To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

reni - Śro 25 Mar, 2009 19:28

beacia-24 napisał/a:
Oto moje nowe dziełko. Skromne - mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.

no też coś,skromne? kazanie

śliczne jest i tyle wesoło mi cool cool radocha radocha radocha

Elżbieta P. - Śro 25 Mar, 2009 20:44

śliczne to małe dziełko cool brawo
bean - Śro 25 Mar, 2009 22:06

Śliczne!!! brawo cool brawo
beacia-24 - Śro 25 Mar, 2009 22:17

Beata T, reni, Elżbieta P., bean, oj jak milutko się czyta wszystkie pochwały tak tuż przed snem. Oj z takim rogalem pójdę jutro do pracy, że łooo. Buziole dla Was cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
wiesia_33 - Śro 25 Mar, 2009 22:19

beacia-24 piękna biżuteria brawo brawo brawo brawo brawo
jola373 - Śro 25 Mar, 2009 22:29

Jaka skromna, jaka skromna?!

Jest cudownie piękna i elegancka! cool brawo

nula - Śro 25 Mar, 2009 22:53

Widzę, że ostatnie dzieło dotarło i tutaj - wypatrzyłam je ostatnio na picasie i właśnie się zastanawiałam dlaczego jeszcze tego nie widziałam ????? hmm
Naszyjnik właśnie przez swoją "skromność" jest bardzo elegancki !!!! brawo brawo brawo brawo Koniecznie dorób kolczyki do kompletu Very Happy
Jak już coś zrobisz z dobą w Częstochowie to postaraj się ją trochę wydłużyć też w Poznaniu zebalek będę Ci baaaaardzo wdzięczna !!!!

Zula - Śro 25 Mar, 2009 23:16

cool brawo cool
iwonka - Czw 26 Mar, 2009 06:01

przepiękna biżuteria cool brawo brawo
Bernadka - Czw 26 Mar, 2009 06:47

Świetne , po prostu SUPER brawo brawo brawo
Aniela41 - Czw 26 Mar, 2009 07:33

Sliczna brawo brawo brawo
małgośka - Czw 26 Mar, 2009 09:19

Beacia, koraliczki są cudne. cool
Przy okazji chciałam pochwalić wszystkie pozostałe dzieła.
Tunika z elementów wyszła prześlicznie i pięknie w niej wyglądasz.
Wykonałaś ją perfekcyjnie. uklon radocha
Biżu wychodzi Ci po mistrzowsku. Jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności i zapału do pracy. hurrraaa
No i wspaniale wychodzą Ci zdjęcia, bardzo ładnie dopracowane. cool
Życzę Ci dalszego zapału do pracy i kolejnych inwencji twórczych. cmoknięcie

barbara 1 - Czw 26 Mar, 2009 14:32

beacia-24 napisał/a:

Niestety ostatnio coś chyba w Częstochowie się doba skróciła

też tak myślę wściekły
Fantastyczny naszyjnik brawo brawo brawo

buziaczek - Czw 26 Mar, 2009 15:26

świetne korale brawo
Madzia - Czw 26 Mar, 2009 17:09

Prześliczna i elegancka biżuteria! brawo brawo brawo
ata30 - Czw 26 Mar, 2009 18:04

świetny naszyjnik
halszka - Czw 26 Mar, 2009 18:25

beacia-24
- no to jeszcze mnie tu u ciebie nie było.... zebalek właśnie obejrzałam sobie twoje wyroby biżu .... świetne i pomysłowe , ładnie wykonane i ładnie pokazane brawo brawo brawo , a najjjjjjbardziej zachwyciły mnie .... szydełkowe korale cool

alienor - Czw 26 Mar, 2009 18:30

Super naszyjnik ,bardzo fajne połaczenie kamieniai szydelkowych kuleczek
beacia-24 - Czw 26 Mar, 2009 19:13

wiesia_33, jola373, nula, Zula, iwonka, Bernadka, Aniela41, małgośka, barbara 1, buziaczek, Madzia, ata30, halszka, alienor, sprawiłyście mi ogromną radość tak miłymi wpisami. Za to należą się Wam buziole taaaakie wielkie jak tylko być mogą cmoknięcie
cmoknięcie i jeszcze większe.

