To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

ciapara - Pon 03 Gru, 2012 20:06

Madzia, tak. Robiona od góry. Potem nadzialam oczka i sciagacz bezszwowo na drutach. Poszła predziutko. Pierwszy szalik zrobilam w 2 dni choc dosc długi. Drugi komplet zrobilam takze w 2 dni.
Krakowianka - Pon 03 Gru, 2012 23:23

PIĘKNE11111 brawo brawo brawo
Jarka - Wto 04 Gru, 2012 08:45

świetne szaliki cool cool , choć takie proste wesoło mi , ale w prostocie i doborze kolorów cały urok radocha
żabka - Wto 04 Gru, 2012 08:47

Prostota ma swój urok, świetne szaliki brawo brawo brawo
Pysiatom - Wto 04 Gru, 2012 17:16

Piękne prace. brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 04 Gru, 2012 23:29

Piękna chusta i zimowe komplety i etui super cool cool
ciapara - Pią 07 Gru, 2012 21:17

Dziękuję dziękuję dziękuję

No to dzisiaj czapeczka dla mnie jej historia na blogu

Czapka z alpaki

Madzia - Sob 08 Gru, 2012 13:27

Bardzo ładna czapusia. Chciałabym Cię w niej zobaczyć. brawo brawo brawo
ciapara - Sob 08 Gru, 2012 14:02

Madzia, ładnie leży na głowie, fajnie się zwiesza i jest bardzo miła, ale że chora jestem, włos tłusty, nos cały czerwony i pluję i kicham tak że bym robiącego zdjęcia opluła... więc sorry przepraszam przepraszam placzek fotek nie będzie... uklon
LidkaM - Sob 08 Gru, 2012 20:36

Witam po dwuletniej przerwie starą koleżankę i jej piękną nową czapusię!
Chyba nie nadrobię dwóch lat niebytności na forum, ale pędzę na Twego bloga, wieczór zdaje się mam z głowy!

ciapara - Sob 08 Gru, 2012 20:58

LidkaM, O Matko ! Nie uwierzysz ale ostatnio rozmyslałam o Tobie Smile I normalnie biłam się z myślami czy napisać czy nie. Ale...... pomyslałam sobie ze pewnie nie masz czasu na głupoty i dałam sobie spokój, ale jak dzisiaj zobaczylam powiadomienie i Twój nick to pędem na forum zajrzałam Smile Taka niespodzianka! I Twoje piękne zdjęcie z u śmiechem na tle letniego widoczku.Brakowało mi Ciebie! Ale niespodzianka. Będzie mi bardzo miło jak pobuszujesz po moim blogu Smile
LidkaM - Sob 08 Gru, 2012 21:28

Nie umiem do bloga pisać komentarzy, na razie jestem w głębokim szoku po Twoim kursie skarpetkowym, chyba dlatego nie umiem.
Napiszę tutaj: padam na twarz mistrzyni! Ciepło w stopy mi się zrobiło po obejrzeniu fotek skarpetek.

Dziś robiąc przedświąteczne porządki natknęłam się na kosz z włóczkami (w ubiegłym roku też się natknęłam, ale nie miałam czasu na rozmyślania) i tak mnie ruszyła tęsknota za szydełkiem, za drutami.
Michał bardzo absorbujący, ma ponad dwa lata i ciągle jeszcze miewam problemy z załatwieniem podstawowych potrzeb fizjologicznych, bo "mama zniknęła z oczu a jest mi tak bardzo potrzebna WŁAŚNIE TERAZ!" Czasu na robótki nie mam wcale, czasem się zastanawiam, czy kiedykolwiek jeszcze będę go miała.
Ale za to chyba odnalazłam się w macierzyństwie, Michu jest naszą dumą. Gdziekolwiek się z nim nie pojawię budzi podziw. Chyba wynagrodził nam już naszą walkę o niego.

Teraz mam nadzieję, że choć pooglądać Wasze prace będę mogła, że znajdę na to choć chwilkę (o jakiej chwilce ja piszę, przecie tworzycie tak dużo i tak szybko, że chwilka to chyba ciut za mało). Twoimi pracami jestem zachwycona, fachowiec z Ciebie. Niepodważalny.

ciapara - Sob 08 Gru, 2012 21:30

LidkaM, przejde na PW Smile
ciapara - Nie 09 Gru, 2012 10:10

Taka wyszła najpierw

A taka po poprawce

Więcej info o krasnalce na blogu
cmoknięcie

Madzia - Nie 09 Gru, 2012 12:54

Oczywiście zawsze jakieś wytłumaczenie będzie, ale jak kiedyś zajadę do Łodzi...........
ciapara - Nie 09 Gru, 2012 12:57

Madzia, to ci założę co zechcesz Smile
Pysiatom - Pon 10 Gru, 2012 12:34

Śliczna czapka. brawo brawo brawo
andzia35 - Pon 10 Gru, 2012 17:26

Aguś czapeczka cudna cmoknięcie zdrowiej i ja witam po dlugiej przerwie cmok
ciapara - Pon 10 Gru, 2012 17:50

Pysiatom, andzia35, dziękuję Smile

andzia35, witaj, kope czasu Cię nie widziałam Smile

teris - Pon 10 Gru, 2012 18:44

czapusia cool brawo brawo brawo brawo
Madzia - Pon 10 Gru, 2012 19:21

A na blogu nowe śliczne rzeczy, ja nie komentuję, bo nawet jak się podpiszę, to skąd będzie wiadomo, że to na pewno ja?
Ale śliczne, naprawdę. brawo brawo brawo brawo

ciapara - Pon 10 Gru, 2012 19:45

No tak... zapraszam na bloga zatem... tam łatwiej zdjęcia się wrzuca... jutro się poprawię
A kto nie wytrwały do jutra... niech zajrzy na bloga już dzisiaj hahahihi

Apak - Pon 10 Gru, 2012 21:25

Krasnalowa czapa - miodzio! cool cool cool
Violetta21 - Wto 11 Gru, 2012 00:25

świetna czapa cool cool
Awenturyn - Wto 11 Gru, 2012 07:40

super czapucha brawo