To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

moslamawe - Sob 31 Mar, 2012 18:16

Aniu jak w punkcie wyjścia ? no jak już z jedną nerką zrobili porządek to co najmniej 1/4 drogi za tobą , głowa do góry jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki cmoknięcie
we_st - Sob 31 Mar, 2012 18:25

Ela55 napisał/a:
Myśl ,że tam będziesz bezpieczna i że już niedługo będziesz zdrowa! Życię Ci tego z całego serca.

Ja się przyłączam do życzeń

Grażyna - Sob 31 Mar, 2012 19:39

Cieszę się, że nasze rady miały sens, martwię się jednak, że już cię Aniu wypisali, zaraz po zabiegu, w sytuacji, gdy masz obie niesprawne nerki. Powinni jednak poobserwować pacjentkę trochę na oddziale, czy nie będzie powikłań itd.

Trzymaj sie mocno. cmoknięcie

A kiedy kontrola i następny pobyt w szpitalu?

Violetta21 - Sob 31 Mar, 2012 20:02

Aniu dobrze że jesteś już w domu cmok ale rzeczywiście teraz pacjentów już nie trzymają na oddziałach.....szast prast i do domu....
Kiedy masz następny zabieg?

katrinka - Sob 31 Mar, 2012 20:04

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Teraz pozytywne myślenie tylu osób powinno odnieść skutek cmok
A na poważnie, może taki szybki wypis to dobry znak.Zabieg się udał i nie było powodu zatrzymać Cię w szpitalu.

Jarka - Sob 31 Mar, 2012 20:17

we_st napisał/a:
Myśl ,że tam będziesz bezpieczna i że już niedługo będziesz zdrowa! Życię Ci tego z całego serca.

Ja się przyłączam do życzeń
ja też, to już połowa sukcesu cmoknięcie cmoknięcie
ciapara - Sob 31 Mar, 2012 20:26

Mam nadzieje ze jak lekarze bardziej ludzcy to migiem minie Ci czas pooperacyjny da Bóg że bez powikłań tym razem.... i wezma się za naprawianie drugiej nerki!!!
Mam naprawdę nadzieję że skończy się to wszystko dobrze. Jeśli lekarze dobrzy to moze uda im się uratować tę nerke.
To że wywalaja teraz do domu migiem to ja wiem. Juz w 2004 córkę urodziłam w sobote a w poniedziałek byłam juz z nia w domu. Za to jak córka byla na samych badaniach 2 godziny w szpitalu to wypis miala jakby lezała na oddziele cały tydzien. No i kto tu zrozumie tę zadziwiającą logike ???
Jak się czujesz po tej drugiej operacji. Wiem ze jedna nerka boli caly czas... a jak ta po 2 zabiegach?? I kiedy Ci kazał lekarz zgłosić się z tą bolącą nerka. Po jakim czasie?

kabyr - Sob 31 Mar, 2012 21:27

Aniu bądź dobrej myśli. cmok cmok cmok
Ania - Sob 31 Mar, 2012 21:37

Aniu, niesamowita kobieto! Twoje umiejętności są powalające i zachwycające. Nadrobiłam zaległości i hurtem się zachwycam.

Ale przede wszystkim życzę Ci z całego serca dużo, dużo zdrówka love

Awenturyn - Sob 31 Mar, 2012 22:43

Aniu wspaniale że już jestes z nami love love
życzę Ci z całego serca dużo zdrowia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

beacia-24 - Sob 31 Mar, 2012 23:51

Aniu kochana będzie dobrze. Musi być. cool cool cool cool cool
Cieszę się, że już jesteś z nami. Buziaki dla Ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

lucyna112 - Nie 01 Kwi, 2012 07:42

Ania trzymaj się cool cool love
Asia S. - Nie 01 Kwi, 2012 10:16

Aniu!! Bądź dobrej myśli cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Natalia - Nie 01 Kwi, 2012 10:19

cmok cmok wszystko bedzie dobrze , mysl pozytywnie love
anna.pluta1 - Nie 01 Kwi, 2012 16:18

cmoknięcie cmoknięcie to fajnie że już w domku podobno w domu lepiej się wraca do zdrowia.obserwuj się dokładnie i jakby coś cię niepokoiło to biegiem do lekarza.
maranta - Nie 01 Kwi, 2012 16:26

Dziękuję Smile

Też się cieszę, że już jestem w domu, martwię się tylko tym, że to nie koniec. Jeszcze nie wiem kiedy mam wrócić. Jak dojdę do siebie, to ustalimy termin.

Dziś jestem strasznie słaba i skołowana, ale ważne, że w domu.
Wczoraj byłam przerażona jak do domu dotrę, bo czułam się bardzo źle, ale jakoś taksówką dojechałam. Do szpitala zawiózł mnie sąsiad raniutko, przez korki jechaliśmy około godziny. Powrót trwał troszkę krócej.
Za to jak jechałam do Wejherowa, to była śliczna wiosna a jak wracałam, to prawie zima.

Violetta21 - Nie 01 Kwi, 2012 16:35

Andzia odpoczywaj teraz jak najwięcej cmok
gosias - Nie 01 Kwi, 2012 18:46

Aneczko Smile dużo sił i zdrowia życzę cmok cmok cmok cmok cmok
Viola - Nie 01 Kwi, 2012 18:48

Aniu

zdrówka życzę

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ciapara - Nie 01 Kwi, 2012 18:56

Odpoczywaj i te zurawine w proszku pij z tych saszetek. Pomoze pewnie troszeczke. Potrzebujesz czegos?
maranta - Nie 01 Kwi, 2012 19:41

Dziękuję Smile

Odpoczywam i wsłuchuję się w hałas w mojej łepetynie, w uszach szuuuuumi głośno, może po narkozie jeszcze, może antybiotyk tak działa, może zmiana pogody, bo szum jest gorszy niż zwykle miewam.

Agnieszko, dziękuję, niczego nie potrzebuję Smile

Żurawinę też dostałam w tabletkach, lekarz mi wypisał wczoraj, jakieś Uro up.

marzenatejs - Nie 01 Kwi, 2012 22:28

Aniu rzadko zaglądam na forum ale staram się tu bywać ...i co więcej acha... będzie dobrze...muuuuusi być dobrze bo jesteś silną kobitką cmoknięcie
Bozenka7 - Pon 02 Kwi, 2012 05:23

maranta, dużo,dużo zdrówka...odpoczywaj cmok cmok cmok
rzenia - Pon 02 Kwi, 2012 14:49

Aniu, dużo zdrówka. Pamiętaj musi być dobrze, teraz odpoczywaj.
gabi12 - Pon 02 Kwi, 2012 14:57

Trzymaj się! Dużo wypoczywaj i miej tylko dobre myśli! love love