To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Małgośki (Danusi)

nula - Wto 20 Maj, 2008 18:14

małgośka, Fajnie, że już jesteś !!! cmoknięcie
Tylko nie mów, że nie zabrałaś ze sobą żadnej robótki, bo nie uwierzę !!!! zebalek

małgośka - Wto 20 Maj, 2008 20:03

Jeszcze raz dziękuję za serdeczne powitanie. love cmok kwiatek dla ciebie
nula napisał/a:
Tylko nie mów, że nie zabrałaś ze sobą żadnej robótki, bo nie uwierzę !!!!

Nula uwierz. Nic nie wzięłam. Ale i tak nie miałabym czasu, bo musiałam pilnowac Mojego Szymusia, który broił jak mały zajączek. rotfl
Mam nadzieję, że za to teraz będę miała więcej energii na robótki. bye

Bernadka - Wto 20 Maj, 2008 20:22

małgośka, witaj , super że już jesteś , miło Cię znowu widzieć kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Zosia32 - Śro 21 Maj, 2008 10:41

Witaj Małgosiu
cmok

beacia-24 - Śro 21 Maj, 2008 19:38

małgośka, nareszcie wróciłaś, już z tęsknoty umierałam. Pokazuj te fotki jak szybko tylko się da.

Fajnie, że już jesteś:)
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

małgośka - Śro 21 Maj, 2008 22:45

Beacia fotki wstawię, ale może jutro, bo dzisiaj internet chodzi w żółwim tempie.
Ja również za Wami tęskniłam i nie mogę się teraz napatrzec na cuda, które w tym czasie stworzyłyście.
cmok cmok cmok cmok cmok cmok bye
Wstawiam zdjęcia, ale niestety większośc mi się prześwietliła. Musze się trochę podszkoli w fotografowaniu. wściekły Na jednym jest mój Szymus w towarzystwie Swoich kuzynek. bye

elka j. - Pią 23 Maj, 2008 18:10

Danusiu - fajnie, że już jesteś i dzielisz się z nami fotkami, uwilebiam takie swojskie klimaty bye
Beata61 - Pią 23 Maj, 2008 22:01

Śliczne widoki, nie dziwię się , że Szymuś szalał na takiej przestrzeni i we mnie dziecko by się odezwało Smile
Zosia32 - Sob 24 Maj, 2008 10:23

Małgosiu śliczne fotki brawo
barbara 1 - Sob 24 Maj, 2008 13:53

Witaj Małgosiu cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie świetne fotki cool cool cool
beacia-24 - Nie 25 Maj, 2008 17:44

Danusiu piękne widoki złapałaś, najważniejsze, że jakaś pamiątka jest i znajdzie swoje miejsce w albumie Smile
bjanna - Pon 26 Maj, 2008 13:30

małgośka, witaj cmoknięcie piękne widoki miałaś cool
małgośka - Wto 24 Cze, 2008 21:14

Na razie nie mam nic gotowego, ale niektórzy wiedzą, że robię właśnie topik VS z ananaskami.
A oto dowód, że każdą wolna chwilę wykorzystuje na dzierganie i zdjęcie tego, co dotychczas zrobiłam. Zaraz biorę się za dolne ananaski.

barbara 1 - Wto 24 Cze, 2008 22:56

Małgosia teraz to już tylko masz z górki.Jak wróce za dwa tygodnie z wczasów, hahahihi to chę ją widzieć na Tobie
małgośka - Wto 24 Cze, 2008 23:30

Basieńko, to wszystko dzięki tobie. Sama nigdy bym się nie podjęła takiego wyzwania. Jesteś kochana. kwiatek dla ciebie cmok uklon
jola373 - Wto 24 Cze, 2008 23:43

Danusiu, super Ci idzie! Trzymam kciuki za szybciutkie ukończenie! cool
bean - Śro 25 Cze, 2008 11:24

jola373 napisał/a:
Danusiu, super Ci idzie! Trzymam kciuki za szybciutkie ukończenie! cool

zgadzam się z Jolą radocha

A poza tym zazdroszczę Ci tej ławeczki na świeżym powietrzu. Ja mogę co najwyżej posiedzieć na balkonie hahahihi

Halkuk - Śro 25 Cze, 2008 13:49

Świetnie Ci idzie cool cool

bean napisał/a:
zazdroszczę Ci tej ławeczki na świeżym powietrzu. Ja mogę co najwyżej posiedzieć na balkonie

Oj ja też zazdroszczę ! Ja to nawet na balkonie nie mogę posiedzieć , bo mam go wielkości klatki hahahihi cały czas w słońcu na ostatnim piętrze wściekły Nie da się tam robić puknąć się

Elżbieta P. - Śro 25 Cze, 2008 17:58

dobrze ci idzie, do końca coraz bliżej cool
a ławeczki też zazdroszczę, nawet czereśnie możesz sobie jeść prosto z drzewa wesoło mi

małgośka - Śro 25 Cze, 2008 18:12

Dziewczynki, zdjęcie jest z mojej działki ogrodniczej, A z tym siedzeniem też różnie bywa. Jak jestem sama z Szymkiem, to więcej biegam za piłką niż siedzę. rotfl
Dzisiaj z tego wszystkiego pomyliłam się w ananaskach i właśnie muszę nadpruć. Szymuś śpi, ale tak mnie wykończył, że muszę trochę odpocząć. Kolejne zdjęcie zrobię dopiero, jak skończę cały topik. bye love
Dziękuję za wsparcie. Bardzo mi pomaga. kwiatek dla ciebie love

Madzia - Śro 25 Cze, 2008 19:33

fruzia napisał/a:
dobrze ci idzie, do końca coraz bliżej cool
a ławeczki też zazdroszczę, nawet czereśnie możesz sobie jeść prosto z drzewa wesoło mi

Ja też, ja też!!!!!!!!!

Bardzo mi się podobają te zdjęcia, Ty i Twoja część topu! cool cool cool cool

małgośka - Śro 25 Cze, 2008 20:52

Kochane Koleżanki, niestety musiałam zrobić jeden krok do tyłu. Sprułam ananaski i dorobię jeszcze jeden raz poprzedni wzór, bo jakoś za krótki ten topik mi wychodził. wściekły TRZYMAJCIE KCIUKI!
Irenka - Śro 25 Cze, 2008 21:08

Bardzo mi sie podobają Twoje prace Małgosiu!!!
A najbardziej przypadł mi do gustu śliczniutki baranek! A oczka ma niczego sobie!!! hurrraaa

Jarka - Śro 25 Cze, 2008 23:05

Danusia, ale masz fajnie cool cool cool . Wszystko w komplecie przyjemne (łono natury, ławeczka, świeże powietrze itd., itp.) z pożytecznym (jak poganiasz za Szymkiem - to naturalne odchudzanie).
Halkuk - Czw 26 Cze, 2008 14:26

małgośka napisał/a:
TRZYMAJCIE KCIUKI!

Trzymam , trzymam cool .
Sama w tym tygodniu też ciągle pruję wściekły miało być juz skończone coś - a ja ciągle w połowie drogi hahahihi