To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

bean - Czw 10 Maj, 2012 18:28

cool śliczna Smile i uważam, że taki mocniejszy kolor bardzo do Ciebie pasuje Smile

A mamy, jak to mamy, lubią dzieci rozpieszczać niezależnie od wieku wesoło mi

ciapara - Czw 10 Maj, 2012 18:30

Zjawiskowa !!! Pięknie lezy a Tobie ślicznie w tych paru kg ciałka!!! Buziaki!
Jarka - Czw 10 Maj, 2012 21:18

Madzia napisał/a:
Wcale nie widać żebyś tak przytyła ponad miarę. Wyglądasz świetnie, i tak bardzo zgrabnie w tej bluzeczce i czerwonych spodniach, super!
Bluzeczka ślicznie leży
cool brawo cool brawo cool brawo cool
kabyr - Czw 10 Maj, 2012 22:17

maranta, Aniu pięknie Ci w czerwonym,
Bluzeczka wykonana perfekcyjnie jak zawsze. cmok cmok

Grażyna - Czw 10 Maj, 2012 22:23

Bardzo ładnie ci w czerwonym cool
maranta - Czw 10 Maj, 2012 22:34

Dziękuję cmoknięcie

Grażyna napisał/a:
Bardzo ładnie ci w czerwonym

Kiedyś bardzo lubiłam ten kolor, potem mi przeszło a teraz znowu zaczynam odczuwać słabość do czerwieni Very Happy

dobrze, ze żadnego byka nie było w pobliżu wesoło mi

Violetta21 - Czw 10 Maj, 2012 22:57

oj to fakt byki są straszne...
a w bluzeczce wyglądasz cudnie i powiem Ci Andzia że ja nie widzę zbędnych kilogramów bye

saba52 - Pią 11 Maj, 2012 00:50

No pięknie i wcale chudnąć nie musisz cool brawo brawo brawo
maranta - Pią 11 Maj, 2012 11:04

Violetta21 napisał/a:
oj to fakt byki są straszne...

Od małego miałam słabość do krów.

Pamiętam jeden spacerek. Idę sobie drogą a przede mną w pewnej odległości kroczy młoda krówka z jakąś taką fantazją machając ogonem.
Od razu przyspieszyłam, podeszłam na ok 2 metry do krówki, która się grzecznie zatrzymała i zaczeła mi się przyglądać.
Ja do niej w te słowa - ale jesteś śliczna i jakie masz cudne oczy... krówka dalej się na mnie gapi, ale z coraz większą jakąś kpiną w ślipiach i coraz więcej w tych ślipiach zaczęło się jej pojawiać chochlików całkiem nie krowich, no ale młodziutka była, więc pewnie młodzieńcza krew wesoło mi

Nagle przypomniałam sobie słowa sąsiadki. Kilka dni wcześniej wspomniała, że w okolicy ktoś ma młodego byczka, który ciągle się wyrywa na spacery a niedawno pogonił jakiegoś faceta...

Pokryłam się lodowatym potem, oderwałam wzrok od krowich oczu i delikatnie spojrzałam niżej, niżej... w kierunku krowiego zadka i... wymienia ani śladu!!!
Już oczu nie podnosiłam, cicho pod nosem rzuciłam - i tak jesteś ładny... i starając się nie robić gwałtownych ruchów, odwróciłam się. Zmusiłam się, żeby przejść kilka kroków spokojnie a potem w bok i... daję nogę

Po jakimś czasie spojrzałam do tyłu. "Krówka" stała jak skamieniała nadal gapiąc się na to małe zwariowane coś, które weszło jej tego ranka w paradę i prawiło komplementy a potem zwiało nie widzę nie słyszę

Cytat:
powiem Ci Andzia że ja nie widzę zbędnych kilogramów

Waga w stosunku do wzrostu jest bardzo dobra, tylko ja mam strasznie drobne kości i wolę ciut mniejszą warstwę sadełka na nich wesoło mi
Tylko na rękach mi się sadełko nigdy nie odkłada Very Happy

