieni
dobrze, ze żadnego byka nie było w pobliżu
Violetta21 - Czw 10 Maj, 2012 22:57
oj to fakt byki są straszne...
a w bluzeczce wyglądasz cudnie i powiem Ci Andzia że ja nie widzę zbędnych kilogramów
saba52 - Pią 11 Maj, 2012 00:50
No pięknie i wcale chudnąć nie musisz
maranta - Pią 11 Maj, 2012 11:04
| Violetta21 napisał/a: | | oj to fakt byki są straszne... |
Od małego miałam słabość do krów.
Pamiętam jeden spacerek. Idę sobie drogą a przede mną w pewnej odległości kroczy młoda krówka z jakąś taką fantazją machając ogonem.
Od razu przyspieszyłam, podeszłam na ok 2 metry do krówki, która się grzecznie zatrzymała i zaczeła mi się przyglądać.
Ja do niej w te słowa - ale jesteś śliczna i jakie masz cudne oczy... krówka dalej się na mnie gapi, ale z coraz większą jakąś kpiną w ślipiach i coraz więcej w tych ślipiach zaczęło się jej pojawiać chochlików całkiem nie krowich, no ale młodziutka była, więc pewnie młodzieńcza krew
Nagle przypomniałam sobie słowa sąsiadki. Kilka dni wcześniej wspomniała, że w okolicy ktoś ma młodego byczka, który ciągle się wyrywa na spacery a niedawno pogonił jakiegoś faceta...
Pokryłam się lodowatym potem, oderwałam wzrok od krowich oczu i delikatnie spojrzałam niżej, niżej... w kierunku krowiego zadka i... wymienia ani śladu!!!
Już oczu nie podnosiłam, cicho pod nosem rzuciłam - i tak jesteś ładny... i starając się nie robić gwałtownych ruchów, odwróciłam się. Zmusiłam się, żeby przejść kilka kroków spokojnie a potem w bok i...
Po jakimś czasie spojrzałam do tyłu. "Krówka" stała jak skamieniała nadal gapiąc się na to małe zwariowane coś, które weszło jej tego ranka w paradę i prawiło komplementy a potem zwiało
| Cytat: | | powiem Ci Andzia że ja nie widzę zbędnych kilogramów |
Waga w stosunku do wzrostu jest bardzo dobra, tylko ja mam strasznie drobne kości i wolę ciut mniejszą warstwę sadełka na nich
Tylko na rękach mi się sadełko nigdy nie odkłada
Elżbieta P. - Pią 11 Maj, 2012 11:09
Aniu, w czerwieni Ci do twarzy wyglądasz świetnie i figura i włosy wyraźnie się poprawiły, a bluzeczka jest śliczna !
Paillette - Pią 11 Maj, 2012 12:47
Aniu nie chudnij, tak jest ok, a kolorek super do Ciebie pasuje, bluzeczka śliczna
Runa - Pią 11 Maj, 2012 14:07
Z rozpędu??? !!!
Jesteś niesamowita
Krakowianka - Pią 11 Maj, 2012 15:17
CUDNA bluzka , kolorek śliczny a jej właścicielka wygląda bardzo ładnie
SoWa - Pią 11 Maj, 2012 19:23
Bluzeczka pięknie wykonana.
Podziwiam kociaka, szkoda, że nie patrzył w obiektyw
anna.pluta1 - Pią 11 Maj, 2012 19:33
katrinka - Pią 11 Maj, 2012 22:40
jadzia59o - Sob 12 Maj, 2012 15:46
alutka171 - Sob 12 Maj, 2012 16:39
Aniu chyba Masz motorek w dłoniach w tak krótkim czasie wydziergać tyle pięknych rzeczy???? dla mnie to nie do pojęcia
Natalia - Sob 12 Maj, 2012 16:51
Aniu wygladasz zjawiskowo a bluzeczka i jej kolorek bajeczny
inez124 - Sob 12 Maj, 2012 17:02
Aniu cudownie Ci w tym kolorku i jak zawsze super wykonanie
Wioletta - Sob 12 Maj, 2012 18:55
Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkich prac, są dla mnie ogromną inspiracją
Pysiatom - Nie 13 Maj, 2012 10:52
Ślicznie wyglądasz w tej bluzeczce i w tym kolorku. Kwitniesz !!!
beacia-24 - Nie 13 Maj, 2012 16:06
Anulku kochany jak Ty radośnie wyglądasz, Cieszy ten widok moje oczy. Musztardowa sukieneczka miodzio, a naszyjnik do tego mistrzostwo.
Wianuszki boskie z resztą co byś nie zrobiła frywolitkowego to dostaję gęsiej skórki od samego patrzenia.
W sukieneczkach prezentujesz się niesamowicie i dobrze, że jedna jest falbaniasta. Choć przyznam, że w żywych kolorach Ci zdecydowanie lepiej. Fasony boskie i wyglądasz nieziemsko szkoda tylko, że kolorki takie jasne.
Widać, że włosy już do siebie dochodzą i tfu tfu oby tak dalej.
Co do przybyłych kilogramów to ja tam nic takiego nie zauważyłam .
Idę się jeszcze pogapić na te Twoje nóżki hahaha.
nismon - Wto 15 Maj, 2012 09:26
Faktycznie w żywych kolorkach wyjątkowo Ci do twarzy!!Bluzeczka strasznie mi się podoba ,pięknie wyglądasz w tych dodatkowych kilogramkach...
maranta - Pon 21 Maj, 2012 20:51
Dziękuję
Mam dwie nowe bluzeczki, pokazywałam w innym temacie, ale wrzucę i tutaj.
Beżowa i biała.
Do szpitala miałam iść 29 maja a operacja miała być 31 maja.
Dziś miałam telefon ze szpitala i mam iść już pojutrze raniutko
Chyba już wolę spotkanie z bykiem, no ale co robić
|
|
|