To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

beacia-24 - Pią 02 Gru, 2011 22:48

danfi, no kochana szalejesz, ja poproszę oczywiście sprawozdanie z nowych nabytków bo wiesz że mam mały katalog Danusiowych przydasiów, a że ja na bieżąco lubię być tak więc poproszę o foteczki.
Jstem ciekawa tych nowych stempelasków. Oj jak ja bym sobie jakieś ładne zawijaski kupiła buuuu.
Ja reflektuję na Twój kursik jaaa - już się nie mogę doczekać w takim razie Smile by go oblookać Smile

danfi - Pon 05 Gru, 2011 23:24

Beatko na razie musisz moje nowości wypatrzeć w moich pracach Wink . Tutaj masz próbkę - mikołajkowe opakowania na czekoladę dla moich trzech koleżanek i byłego szefa:

Szachrajka - Wto 06 Gru, 2011 07:38

Może zgadnę ja.Czy to są tłoczenia, kropek i faliste.
Żarciki swiąteczne udane i pięknie wykonane. cool

beacia-24 - Wto 06 Gru, 2011 07:42

Ale cudaki ale cudaki, a ten mikołajek naj naj hahaha. hahahihi
Już widzę kilka nowości Smile jako, że Twoje przydasie wycinające są mi znane i to całkiem dobrze Smile
Ależ u Ciebie Mikołajkowo. Do mnie tez dotarł Mikuś wczoraj od Ciebie -dziękuję Ci niezmiernie - toś mi niespodziewajkę zafundowała i nic się nie odezwałaś - nie ładnie nie ładnie hahaah. Buziaki dla Ciebie.
Dla zaintrygowanych powiem, że dostałam konikowe scrapuszko od Danusi, zdjęć Wam nie pokażę bo mi pozazdrościcie hahaha.
Możesz już wstawić foteczkę oczywiście Danulku kochany, a ja się pochwalę jak troszkę jaśniej się zrobi bo póki co śnieg prószy i cimno za oknem jak diabli. hahahihi

alszka - Wto 06 Gru, 2011 07:55

danfi - czekoladki - bomba! brawo brawo brawo O mało ze śmiechu nie padłam, jak zobaczyłam słodkiego mikołajka i słodką mikołajkę hahahihi Oj, tak, takiego słodkiego mikołajka to z chęcią bym przygarnęła hihi zebalek
onka15 - Wto 06 Gru, 2011 17:46

Danusiu a nowości masz naprawde duzo widac wciaz inwestujesz a pudeleczka sa urocze cool cool brawo brawo brawo
danfi - Wto 06 Gru, 2011 19:09

Szachrajka, beacia-24, alszka, onka15 - dziękuję Wam ślicznie za za miłe słowa love
A z nowości to: karbownica (prezent od koleżanki z Holandii), foldery do wytłaczania (ten w kropki, który zauważyła Szachrajka Razz ), wykrojniki: sanie, renifer, liście ostrokrzewu i dziurkacz - mała śnieżynka. Mam jeszcze kilka innych, m.in. stempelki, ale je pokażę innych pracach zebalek

elci_a - Wto 06 Gru, 2011 21:43

Przepiękne, pomysłowe. Nic dodać nic ująć po postu rewelacja
Elunia - Śro 07 Gru, 2011 08:57

czekoladowe cacuszka jak najbardziej pomysłowe i prześliczne brawo
wernatka - Śro 07 Gru, 2011 21:47

danfi, u Ciebie jak zwykle śliczności cool cool brawo brawo brawo
danfi - Śro 07 Gru, 2011 23:54

elci_a, Elunia, wernatka - dziękuję Wam love
Dzisiaj zaszalałam zrobiła trzy nowe karteczki wykorzystując prezenty od Mikołaja i oprawiłam hafty matematyczne, z którymi w ubiegłym roku jakoś nie mogłam się rozstać (w tym roku już wiem kto je dostanie i doceni pracę, jaką w ich wykonanie włożyłam):

kabyr - Czw 08 Gru, 2011 00:27

danfi, przepiękne karteczki brawo
elci_a - Czw 08 Gru, 2011 01:02

danfi hafciki faktycznie pamiętam z poprzednich świąt, co nie zmienia faktu, że są piękne. Natomiast nowe niebieskie karteczki cudne.
(Bardzo fajny ten Mikołaj Smile)

Mojemu Mikołajowi też podpowiedziałam co mnie ucieszy, zobaczymy Smile

Szachrajka - Czw 08 Gru, 2011 09:27

Danusiu są sliczne kartki bez wyjątku jaką techniką wykonane.Ja zawsze podziwiam upór dziewczyn do kartek wyszywanych,są zdecydowanie trudniejsze w pracy,bardziej czasochłonne i trzeba się wykazać pomysłowoscią całej kompozycji(bo często są tylko poj. elementy). uklon uklon uklon
onka15 - Czw 08 Gru, 2011 10:33

Rewelacyjne karteczki i te z hafciekiem sa urocze cool cool brawo brawo brawo
marciulaTOja - Czw 08 Gru, 2011 21:14

danfi, kiedy Ty masz na to czas? Ja na razie (mam nadzieję) jestem bezrobotna i nie mam czasu, a Ty... Podziwiam Twoje prace i to, w jaki sposób łączysz swoje obowiązki z przyjemnościami Smile
danfi - Czw 08 Gru, 2011 21:20

kabyr, elci_a, Szachrajka, onka15, marciulaTOja - cieszę się, że wpadłyście tu do mnie i że spodobały sie Wam moje prace wesoło mi
Niestety Marto, nie mam zbyt wiele czasu, a ten tydzień to chciałabym, by się jak najszybciej skończył - mam strasznie "napięty grafik". Mam tylko nadzieję, że uda mi się jakoś wszystko pogodzć i wyrobić się w terminach.

wernatka - Pią 09 Gru, 2011 15:03

danfi, śliczne kartki brawo brawo brawo
danfi - Pią 09 Gru, 2011 22:01

wernatka- dziękuję love
Dzisiaj musiałam odreagować (naprawdę miałam ciężki dzień). Postanowiłam "wyżyć się" na moich nowych stempelkach. Oto efekt:

Szachrajka - Pią 09 Gru, 2011 23:09

Danusiu na szczęscie ten dzień się kończy,a jutrzejszy NAPEWNO BĘDZIE cudowny.Ty moja droga to i wzłe dni potrafisz się wykazać pomysłowoscią.Stempelki" złotkiem" potraktowałas?
onka15 - Pią 09 Gru, 2011 23:45

Uroczo wygładają te karteczki stempelkowe cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
elci_a - Sob 10 Gru, 2011 00:22

Naprawdę śliczne stempelki. Wychodzi na to, że jesteś bardzo twórcza gdy musisz odreagować brawo brawo brawo
danfi - Sob 10 Gru, 2011 17:03

Szachrajka, onka15, elci_a - cieszę się, że i te karteczki przypadły Wam do gustu wesoło mi
Bożenko - stempelki potraktowałam tylko tym tuszem http://www.craftstore.pl/product.php?id_product=16

beacia-24 - Sob 10 Gru, 2011 20:40

danfi, cudne stempelki. Danusiu napisz mi jakiego używasz tuszu bo odbitki takie starociowe Ci wychodzą.
Cudnie sobie poczyniłaś. Brawa za piękne pracki cool cool cool

Poranna - Sob 10 Gru, 2011 21:26

O - RA - NY!!! ale cudne! i czekoladkowe opakowania i stempelkowe "wyżycie" .... piękne Smile i zazdroszczę folderu swiss dots, poluję na niego od jakiegoś czasu Wink