Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci
kabyr - Sob 11 Sie, 2012 20:21
misia0808, czas leczy rany
a Ty widocznie potrzebujesz go znacznie więcej.
Dbaj o siebie,
bo zdrówko ma się jedno
jak piszą dziewczyny.
Och co ja będę się wymądrzać.
Sama wiesz co masz robić.
Odezwij się po operacji.
Będę trzymać kciuki za Ciebie.
we_st - Sob 11 Sie, 2012 21:40
misia0808 pozwól sobie na odrobinę egoizmu, wiele przeszłaś, teraz pomyśl o sobie. Trzymam za ciebie kciuki
malagosia4 - Sob 11 Sie, 2012 21:57
Sliczne te ubranka dla maluszka bardzo słodkie
małgośka - Pon 13 Sie, 2012 09:29
Misia, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Pozdrawiam serdecznie Danusia.
buziaczek - Wto 14 Sie, 2012 00:29
przepiękne prace życzę dużo zdrowia
katrinka - Wto 14 Sie, 2012 10:22
Misia,prace piękne ja zwykle
Dbaj o siebie
alinuk - Czw 16 Sie, 2012 20:03
Misiulek, trzymaj sie dobrze, moze poogladaj telewizje, napij sie winka i poogladaj sobie czasopisma, z zimie rzucisz sie na robotki
trzymam kciuki, duza buzka
saba52 - Pią 17 Sie, 2012 00:21
Piękne ciuszki wydziergałaś
Dużo zdrówka życzę
misia0808 - Sob 18 Sie, 2012 13:29
Dziękuję Wam wszystkim za tyle miłych słów.
Bo widzicie ja przez pięćdziesiąt lat swojego życia byłam super aktywną osobą. Nie umiem odpoczywać, ciągle pracuję na kilku etatach. Dla mnie to była normalka. A teraz po prostu nie mogę bo zwyczajnie nie mam siły i nie daję rady. Trudno mi się z tym pogodzić. Jeszcze się łudzę, ze to minie ale coraz częściej mam wątpliwości.
Na froncie robótkowym słabiutko. Udało mi się jedynie skończyć jeden sweterek dla wnuka, drugi ma do zrobienia tylko pół rękawa. Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu uda mi się skończyć to pokażę. A swoją drogą to będzie mój rekord. Nigdy nic nie robiłam tak długo
kabyr - Sob 18 Sie, 2012 18:46
misia0808, nie poddawaj się tak szybko.
Myśl pozytywnie.
Ja myślę, że jeszcze nabierzesz sił witalnych.
A praca - no myślę, że już się napracowałaś i teraz powinnaś tylko tyle pracować,
aby starczyło na życie i na zachcianki.
Trzymaj się
beacia-24 - Sob 18 Sie, 2012 23:33
Jolu po prostu podziwiam Cię z całych sił. Jesteś niesamowita i wbrew temu co piszesz to silniejsza niż Ci się zdaje. Zdrowiej kochana i wracaj do nasz szybko.
Dzieciaczkowe cuda cieszą moje oczka, a gębula śmieje się od ucha do ucha
karmelek - Nie 19 Sie, 2012 10:03
misia0808 nabieraj sił, odpoczywaj w każdej wolnej chwili... Trzymam kciuki za Ciebie
maranta - Sob 25 Sie, 2012 20:46
Jolu wrócisz do sił, tylko organizm musi się uporać z tym wszystkim, przeszłaś tak wiele, to wszystko odbija się na samopoczuciu fizycznym.
Może ten problem z kręgosłupem, choć bolesna i przykra sprawa, to paradoksalnie pomoże Twojemu organizmowi się zregenerować poprzez wymuszenie zwolnienia trybu życia.
Nie przejmuj się, że teraz czegoś nie mozesz zrobić, czy robisz wolniej, rób tyle ile możesz i wystarczy.
Uwierz, będzie lepiej. Przetrzymaj jeszcze operację i czas rekonwalescencji a potem pomyśl o jakichś wczasach czy sanatorium.
Będzie dobrze
Beata T - Pon 27 Sie, 2012 11:29
Przepiękne prace Jolu trzymaj się cieplutko i szybko wracaj do zdrowia
misia0808 - Pon 10 Wrz, 2012 21:46
Dziękuję Wam kochane za tyle ciepłych słów.
