To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - ata 30 się chwali

Krakowianka - Śro 23 Lip, 2008 11:07

pięknie wyglądasz!!!! brawo
misia0808 - Nie 27 Lip, 2008 12:13

Dla mnie ten topik wyszedł super brawo brawo brawo brawo
Marzena 43 - Nie 27 Lip, 2008 12:24

Coś pięknego naprawdę super hurrraaa
ata30 - Wto 05 Sie, 2008 20:21

Witam po urlopie.
Bardzo dziękuję za wszystkie pochwały. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

to fotki z wakacji w ciuszkach wydzierganych przeze mnie ;

oraz w trakcie odpoczynku między spacerami miałam nie brać robótki ale chłopaki wzięli sobie laptopa

misia0808 - Wto 05 Sie, 2008 21:09

Ata pięknie wyglądałaś na urlopie w wydzierganych przez siebie ciuszkach. Wspaniale się prezentują brawo brawo brawo brawo brawo brawo
agniechak - Wto 05 Sie, 2008 21:20

Oj - urlop piękny! Okolica śliczna. I takie fajne ciuszki - podwójna przyjemność Smile Dobrze, że zabrałaś robótkę - bez tego nie można w pełni odpocząć Wink
jola373 - Wto 05 Sie, 2008 21:39

misia0808 napisał/a:
Ata pięknie wyglądałaś na urlopie w wydzierganych przez siebie ciuszkach. Wspaniale się prezentują brawo brawo brawo brawo brawo brawo

O tak, wspaniale prezentowałaś się w pięknych ciuszkach! cool cool cool

Beata61 - Wto 05 Sie, 2008 22:07

Śliczne ciuszki, wspaniale w nich wygladasz brawo
Violetta21 - Wto 05 Sie, 2008 22:32
Temat postu: ata 30 się chwali
widzę że odpoczynek się udał super wyglądasz cool brawo
gabis - Śro 06 Sie, 2008 00:08

ata30, śliczne ciuszki, na ślicznej modelce, a do tego chwile urlopu!!!!
Tylko pozazdrościć.

Ula_K - Śro 06 Sie, 2008 01:58

cool cool cool wygladasz w nowych robotkach brawo brawo brawo Odpoczelas to teraz nas tutaj zarzucisz nowymi cool ciuszkami idę na imprezę
persjanka - Śro 06 Sie, 2008 07:28

ale zestaw:)..piekna modelka i sliczne ciuszki...do tego cudowny urlop w ladnej okolicy...pozdrawiam ania
Jarka - Śro 06 Sie, 2008 09:00

Dobrze, że zabrałaś na urlop te piękne ciuszki, wyglądasz w nich super cool super cool super cool ładnie
Pani Mama - Śro 06 Sie, 2008 10:00

ślicznie wygladałas ja zawsze zabieram szydełko nic i nikt nie jest w stanie mi tego zabronic,zreszta nawet nie prubuja brawo brawo brawo
bjanna - Śro 06 Sie, 2008 10:01

byłaś najlepiej ubraną kobitką w okolicy brawo brawo brawo
http://www.fotosik.pl/pok...778270ede7.html a co to za cudeńko, bo jakoś nie kojarzę puknąć się a strasznie mi się podoba bye

Grażyna - Śro 06 Sie, 2008 10:07

slicznie wygladałaś, bo ciuszki masz elagancko wydziergane i jesteś całkiem, całkiem ladna babka wesoło mi Fajnie ci w tych dłuższych włosach brawo brawo brawo
ata30 - Śro 06 Sie, 2008 10:40

bjanna napisał/a:
http://www.fotosik.pl/pok...778270ede7.html a co to za cudeńko, bo jakoś nie kojarzę puknąć się a strasznie mi się podoba

to jeden ze sweterków na samym początku w moim albumie na fotosiku, tylko że zdjęcie zrobione jest na manekinie i może dla tego nie kojarzysz

dzięki dzięki dzięki kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie za wszystkie dobre słowa

Jasieńka - Śro 06 Sie, 2008 13:07

no no ale laska ślicznie wyglądasz brawo brawo
inez124 - Śro 06 Sie, 2008 13:32

Witam,jestem na forum od jakiegoś czasu.Ato robisz super rzeczy .Twój album jest fantastyczny.Mam pytanie w związku ze sweterkiem o kórym wyżej pisała bjanna,bardzo mi się spodobał,czy robiłaś go według jakiegoś wzorku,z jakiej włóczki?
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

bean - Śro 06 Sie, 2008 16:00

bjanna napisał/a:
byłaś najlepiej ubraną kobitką w okolicy

ślicznie w nich wyglądasz cool cool cool te ciuszki świetnie podkreślają Twoją urodę wesoło mi

ata30 - Śro 06 Sie, 2008 18:38

inez124 do zrobienia tego sweterka posłużyło mi tylko zdjęcie,

dziergałam go samymi słupkami szydełkiem nr, 3 lub 3,5 teraz nie pamiętam, ta falbanka to 3 słupki w jednym oczku, dół rękawa zrobiłam szerszy aby można było popuścić na mankiet ( nie wiem jak to inaczej można nazwać), z włóczki nicolette z anilux jak będą jakieś pytania to służę pomocą, życzę miłego dziergania

serdecznie pozdrawiam

ata30 - Śro 06 Sie, 2008 18:49

http://xl4you.com/XL-Dream-Girl/Najlepiej-Oceniane
wiem że nie zabrzmi to zbyt skromnie, ale chcę Wam też pokazać zdjęcia zrobione na urlopie przez profesjonalnego fotografa, które biorą udział w konkursie
moją galerię znajdziecie pod moim imieniem i nazwiskiem Beata Reka w linku który podałam wyżej
dziękuję za głosy uklon uklon uklon

Elżbieta P. - Śro 06 Sie, 2008 20:34

bean napisał/a:
bjanna napisał/a:
byłaś najlepiej ubraną kobitką w okolicy

ślicznie w nich wyglądasz cool cool cool te ciuszki świetnie podkreślają Twoją urodę wesoło mi

śliczne ciuszki i śliczna modelka, a zdjęcia w galerii są super cool brawo

inez124 - Śro 06 Sie, 2008 20:40

Ato dziękuję za podpowiedż do tego sweterka,zamierzam go zrobić ale trochę póżniej bo teraz jeszcze chcę zrobić sukienkę escada sport,pozdrawiam
ps.oczywiście zagłosowałam na ciebie ,pięknie wyszłaś na zdjęciach cool

barbara 1 - Czw 07 Sie, 2008 09:07

Śliczne ciuszki brawo brawo brawo