Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
reni - Śro 25 Mar, 2009 19:28
| beacia-24 napisał/a: | | Oto moje nowe dziełko. Skromne - mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. |
no też coś,skromne?
śliczne jest i tyle
Elżbieta P. - Śro 25 Mar, 2009 20:44
śliczne to małe dziełko
bean - Śro 25 Mar, 2009 22:06
Śliczne!!!
beacia-24 - Śro 25 Mar, 2009 22:17
Beata T, reni, Elżbieta P., bean, oj jak milutko się czyta wszystkie pochwały tak tuż przed snem. Oj z takim rogalem pójdę jutro do pracy, że łooo. Buziole dla Was
wiesia_33 - Śro 25 Mar, 2009 22:19
beacia-24 piękna biżuteria
jola373 - Śro 25 Mar, 2009 22:29
Jaka skromna, jaka skromna?!
Jest cudownie piękna i elegancka!
nula - Śro 25 Mar, 2009 22:53
Widzę, że ostatnie dzieło dotarło i tutaj - wypatrzyłam je ostatnio na picasie i właśnie się zastanawiałam dlaczego jeszcze tego nie widziałam ?????
Naszyjnik właśnie przez swoją "skromność" jest bardzo elegancki !!!! Koniecznie dorób kolczyki do kompletu
Jak już coś zrobisz z dobą w Częstochowie to postaraj się ją trochę wydłużyć też w Poznaniu będę Ci baaaaardzo wdzięczna !!!!
Zula - Śro 25 Mar, 2009 23:16
iwonka - Czw 26 Mar, 2009 06:01
przepiękna biżuteria
Bernadka - Czw 26 Mar, 2009 06:47
Świetne , po prostu SUPER
Aniela41 - Czw 26 Mar, 2009 07:33
Sliczna
małgośka - Czw 26 Mar, 2009 09:19
Beacia, koraliczki są cudne.
Przy okazji chciałam pochwalić wszystkie pozostałe dzieła.
Tunika z elementów wyszła prześlicznie i pięknie w niej wyglądasz.
Wykonałaś ją perfekcyjnie.
Biżu wychodzi Ci po mistrzowsku. Jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności i zapału do pracy.
No i wspaniale wychodzą Ci zdjęcia, bardzo ładnie dopracowane.
Życzę Ci dalszego zapału do pracy i kolejnych inwencji twórczych.
barbara 1 - Czw 26 Mar, 2009 14:32
| beacia-24 napisał/a: |
Niestety ostatnio coś chyba w Częstochowie się doba skróciła |
też tak myślę
Fantastyczny naszyjnik
buziaczek - Czw 26 Mar, 2009 15:26
świetne korale
Madzia - Czw 26 Mar, 2009 17:09
Prześliczna i elegancka biżuteria!
ata30 - Czw 26 Mar, 2009 18:04
świetny naszyjnik
halszka - Czw 26 Mar, 2009 18:25
beacia-24
- no to jeszcze mnie tu u ciebie nie było.... właśnie obejrzałam sobie twoje wyroby biżu .... świetne i pomysłowe , ładnie wykonane i ładnie pokazane , a najjjjjjbardziej zachwyciły mnie .... szydełkowe korale
alienor - Czw 26 Mar, 2009 18:30
Super naszyjnik ,bardzo fajne połaczenie kamieniai szydelkowych kuleczek
beacia-24 - Czw 26 Mar, 2009 19:13
wiesia_33, jola373, nula, Zula, iwonka, Bernadka, Aniela41, małgośka, barbara 1, buziaczek, Madzia, ata30, halszka, alienor, sprawiłyście mi ogromną radość tak miłymi wpisami. Za to należą się Wam buziole taaaakie wielkie jak tylko być mogą
i jeszcze większe.
| Cytat: | | Widzę, że ostatnie dzieło dotarło i tutaj - wypatrzyłam je ostatnio na picasie |
Przed Tobą to się nic nie da ukryć hahaha
| nula napisał/a: | | Jak już coś zrobisz z dobą w Częstochowie to postaraj się ją trochę wydłużyć też w Poznaniu |
Hmmm trudne zadanie i chyba nie do mnie prośby musisz kierować, ale jakby przypadkiem Ci się udało to nie zapomnij napomknąć też o dobie w moim mieście. Jakby co ja też będę próbować i o Tobie nie zapomnę
| małgośka napisał/a: | | Przy okazji chciałam pochwalić wszystkie pozostałe dzieła. |
Nie wiele jest ostatnio do chwalenia, ale dziękuję Ci Danusiu za milutkie słowa. Z niecierpliwością czekam na Twoją wersję tuniczki bo wszystko się od Ciebie zaczęło Ponosi całą winę i zasługę jednocześnie za powstanie mojej tuniczki, a mówiłam nie zarażaj mnie hahaha
| halszka napisał/a: | | no to jeszcze mnie tu u ciebie nie było |
Tym bardziej radość z Twojej wizyty na moim malutkim wąteczku jest większa.
Stałym odwiedzającym moją galeryjkę i nowo przybyłym chcę gorąco podziękować za cieplusie słowa. Nie tylko mnie uskrzydlają, ale także dodają motora do tworzenia następnych dziełek. Ogromne całusy raz jeszcze dla Was wszystkich
bjanna - Czw 26 Mar, 2009 20:14
beacia-24, bardzo lubie takie skromne śliczne są
onka15 - Czw 26 Mar, 2009 23:31
beacia-24 - Pią 27 Mar, 2009 18:03
bjanna, onka15, dziękuję - cieszę się, że Wam przypadły do gustu mój malutki naszyjniczek
misia0808 - Pią 27 Mar, 2009 18:44
Beatko kochana prześliczne są te koraliki. Też bym dorobiła jeszcze kolczyli i bedziesz miała super elegancki kompet
TuKara - Pon 30 Mar, 2009 16:27
Witaj,,,,szczeka opada,,,ile cudownosci "wszechstronnie uzdolniona bestia" Pzazdroscic ,gratuluje.Zauroczona jestem twoja bizuteria"szydelkowa"/marzy mi sie juz od dawna posiadanie takowej/,jestem otwarta na propozycje.Jesli tylko znajdziesz cos dla siebie w moim skromnym" sezamiku" bede szczesliwa i chetnie wymienie sie z Toba.Pozdrawiam
misia0808 - Śro 01 Kwi, 2009 16:17
| TuKara napisał/a: | Witaj,,,,szczeka opada,,,ile cudownosci "wszechstronnie uzdolniona bestia" Pzazdroscic ,gratuluje.Zauroczona jestem twoja bizuteria"szydelkowa"/marzy mi sie juz od dawna posiadanie takowej/,jestem otwarta na propozycje.Jesli tylko znajdziesz cos dla siebie w moim skromnym" sezamiku" bede szczesliwa i chetnie wymienie sie z Toba.Pozdrawiam | A ja własnie przed chwilą otrzymałam paczuszkę a w niej cudownosci wykonane rączkami Beatki. Uwierzcie mi na słowo żadne fotki nie są w stanie oddać ich piekna. Nasza Beatka jest wszechstronnie uzdolniona i potrafi czynic cuda. Jak ochłone z wrażenia pokaże Wam co dostałam
|
|
|