Galerie prac użytkowników forum - Maranta
maranta - Sob 28 Kwi, 2012 21:10
Dziękuję pięknie
| szydeleczko napisał/a: | | mam pytanie odnosnie wzorku na te CUDOWNA Sukienke ile wloczki wyszlo Ci |
Wyszło prawie pięć motków Maxi (Rico design). Robiłam dość ściśle szydełkiem 2mm.
Miałam w domu 4 motki, ale dół robiłam dość mocno rozkloszowany i dlatego więcej nici zjadło, normalnie te cztery by mi chyba starczyły. Musiałam dokupić nici, z bliska widać, że ostatnia taśma ma ciut ciemniejszy odcień, ale zauważa się to tylko gdy się o tym wie, mnie to nie przeszkadza
anna.pluta1 - Sob 28 Kwi, 2012 22:15
joanna76 - Sob 28 Kwi, 2012 23:02
lamika88 - Nie 29 Kwi, 2012 12:33
Sukienka i komplecik frywolitkowy tworzą fantastyczny zestaw i bardzo Ci w nim do twarzy Życzę bardzo dużo zdrowia
małgośka - Nie 29 Kwi, 2012 13:36
Aniu, śliczna sukienka.
Biżu do kompletu cudne.
Komplecik komunijny fantastyczny.
szydeleczko - Nie 29 Kwi, 2012 14:13
Aniu mam pytanie odnosnie schematu tej sukienki oraz czy ta maxi jest delikatniejsza od tradycycjnej maxi madam tricotte
maranta - Nie 29 Kwi, 2012 14:22
szydeleczko, zerknij do tego tematu http://maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=10068
Nie widzę jakoś różnicy między jedną maxi a drugą
SoWa - Nie 29 Kwi, 2012 14:47
świetnie wyszła, bardzo ładnie dopasowana do figury!
Bardzo się cieszę, że jesteś już w domu!
we_st - Nie 29 Kwi, 2012 14:50
ślicznie wyglądasz w tej kiecce
zdrowiej, twórz i pokazuj, pokazuj - daj oczom pięknem się nacieszyć
agus2003 - Nie 29 Kwi, 2012 18:46
Aniu, sliczna sukienka i slicznie w niej wyglądasz
saba52 - Nie 29 Kwi, 2012 19:01
Piękna sukienka i pięknie wyglądasz no i frywolitki śliczne
Grażyna - Nie 29 Kwi, 2012 19:22
Sliczna sukienka i zachwycająco w nej wyglądasz.
jadzia59o - Pon 30 Kwi, 2012 07:58
sukienka i dodatki REWELACJA
wyglądasz super
Runa - Pon 30 Kwi, 2012 12:01
Sukienka śliczna i absolutnie nie wymaga wydłużenia, biżuteria rewelacja a komunijne wianki to już zupełnie cudo ehh...
Pięknie, pięknie
bean - Pon 30 Kwi, 2012 12:15
Sukienka jest rewelacyjna i bardzo ładnie w niej wyglądasz a frywolitki - cudne
Pysiatom - Pon 30 Kwi, 2012 12:53
Aniu, pieknie wyglądasz w tej sukience, z resztą jest ona śliczna. Piękne wianuszki , a biżuteria CUDNA . Wszystko jest przepiękne.
Życzę Tobie DUŻO ZDRÓWKA
Susan - Pon 30 Kwi, 2012 15:18
Aniu! i zdrówka!
maranta - Pon 30 Kwi, 2012 15:52
Dziękuję baaardzo
Bardzo lubię takie sukieneczki i rozkloszowane spódniczki, tylko tak się zastanawiam czy takie dziewczęce fasony pasują jeszcze do mojego wieku
Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra
Ciekawa jestem czy i kiedy wreszcie wydorośleję
bean - Pon 30 Kwi, 2012 16:24
| maranta napisał/a: | Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra Sad
Ciekawa jestem czy i kiedy wreszcie wydorośleję wesoło mi |
Aniu, ja mam podobnie często robię sobie jakieś dziergadełko bo podoba mi się na modelce, a dopiero gdy zrobię i przymierzę to przychodzi refleksja, czy jeszcze wypada nosić mi toto
Ale w sumie, najważniejsze nie przejmować się opiniami innych tylko nosić to co sami lubimy i w czym dobrze się czujemy
stonesik - Pon 30 Kwi, 2012 17:14
| maranta napisał/a: |
Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra Sad |
No i bardzo dobrze! Moim zdaniem, jak pesel wysoki a zachowanie zbyt poważne, to sytuacja jeszcze gorsza
gracha - Pon 30 Kwi, 2012 23:36
Tak, tak, zgadzam się! Też czasem się zastanawiam do kiedy będę nosić te moje wyroby, a teraz kupiłam taką żywo czerwoną włóczkę . Ale najważniejsze jest być sobą!
Maranto, nie przedłużaj sukienki bo będzie wyglądać ciotkowato. Masz super figurę i taka długość jest bardzo dobra.
we_st - Wto 01 Maj, 2012 11:46
| gracha napisał/a: | | Maranto, nie przedłużaj sukienki bo będzie wyglądać ciotkowato. Masz super figurę i taka długość jest bardzo dobra. |
popieram w stu procentach.
| maranta napisał/a: | Ja kompletnie nie nadążam za metryką, nie mówię o wyglądzie, ale o tym co mi w duszy gra Sad
|
ten rocznik chyba ma to do siebie mam dokładnie to samo. Jednak nie przejmuję się tym absolutnie. Najważniejsze jest by czuć się w tym, co nosimy dobrze
kabyr - Wto 01 Maj, 2012 11:53
| we_st napisał/a: | | [ Najważniejsze jest by czuć się w tym, co nosimy dobrze |
Dokładnie.
Ja często ubieram się jak małolata
i absolutnie mi to nie przeszkadza.
Nie metryka a samoocena jest najważniejsza.
Czuć się dobrze w tym co nosimy to najważniejsze,
a że "gadają"
to niech gadają.
mroowa - Wto 01 Maj, 2012 12:14
Piękne wyroby! Jak zawsze podziwiam i zbieram szczękę z podłogi! Choć w 1/3 chciałabym mieć talentu co ty masz Maranto. Tym większe są twoje prace wiedząc jak się czujesz.
Życzę duuuuużo zdrówka! Bo pogada ducha już zawitała
maranta - Wto 01 Maj, 2012 12:45
Dziękuję
Cieszę się, że tak mówicie i że nie jestem sama z moimi dylematami
Ostatnio moja głupawka dosięgła zenitu i kupiłam sobie taką piżamkę
KLIK
Na razie tylko się nią cieszę, bo nosić jeszcze żadnych gumek w pasie nie dam rady, ale nie potrafiłam sobie tej mordki odmówić i musiałam ją kupić
Słodkie aż do bólu
|
|
|