To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Elżbieta P. - Śro 19 Lis, 2014 17:21

lamika brawo śliczne prace, żakardową spódnicą jestem oczarowana, jesteś bardzo zdolna cool
siebusania - Śro 19 Lis, 2014 17:58

wszystko śliczne.
MagiaISzydelko - Śro 19 Lis, 2014 21:41

Pogoda niezbyt ciekawa, sama za oknem teraz zwykle mam ciemno i lampa błyskowa mi się marzy. Prace super brawo
japoneczka01 - Czw 20 Lis, 2014 07:30

lamika88 bardzo ładne ubranka dla księżniczki. Tę czarną sukieneczkę zaczynałaś warkoczem w poprzek i potem dobierałaś oczka? hmm
lamika88 - Czw 20 Lis, 2014 10:16

japoneczka01 napisał/a:
lamika88 bardzo ładne ubranka dla księżniczki. Tę czarną sukieneczkę zaczynałaś warkoczem w poprzek i potem dobierałaś oczka? hmm

Dokładnie tak wesoło mi Zrobiłam warkocz na szerokość sukienki a potem dobrałam oczka i górę zrobiłam ryżem wesoło mi

Kalima - Czw 20 Lis, 2014 12:13

Cudowne ciuszki brawo brawo
Krakowianka - Czw 20 Lis, 2014 12:29

super ubranka dla malutkiej a za żakardową spódniczkę DUŻE brawo brawo brawo
Pysiatom - Pią 21 Lis, 2014 12:30

Wspaniałe ciuszki i piękna spódniczka. brawo brawo brawo
Dorka_zg - Nie 23 Lis, 2014 12:49

brawo brawo brawo

Pozdrawiam bye

marysia54 - Pon 24 Lis, 2014 21:37

Śliczne ubranka dla maleństwa i piękna spódniczka brawo uklon cool radocha
saba52 - Pią 28 Lis, 2014 01:29

Śliczne ubranka brawo brawo brawo brawo
Jessi - Pią 28 Lis, 2014 13:19

ciuszki rewelacja cool uwielbiam takie oglądać, niestety z robotą u mnie przy dwójce ciężko wesoło mi

podpatruje i na właściciela ubranek wyczekuje Very Happy

lamika88 - Pon 08 Gru, 2014 11:31

Dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie Na drutach kolejne ubranka ale tym razem rozmiar już taki większy na 9-12 miesięcy wesoło mi I to o dziwo z odrobiną różu hahahihi Ale niewielką hahahihi Ale, że Święta co raz bliżej a w tym roku ubieramy pierwszą choinkę we własnych 4 kątach to muszę dorobić trochę ozdób hopla Część pokazywałam w zeszłym roku (te usztywniane na balonikach) i one też zawisną w tym roku bo w zeszłym nie miały jeszcze gdzie hahahihi A dzisiaj pokaże swoje wynalazki wesoło mi Kilka styropianowych kulek we wrzosowych "sweterkach" wesoło mi Wzorki z głowy, znaczy standardowe warkocze, które zna każdy, ale trochę zabawy było z dopasowaniem tego na kulę wesoło mi I po zrobieniu tych wszystkich "sweterków" już wiem, że najłatwiej robi się te ze wzorem w środku - po prostu dziergam warkocz na obwód bombki a potem nabieram oczka z jednej i drugiej strony i dopasowuję na górę kulki wesoło mi Prosto i szybko bye Ale dość gadania wesoło mi

A dodatkowo trzy owijane kule wesoło mi Najpierw zrobiłam właśnie te owijane a dopiero potem pomyślałam, że przecież mogę wydziergać "sweterki" i będzie to wyglądało zdecydowanie ciekawiej i mniej brudzenia przy tym będzie bo jednak do tych owijanych poszło sporo kleju żeby się nitki trzymały puknąć się hahahihi

siebusania - Pon 08 Gru, 2014 12:04

cool
jokul - Pon 08 Gru, 2014 12:43

brawo
marysia54 - Pon 08 Gru, 2014 13:01

Śliczne i ciekawe ubranka na bombki brawo uklon cool wesoło mi
beacia-24 - Pon 08 Gru, 2014 15:52

Ależ cuda powstają dla tej małej księżniczki. Smile brawo brawo brawo
Pysiatom - Pon 08 Gru, 2014 16:15

Piękne bombki. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 08 Gru, 2014 16:29

sweterki na bombki zrobiłaś fantastyczne, fajny patent na te warkoczowe ubranka, wykorzystam je jeśli pozwolisz radocha
lamika88 - Pon 08 Gru, 2014 17:28

Elżbieta P. napisał/a:
sweterki na bombki zrobiłaś fantastyczne, fajny patent na te warkoczowe ubranka, wykorzystam je jeśli pozwolisz radocha

Wykorzystuj do woli kwiatek dla ciebie

lusi63 - Pon 08 Gru, 2014 18:49

brawo brawo
elcja27 - Pon 08 Gru, 2014 19:49

Świetne te bombki, w tym roku to już chyba nie zdążę, ale zapisałam sobie pomysł do wykorzystania na przyszłość kwiatek dla ciebie a może by tak jajko ubrać hmm
Krakowianka - Pon 08 Gru, 2014 22:15

cool brawo cool brawo pomysl i wykonanie bombeczek SUPER!!!!
Kalima - Wto 09 Gru, 2014 08:36

Świetny pomysł i cudne bombki brawo brawo
lamika88 - Wto 09 Gru, 2014 13:18

Oprócz drutowych bombek powstało trochę szydełkowych koszulek bye Ale to na pewno nie koniec ozdób bo jeszcze troszkę czasu mam i planuję pokombinować coś jeszcze wesoło mi Nie chcę żeby moja choinka wyglądała "łyso" a w sumie mam nieduży kartonik bombek białych usztywnianych na balonikach, te drutowe co ostatnio pokazałam i te co pokazuję dzisiaj więc szału nie ma... hahahihi A chcę żeby choinka powalała gości hahahihi Bombeczki szydełkowe robiłam według wzorów z "Diana Robótki Extra Szydełkowe ozdoby choinkowe nr 6 2014". bye

I wszystkie razem w pudełeczku wesoło mi