Po ostatniej wizycie u neurochirurga dostałam piguły, które mi chyba służą, bo czuję się o niebo lepiej. Nawet mam siły na pakowanie. Wyprowadzka tuż, tuż, bo 20 dostanę klucze a do 1 października muszę opuścić aktualne mieszkanie.
Więc pakuje co się da w kartony, worki itp. Przy okazji porządków znalazłam aparat i zrobiłam fotki moich ostatnich prac.
Moi obaj pierwszoklasiści dostali od babci sweterki. Długo je dziergałam, ale z efektu jestem raczej zadowolona. Włóczka to SARA kupiona w Rumento u niezawodnego pana Tomka. Polecił mi ja i jestem z niej bardzo zadowolona.
Nieudolne próby koralikowania
I takie tam bransoletki makramowe
.
To by było na tyle.
jolanta59 - Pon 10 Wrz, 2012 22:07
Misia
Sliczne sweterki,robolas je od gory na okraglo,czy tradycyjnie?
Jesli te cuda koralikowe sa nieudolne ,to nawet nie moge sobie wyobrazic, jakie beda nastepne
Paillette - Pon 10 Wrz, 2012 22:12
misia0808, padłam
beacia-24 - Pon 10 Wrz, 2012 23:01
Jolu kochana cóż za dobre wieści obyś szybko do zdrowia wracała.
Wracając jednak do Twoich prac. Skoro piszesz, że to są nieudolne próby koraliczenia to ja jednak się chyba nie skuszę by zaczynać bo wstyd będzie pokazać moje pokraki.
Sznury równiutkie, pięknie dobrane kolorki, gdybyś nie czuła się tak kiepsko to bym Ci chyba uszy kochana natarła. za takie gadanie banialuków Ci się naprawdę należy.
Skoro Ci się nie podobają to nie będziesz chyba miała nic przeciwko jak sobie je wezmę od tak
Cudne nowości - szczękę zbieram za podłogi i koniecznie koralicz nadal bo widać, że masz do tego talent. Ja w razie czego chętnie przygarnę "ów nieudolne próby"
Violetta21 - Pon 10 Wrz, 2012 23:10
No masz Jola jakie nieudolne toż to same cudeńka i za swetereki bo są śliczne
proboha - Wto 11 Wrz, 2012 00:16
Nieudolne? w życiu, przepiękne są, a sweterki również piękne
Aniela41 - Wto 11 Wrz, 2012 08:19
sliczne prace
Krakowianka - Wto 11 Wrz, 2012 09:08
Pierwszoklasiści na pewno cudnie wyglądali w takich sweterkach na rozpoczęciu szkoły a co do węży to słów mi brak są tak cudne że wracam nacieszyć oczy!!!!
dużo zdrówka życzę
misia0808 - Wto 11 Wrz, 2012 11:56
ale się cieszę, że Wam się podobają moje prace.
Sweterki robione były od góry bez zszywania - nawet rękawki robiłam na okrągło. I to na drutach 2 mm więc dłuuugo mi to zajęło.
A co do koralików, to jak sobie obejrzałam na on line Wasze prace, to tam dopiero kobietki cuda wyczyniają, gdzie mi tam do Was.
A że jestem uparta to się zaparłam i tez mam swoje koraliki, bo ogromnie mi się podobają.
A najbardziej tureckie sznury - bo tak szybko powstają.
Jak już sie przeprowadzę, to pomyślę o jakiejś wymiance np. na frywolitkową biżuterię, bo to moja miłość a ni w ząb nie umiem a tak strasznie chciałabym coś mieć. Ale to tak bliżej końca października.
Jeszcze raz dziękuję pięknie za wszystkie miłe słowa.
kabyr - Wto 11 Wrz, 2012 13:31
misia0808, sweterki przepiękne a biżuteria och ach.
Zazdraszczam Ci, że się nauczyłaś ją robić i możesz nosić.
misia0808 - Wto 11 Wrz, 2012 18:21
Basiu dziękuje. Biżuterii nie noszę - robię do szuflady. Traktuję jako rodzaj terapii, uspokaja mnie to dłubanie.
|
|
|