Szydełko - Porządkujemy dział szydełkowy
Grażyna - Wto 13 Cze, 2006 13:30
Przenioslam temat Basi i "Cała w mamy robótkach" do działu "chwalimy sie. Tam tez sie dziewczyny chwalcie
Grażyna - Sob 15 Lip, 2006 19:45
Uporządkowałam dzisiaj troszeczke dział "chwalimy się". Bardzo duzy w nim bałagan. Postanowiłam wszystko posegregowac albo tematycznie, albo utworzyłam kolekcję prac poszczegolnych osób. I tak prawie kazdy pod swoim nickiem znajdzie swoje prace. Układały sie one według daty zapisanych postów. Musze w takim razie jeszcze sprawdzic (jak bede miała czas, bo to pochłania prawie cały dzien), czy po scaleniu wszystko jest logiczne i jasne, czy czasami nie trzeba niektorych wypowiedzi usunac dla czytelnosci całego tematu.
Mam propozycje, abyście umieszczały swoje sliczne prace w swoich tematach (jak to fajnie robi od dawna Barbara1), a jezeli nie, to zgodnie z tematem np. topy do topow, serwetki do serwet itp.
Myslimy z Anią (Pani Mama), żeby jeszcze połączyć tematy pomiędzy działami, aby łatwiej mozna było znaleźć konkretne wzory. Szczególnie chodzi tutaj o dział "poszukuję" i dział "schematy i wzorki", gdzie znajduja sie propozycje schematów na poszukiwane wyroby odziezy i akcesorii. Niektore się dublują. Ale to juz...w przyszłosci.
Madzia - Sob 15 Lip, 2006 21:31
Uważam że to bardzo dobry pomysł. Bo w tej chwili schematy są i w "poszukuję" i w "schematach". Ja myślę, że "schematy" powinny wchłonąć "poszukuję".
Pani Mama - Sob 15 Lip, 2006 21:55
grażynko napewno to usprawni wszyskim buszowanie po marancie
maranta - Sob 15 Lip, 2006 23:21
Grażynka, znowu kawał dobrej roboty. Dziekuję
Halkuk - Nie 16 Lip, 2006 11:46
Grażynko zrobiłaś naprawdę coś fajnego
Mamutka - Nie 16 Lip, 2006 12:01
Grażyna dla Ciebie za czas i pracę.
Grażyna - Nie 16 Lip, 2006 14:26
Dziekuję bardzo. To jednak jeszcze nie koniec
Grażyna - Pon 17 Lip, 2006 23:31
No i jak sie wam podoba obecnie forum?
Czekam jeszcze na sugestie odnosnie działu "Problemy, pytania", czyli jak posegregowac tematy żeby mozna było najlepiej, najszybciej z nich skorzystać
Pani Mama - Śro 19 Lip, 2006 14:08
przynajmniej wiadomo gdzie i co szukac Grażynko za prace
barbara.o - Pią 04 Sie, 2006 08:50
Klikając na "Wzorki i schematy" otwiera się u mnie coś zupełnie innego, czy u Was też?
krzysztofina - Pią 04 Sie, 2006 09:16
Barbara.o-klikając na wzorki i schematy-otwieraja się właśnie ten dział a w nim poszczególne tematy, więc u mnie jest oki
Pani Mama - Pią 04 Sie, 2006 09:16
u mnie otwiera sie prawidlowo
Grażyna - Wto 09 Sty, 2007 15:57
Porządkuję dzisiaj troszeczke.
Jesli ktos nie moze znaleźć swojego tematu, a nie dostał ode mnie informacji, to melduję, że znajdzie swój temat albo w innym dziale, albo jego temat jest częścia innego tematu, bo podobne rzeczy scalałam.
Grachaj znajdzie swoje prace zebrane w swoim albumie pt. "Grachaj wydziergała", w dziale "galeria..."
Ponawiam prośbę - piszcie w odpowiednich działach!!!!
Wiele osób robi błędy ortograficzne, nie reagujemy na nie na forum, ale żeby innym forumowiczom widok złej pisowni nie przeszkadzał w buszowaniu po forum, to proponuję od czasu do czasu posłuzyc sie słownikiem jezyka polskiego albo słownikiem ortograficznym
avenitta - Wto 09 Sty, 2007 20:00
| Grażyna napisał/a: |
Wiele osób robi błędy ortograficzne, nie reagujemy na nie na forum, ale żeby innym forumowiczom widok złej pisowni nie przeszkadzał w buszowaniu po forum, to proponuję od czasu do czasu posłuzyc sie słownikiem jezyka polskiego albo słownikiem ortograficznym |
W 100% popieram
Madzia - Wto 09 Sty, 2007 20:04
Ja też popieram o tych błędach, brrrrr.....
Grażyna - Sob 13 Sty, 2007 15:52
Ada miala rację. Zrobił sie balagan z dyskusja na temat brazowej spodniczki, dlatego wydzielilam posty dotyczace tej spodniczki i utworzyłam nowy temat Brązowa spodnica z motywem kwiatowym , ktory znajduje się obecnie w dziale "wzory i schematy - spódnice, spodnie i sukienki".
sylwia12 - Sob 13 Sty, 2007 17:26
Grażynko, należą ci się ogromne
ola1996 - Sob 13 Sty, 2007 17:57
Bardzo dobry pomysł
Grażyna - Śro 21 Lut, 2007 09:55
Znów troche porzadkuję, usuwam, co nie na temat, co nie w tym miejscu to przenosze albo scalam.
Ponawiam prośbe - edytujcie temat konkretnie, a nie np. pomocy, pomożcie itp. Temat powinien informowac czytelnika, czego oczekujemy. No i zwracajcie uwage na poprzednie tematy, żeby nie bylo sytuacji, że o jednej rzeczy, tej samej, dyskutuje sie w kilku wątkach.
W "galerii naszych prac" każdy ma swój album. Są jednak sytuacje, ze niektore osoby chwala się swoimi wyrobami w cudzym albumie. Zachecam bardzo do tworzenia własnych albumow, do pilnowania porządku.
Pani Mama - Śro 21 Lut, 2007 10:00
Grażynko popieram
magnolia - Śro 21 Lut, 2007 10:04
Grazynko calkowita racja
alicja11 - Śro 21 Lut, 2007 10:19
Grażynko święta racja obiecujemy i nadal robimy błędy.Dla Ciebie
Grażyna - Pią 23 Mar, 2007 14:44
Trochę tematów poprzenosiłam w odpowiednie dla nich miejsca. Nie denerwujcie się wszystko znajdziecie
Madzia - Pią 23 Mar, 2007 15:45
Grażynko, ja kiedyś podawałam sporo linków, zauważyłam, że niektóre już nie działają, a nie wiem jak mogę wyrzucić swojego posta.
|
|
|