Koty - Batonik i Pchełka=FF (fascynujące futra)
Paddington - Pią 10 Cze, 2011 17:15
powiem Wam że niezrozumiała dla ludzi jest istota kota... niby upał masakryczny... niby okropnie i aż uszy gorące i łąpki ciepłe... ale leżenie w pełnym słońcu na parapecie jest taką pokusą że grzeją się nadal... zdejmuję je i kłądę na zimnych przyjemnych kafelkach a one oburzone że nie że przecież grzać się trzeba... eh te koty.
Madzia - Pią 10 Cze, 2011 22:33
Moje pogrzeją się trochę na parapecie i złażą. Ale w słońcu koty nie powinny leżeć długo, zwłaszcza te o jasnych futerkach, tak jak ludzie o jasnych karnacjach muszą na słońce uważać.
Haniutka - Pią 10 Cze, 2011 22:44
Tia ... skąd ja to znam
albo wchodzą na szafę pod sam sufit, gdzie nie ma czym dychać
Kociczki cudne Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam, że moje będą tak ładnie razem spały?
Paddington - Czw 29 Gru, 2011 17:36
Baton i Pchełka pozdrawiają świątecznie
I jeszcze Języczek Uwagi Batonika
calicja - Wto 24 Sty, 2012 19:42
Słodziaki
Paddington - Śro 23 Maj, 2012 20:47 Temat postu: SZUKAMY DOMU DLA MALUSZKÓW Kochani, szukają domu trzy kociaki- urodziły się i mieszkają w warunkach domowych, korzystają z kuwety, są odrobaczone, zaszczepione i gotowe do pokochania i adoptowania
Zainteresowanych proszę o kontakt.
calicja - Pią 25 Maj, 2012 00:10
Słodziaki - szkoda, ze tak daleko. A jakiej sa płci?
Paddington - Czw 21 Cze, 2012 21:49
Informuję, że akcja szukania domu dla kociaków zakończona- mają już wszystkie nowe rodziny a jeden został nawet u Forumowiczki naszej Będę podglądać jak rośnie
Dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam
|
|
|