To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Paddington-> nadal drobiazgi (kwiecień,2013)

Jessi - Wto 13 Lis, 2012 17:31

Paddington śliczne prezenciki wymiankowe cool
buziaczek - Czw 15 Lis, 2012 10:20

ogromne brawa w szczególności dla twojej serwety frywolitkowej cool brawo
Paddington - Sob 01 Gru, 2012 11:40
Temat postu: Chomik
Oto Chomiczek- świąteczny Chomiczek!!! Wzorek dostałam od nowo-poznanej, bardzo sympatycznej i zakręconej na punkcie xxx właścicielki blogu- http://tylkoprzyjemnosci.blogspot.com/

Moim zdaniem fajny efekt i będzie chyba z tego pinkeep. I właśnie ten malutki zwierzaczek sprawił, że wracam do haftu- przeprosiłam się z igłą i mulinkami, wyciągnęłam kanwę, zapisałam na SAL do Hanulka - http://hanulek.blogspot.c...izzie-kate.html

A dziś przed nami jeszcze forumowe spotaknie poznańskie z Mikołajkiem na dodatek więc pewnie będzie co pokazywać Very HappyVery Happy

Serdecznie pozdrawiam

Awenturyn - Sob 01 Gru, 2012 14:27

cudny ten chomiczek wesoło mi
Beata T - Sob 01 Gru, 2012 15:54

Piękne bransoletki , uroczy hafcik i super wymianka brawo brawo brawo
Jarka - Sob 01 Gru, 2012 19:35

cool cool cool
Violetta21 - Nie 02 Gru, 2012 00:35

jest słodki cool
nula - Nie 02 Gru, 2012 08:02

Ale słodki wesoło mi
cudny cool

Kamoni - Nie 02 Gru, 2012 08:15

Piękny Smile brawo
Paddington - Nie 02 Gru, 2012 14:46

I po naszym spotkaniu- było cudownie- DZIĘKUJĘ POZNAŃSKIE (i nie tylko) MARANCIAKI Smile
Ładuję dzięki Wam akumulatory i nastrajam się do dalszego tworzenia Smile
A teraz do zjdęć- te ze spotkania już w poznańskim temacie, a tu:
prezencik na wymiankę mikołajkową- dostał się UszkowiMisia- Kochana, smacznego i mam nadzieję, że się podoba.

a tu już po zapakowaniu- nr jeden z quillingu Smile

Ja dostałam od BOGUSI (jeszcze raz dziękuję cmoknięcie) serwetkę robioną na drutach ( zapomniałam ją ozdjęciować- będzie następnym razem) i śliczną papierową ozdobę zrobioną jakąś magiczną techniką o której nie mam pojęcia... ozdoba jest hipnotyzująca w kształcie i już wisi w salonie

I jeszcze serwetka która powstała dawno ale czekała na wysztywnienie... jest nie za równa bo jeden koniec jest troszkę bardziej...
(tak to jest jak chce się zrobić coś z gazetki co nie jest wypróbowane)

Na koniec muszę się pochwalić choć to nie moje dzieło a naszej forumowej koleżanki, która się nie chwali a powinna!!!
Dostałam czapuchę, rękawiczki i chustę - na zimę.

Ewunia, dziękuję!!!!!!

Serdecznie pozdrawiam

danfi - Nie 02 Gru, 2012 21:39

Śliczności pokazałaś. Piękne prezenty dostałaś, super podarowałaś, a chomiczek, to prawdziwy słodziak brawo
Violetta21 - Nie 02 Gru, 2012 22:50

o jakie cudne prezenciki dostałaś i wykonałaś cool cool
Pysiatom - Wto 04 Gru, 2012 17:05

Prezenciki są śliczne, a chomiczek jest cudny. brawo brawo brawo
Paddington - Czw 06 Gru, 2012 12:37

danfi, Violetta21, Pysiatom, Frezja Lamika , Saba dziękuję, że tu zaglądacie Smile
Serdecznie pozdrawiam love

izetta - Czw 06 Gru, 2012 14:21

Chomiczek to słodziak pierwsza klasa. uwielbiam takie drobniusie wzorki Very Happy
Paddington - Śro 02 Sty, 2013 19:32

Dziękuję, że tu zaglądacie i życzę wszystkim MARANCIAKOWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!

Przy okazji pokażę coś na zimę (choć ona w tym roku łagodna co mi osobiście bardzo pasuje i jak dla mnie może tak być zawsze)

Szaliki- ostatni szał, dopadł i mnie

i xxx
kociaki w zimowych sweterkach- dostałam wzorek od autorki bloga "tylkoprzyjemności". (na zdjęciu nie mają wąsów, ale oczywiście je dorobiłam)

Bałwanek- pierwszy z comiesięcznych obrazków z mojego pierwszego SALu.
SAL jest u Hanulki na blogu http://hanulek.blogspot.com/ i mogą brać udział też osoby vez bloga więc i ja Smile

I jeszcze na koniec pochwalę się prezentem, który znalazłam pod choinką- właśnie na takie extra pudełeczko czekały moje skarby.

Serdeczne noworoczne pozdrowienia dla wszystkich SmileSmileSmile cmoknięcie

Pysiatom - Czw 03 Sty, 2013 09:46

Wspaniałe prace. brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 03 Sty, 2013 11:39

piękne pracki brawo a prezencik dostałaś bardzo ładny cool
Aga86 - Czw 03 Sty, 2013 13:33

Cudne prace,ale do kotow wzdycham najbardziej. brawo Ehh,zeby tak umiec sobie takie zrobic- kociara ze mnie i tyle... co do koszyczka-mam taki sam i bardzo sie przydaje wesoło mi
dubo123 - Czw 03 Sty, 2013 13:45

Bałwanek piękny brawo brawo Prezent super!
izetta - Czw 03 Sty, 2013 14:12

Paddington, no to pobilas mnie z balwankiem, bo ja dopiero odrobinke obrazka mam Very Happy. moze w weekend go skoncze. A kotow ci zazdroszcze bo sa naprawde piekne Smile cool
saba52 - Czw 03 Sty, 2013 16:22

Jakie śliczności cool brawo brawo brawo brawo
BeniaJ - Czw 03 Sty, 2013 17:09

ekstra pracce Smile
Apak - Czw 03 Sty, 2013 17:13

Śliczności! Szaliki w pełni rozumiem, sama też machnęłam kilka na święta - oczywiście wszystko przez szalowego wirusa, którym zostałam zarażona na spotkaniu wesoło mi
Hafty bliskie mojemu sercu, bo ja - jak już - to też tylko drobiazgi robię...
A kuferek piękny i tak myślę, że te poduchy na wierzchu to pewnie też zastąpisz jakimś swoim haftem? wesoło mi cool cool cool

alszka - Czw 03 Sty, 2013 20:47

Piękne prace, wszystkie bez wyjątku brawo brawo brawo A taki prezent znaleźć pod choinką to po prostu szczyt marzeń wesoło mi
A szalik boa robiłyśmy z tej samej włóczki w dokładnie tym samym kolorze. Tyle że ja już tego szala nie mam, więc nie ma ryzyka, że spotkamy się przypadkiem w takim samym boa wesoło mi