Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
beacia-24 - Śro 01 Kwi, 2009 18:19
TuKara, misia0808, oj tyle miłych słów aż mi wstyd, że ostatnio nie mam czasu by coś napisać. Dziękuję Wam za tak wspaniałe komentarze. Wzruszyłam się strasznie.
TuKara, ja także wzdycham do Twoich prac bez dwóch zdań. Ale czego ja bym nie chciała hahaha w jednej paczce by się to nie zmieściło.
Jolu zawstydziłaś mnie - tak bardzo, że nie wiem co napisać. Powiem Ci szczerze, miałam szczere obawy czy prezencik ode mnie przypadnie Ci do gustu.
TuKara - Śro 01 Kwi, 2009 20:00
Cos sie zaczyna dziac juz zacieram lapki i kreci mi sie w glowie z radosci!!!!
misia0808 - Śro 01 Kwi, 2009 21:20
Obiecane fotki
Beatko ślicznie dziękuję za prezenciki
anna.pluta1 - Czw 02 Kwi, 2009 07:34
:ra dochaaaa:
beacia-24 - Pon 13 Kwi, 2009 08:11 Temat postu: prezenciki Dawno mnie tu nie było. Chciałam pokazać wszystkie przepiękne prezenty jakie dostałam, a jest ich sporo
Wspaniały prezencik od Badiedii, której raz jeszcze chciałam ogromnie podziękować
Kolejny wspaniały prezent jaki dostałam to od najwspanialszej pod słońcem Nuli. Prezent mnie zachwycił na całej linii i jestem z niego przeogromnie zadowolona. Dziękuję Nuleńko za piękne cudo jakie stworzyłaś dla mnie
Następna niespodzianka jaka przyszła do mnie pocztą jest przecudny prezent od Aby, której także ślicznie dziękuję za prezencik. Zrobiłaś mi ogromną niespodziankę i sprawiłaś dużo radości
Wszystkie prezenciki jakie dostałam z dumą zdobią mój pokój i cieszą moje oczy. Raz jeszcze wszystkim baaardzo dziękuję. Brak mi słów by wyrazić swoją wdzięczność.
Na koniec chciałam pokazać jeszcze karteczki jakie udało mi się w tym roku zrobić. Część z nich się rozeszła nim zdążyłam obfotografować.
nula - Pon 13 Kwi, 2009 08:58
No, Beatko - ale śliczne prezenciki !!!!!
Wymiankowy już widziałam ale królik od ABY jest suuuuper !!!!!
Szkoda, że nie obfotografowałaś reszty karteczek bo domyślam się, że były takie śliczne jak te, które pokazałaś !!!
Bardzo się cieszę, że właścicielką jednej z nich jestem teraz ja
I bardzo dziękuję za miłe słowa - oczywiście jak zwykle przesadzasz - co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo miło
I bardzo się cieszę, że prezent przypadł Ci do gustu - mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył
reni - Pon 13 Kwi, 2009 10:47
śliczne prezenty otrzymałas
a i twoje karteczki są prześliczne
Violetta21 - Pon 13 Kwi, 2009 12:43
Beacia śliczne prezenciki
elka j. - Pon 13 Kwi, 2009 20:49
Przepiękny koński kuferek. Z przyjemnością też obejrzałam Twoją biżuterię - śliczna. Tym bardziej podziwiam, że dopiero zaczęłam koralikowe zmagania - na zasadzie "drucik, koralik, krzywy loopik"
bean - Wto 14 Kwi, 2009 12:28
No, no ... prezenciki pierwsza klasa - tylko pozazdrościć
Karteczki, które pokazałaś są śliczne
Beata T - Wto 14 Kwi, 2009 14:03
kartki super szkoda że nie złapałaś w obiektyw wszystkich
prezenciki śliczne dostałaś
beacia-24 - Wto 14 Kwi, 2009 20:06
nula, reni, Violetta21, elka j., bean, Beata T, bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Jest mi niezmiernie miło, że jednak moje pracki się podobają. Ostatnio ugrzęzłam na bieżniku i jakoś nie mam pomysłu by go skończyć. Może jak od niego troszkę odpocznę to przyjdzie mi jakiś pomysł do głowy.
nula, etui będzie służyć, gdyż to jest takie wymarzone, wyśnione i TYLKO MOJE , mam teraz pretekst by często zaglądać do szydełek o małym rozmiarze
elka j., to już duży krok poczyniłaś. Ja nad loopkami jeszcze pracuję, gdyż ciągle mi się wydaje, że nie są perfekcyjne.
Obiecuję poprawę i następnym razem obcykam co się da
Raz jeszcze wszystkim gorąco dziękuję. Buziole dla Wszystkich
beacia-24 - Pią 01 Maj, 2009 10:22
Życzę wszystkim miłego i pełnego słońca weekendu majowego - odezwę się jak wrócę - mam zamiar wypoczywać i dziergać w wolnej chwili. Już się nie mogę doczekać kiełbaski z grilla i świeżego powietrza
Buziole
onka15 - Sob 02 Maj, 2009 08:56
anna.pluta1 - Sob 02 Maj, 2009 14:32
barbara 1 - Sob 02 Maj, 2009 14:56
Fantastyczne nowosci
ata30 - Pon 04 Maj, 2009 17:03
piękności
wiesia_33 - Pon 04 Maj, 2009 17:09
śliczności
Phoebe - Wto 05 Maj, 2009 16:06
beacia-24, sliczne!
beacia-24 - Śro 06 Maj, 2009 16:25
onka15, anna.pluta1, barbara 1, ata30, wiesia_33, Phoebe, dziękuję za miłe słowa
beacia-24 - Śro 06 Maj, 2009 19:17
Ależ się tu nakurzyło - aż mi wstyd. Wstawiam dwie skromniutkie pracki.
Dziś na tapecie NoC KairU w wersji al'a gotik
Kolejne szaleństwo z nocnymi kamyczkami
Te oto przecudnej urody świeczuszki już widzieliśmy jest to wytwór naszej kochanej JJki - - całuski dla Ciebie. Dziękuję Ci za uratowanie tych trzech zabłąkanych sztuk.
małgośka - Śro 06 Maj, 2009 19:23
Beatko, prześliczna biżu.
Piękny prezent.
Mam nadzieję, że wypoczęłaś.
JJka - Śro 06 Maj, 2009 19:32
kurcze!! uprzedziłaś mnie!!
to ja miałam zaprezentowac Twoje kolczyki!!
One nadal czekają zfotografowane w aparacie na ich prezentacje tutaj na forum!!
aparat sie na mnie obraził (((
...
ale i tak je u siebie w watku zaprezentuje!... a co!!
(dla niezorientowanych - te drugie kolczyki są moje, i nosze je ciagle już od kilku tygodni )
poza tym, Beacia... o mało co ich nie straciłam... bo kolezanka chciała mi je "gwizdnąc" bo myslała że ja je robiłam.. (
ale nie dałam
śliczności te Twoje kolczyki!!
wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))
reni - Śro 06 Maj, 2009 19:39
piękne kolczyki
misia0808 - Śro 06 Maj, 2009 19:41
Kolejne piękna rzeczy w twoim wykonaniu
|
|
|