Cytat:
Widzę, że ostatnie dzieło dotarło i tutaj - wypatrzyłam je ostatnio na picasie

Przed Tobą to się nic nie da ukryć hahaha hahahihi

nula napisał/a:
Jak już coś zrobisz z dobą w Częstochowie to postaraj się ją trochę wydłużyć też w Poznaniu

Hmmm trudne zadanie i chyba nie do mnie prośby musisz kierować, ale jakby przypadkiem Ci się udało to nie zapomnij napomknąć też o dobie w moim mieście. Jakby co ja też będę próbować i o Tobie nie zapomnę wesoło mi

małgośka napisał/a:
Przy okazji chciałam pochwalić wszystkie pozostałe dzieła.

Nie wiele jest ostatnio do chwalenia, ale dziękuję Ci Danusiu za milutkie słowa. Z niecierpliwością czekam na Twoją wersję tuniczki bo wszystko się od Ciebie zaczęło hahahihi Ponosi całą winę i zasługę jednocześnie za powstanie mojej tuniczki, a mówiłam nie zarażaj mnie hahaha hahahihi

halszka napisał/a:
no to jeszcze mnie tu u ciebie nie było

Tym bardziej radość z Twojej wizyty na moim malutkim wąteczku jest większa.

Stałym odwiedzającym moją galeryjkę i nowo przybyłym chcę gorąco podziękować za cieplusie słowa. Nie tylko mnie uskrzydlają, ale także dodają motora do tworzenia następnych dziełek. Ogromne całusy raz jeszcze dla Was wszystkich cmoknięcie cmoknięcie

bjanna - Czw 26 Mar, 2009 20:14

beacia-24, bardzo lubie takie skromne cool śliczne są radocha
onka15 - Czw 26 Mar, 2009 23:31

cool cool cool brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 27 Mar, 2009 18:03

bjanna, onka15, dziękuję - cieszę się, że Wam przypadły do gustu mój malutki naszyjniczek cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
misia0808 - Pią 27 Mar, 2009 18:44

Beatko kochana prześliczne są te koraliki. Też bym dorobiła jeszcze kolczyli i bedziesz miała super elegancki kompet cool brawo brawo
TuKara - Pon 30 Mar, 2009 16:27

Witaj,,,,szczeka opada,,,ile cudownosci "wszechstronnie uzdolniona bestia" cmoknięcie brawo Pzazdroscic ,gratuluje.Zauroczona jestem twoja bizuteria"szydelkowa"/marzy mi sie juz od dawna posiadanie takowej/,jestem otwarta na propozycje.Jesli tylko znajdziesz cos dla siebie w moim skromnym" sezamiku" bede szczesliwa i chetnie wymienie sie z Toba.Pozdrawiam
misia0808 - Śro 01 Kwi, 2009 16:17

TuKara napisał/a:
Witaj,,,,szczeka opada,,,ile cudownosci "wszechstronnie uzdolniona bestia" cmoknięcie brawo Pzazdroscic ,gratuluje.Zauroczona jestem twoja bizuteria"szydelkowa"/marzy mi sie juz od dawna posiadanie takowej/,jestem otwarta na propozycje.Jesli tylko znajdziesz cos dla siebie w moim skromnym" sezamiku" bede szczesliwa i chetnie wymienie sie z Toba.Pozdrawiam
A ja własnie przed chwilą otrzymałam paczuszkę a w niej cudownosci wykonane rączkami Beatki. Uwierzcie mi na słowo żadne fotki nie są w stanie oddać ich piekna. Nasza Beatka jest wszechstronnie uzdolniona i potrafi czynic cuda. Jak ochłone z wrażenia pokaże Wam co dostałam