Elżbieta P. - Pią 11 Maj, 2012 11:09

Aniu, w czerwieni Ci do twarzy wesoło mi wyglądasz świetnie i figura i włosy wyraźnie się poprawiły, a bluzeczka jest śliczna !
Paillette - Pią 11 Maj, 2012 12:47

Aniu nie chudnij, tak jest ok, a kolorek super do Ciebie pasuje, bluzeczka śliczna cool
Runa - Pią 11 Maj, 2012 14:07

Z rozpędu??? !!!
Jesteś niesamowita cool

Krakowianka - Pią 11 Maj, 2012 15:17

CUDNA bluzka uklon , kolorek śliczny a jej właścicielka wygląda bardzo ładnie cool brawo
SoWa - Pią 11 Maj, 2012 19:23

Bluzeczka pięknie wykonana. brawo

Podziwiam kociaka, szkoda, że nie patrzył w obiektyw
bye

anna.pluta1 - Pią 11 Maj, 2012 19:33

brawo brawo
katrinka - Pią 11 Maj, 2012 22:40

brawo brawo brawo brawo brawo
jadzia59o - Sob 12 Maj, 2012 15:46

brawo brawo brawo brawo brawo
alutka171 - Sob 12 Maj, 2012 16:39

Aniu chyba Masz motorek w dłoniach w tak krótkim czasie wydziergać tyle pięknych rzeczy???? puknąć się dla mnie to nie do pojęcia cool cool cool
Natalia - Sob 12 Maj, 2012 16:51

Aniu wygladasz zjawiskowo a bluzeczka i jej kolorek bajeczny brawo brawo uklon uklon
inez124 - Sob 12 Maj, 2012 17:02

brawo Aniu cudownie Ci w tym kolorku i jak zawsze super wykonanie
Wioletta - Sob 12 Maj, 2012 18:55

Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkich prac, są dla mnie ogromną inspiracją uklon
Pysiatom - Nie 13 Maj, 2012 10:52

Ślicznie wyglądasz w tej bluzeczce i w tym kolorku. Kwitniesz !!! brawo brawo brawo
beacia-24 - Nie 13 Maj, 2012 16:06

Anulku kochany jak Ty radośnie wyglądasz, Cieszy ten widok moje oczy. Musztardowa sukieneczka miodzio, a naszyjnik do tego mistrzostwo.
Wianuszki boskie z resztą co byś nie zrobiła frywolitkowego to dostaję gęsiej skórki od samego patrzenia.
W sukieneczkach prezentujesz się niesamowicie i dobrze, że jedna jest falbaniasta. Choć przyznam, że w żywych kolorach Ci zdecydowanie lepiej. Fasony boskie i wyglądasz nieziemsko szkoda tylko, że kolorki takie jasne.
Widać, że włosy już do siebie dochodzą i tfu tfu oby tak dalej.
Co do przybyłych kilogramów to ja tam nic takiego nie zauważyłam Smile.
Idę się jeszcze pogapić na te Twoje nóżki hahaha. hahahihi

nismon - Wto 15 Maj, 2012 09:26

Faktycznie w żywych kolorkach wyjątkowo Ci do twarzy!!Bluzeczka strasznie mi się podoba ,pięknie wyglądasz w tych dodatkowych kilogramkach... hopla
maranta - Pon 21 Maj, 2012 20:51

Dziękuję cmoknięcie

Mam dwie nowe bluzeczki, pokazywałam w innym temacie, ale wrzucę i tutaj.

Beżowa i biała.

Do szpitala miałam iść 29 maja a operacja miała być 31 maja.
Dziś miałam telefon ze szpitala i mam iść już pojutrze raniutko Sad

Chyba już wolę spotkanie z bykiem, no ale co robić Sad

papa placzek