To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Gosiek się chwali

Gosiek - Pią 15 Cze, 2007 07:54

Zygfryd Smarzyk kwiatek dla ciebie

Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, i szydełko jak na razie bezrobotne, ale między czasie powstała serwetka i róże do dekoracji Very Happy ale w lipcu nie wypuszcze szydełka z rąk zebalek

Gosiek - Wto 26 Cze, 2007 19:53

Oto moje najnowsze dzieło zebalek bolerko do sukienki na wesele. Szydełko 1,5 mm, nici Maxi (Basak):

Gosiek - Pon 02 Lip, 2007 12:45

Eve kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

A oto bluzeczka ze wzorku od Basi w moim ulubionym kolorze:

Niestety zdjęcie wyszło niezbyt wyraźne, bo je sobie sama robiłam Wink

Gosiek - Wto 17 Lip, 2007 10:05

gabis ata30 Beata61 1lusi1

A to moje kolejne prace:

Gosiek - Wto 17 Lip, 2007 19:55

Violetta21 kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

A to kolejny koszyczek:

Gosiek - Śro 25 Lip, 2007 14:04

ata30 kwiatek dla ciebie

Oto kolejne moje prace (wprawdzie nie szydełkowe ale moje Smile )

Ostatnio robiłam porządki i znalazłam moje pierwsze serwetki (właśnie mija 2 lata jak pierwszy raz wziełam do ręki szydełko). Oto one:

Gosiek - Pią 27 Lip, 2007 09:50

fruzia Zosia32 gabis wyderka bjanna Violetta21 maranta summer21 Beata61 szydełko Halkuk cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

A to aniołek dla kolegi który leży w szpitalu:

Gosiek - Pon 13 Sie, 2007 08:20

Jarka Zygfryd Smarzyk asia0407 alicja11 Violetta21 ata30 Grażyna fruzia Halkuk Zosia32 bjanna kiziulka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziękuję Wam bardzo kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

A oto moje nowe serwetki

Gosiek - Pon 20 Sie, 2007 10:46

Zosia32 gabis karmelek cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie DZIĘKUJĘ BARDZO love

A teraz pokażę gwiazdki, wprawdzie do świąt jeszcze sporo czasu, ale w tamtym roku nie zdążyłam Smile Przepraszam za zlą jakość zdjęć.

Gosiek - Wto 21 Sie, 2007 08:03

Bet bjanna ata30 Violetta21 cmoknięcie cieszę się że podobają się Wam moje gwiazdki, a to kolejna porcja Smile

Gosiek - Czw 23 Sie, 2007 12:00

Jarka ata30 Zosia32 mordka grzewa gabis Violetta21 viburnum bjanna Bernadka Halkuk cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

I klolejna porcja ozdób:

Gosiek - Śro 14 Lis, 2007 17:39

Trzy miesiące byłam bez internetu! Ledwo udało mi sie znaleźć swój temat zebalek
Najpierw chciałam podziękować wszystkim którzy pamiętali o moich urodzinach - dziękuję za życzenia cmoknięcie
A to moje prace które powstały w tym czasie i nawet nie mialam jak ich Wam pokazać wesoło mi

A to prezent ślubny dla koleżanki:

Gosiek - Pon 19 Lis, 2007 08:12

Dziękuję wszystkim za przemiłe słowa cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Chciałam pochwalić się jeszcze jedną umiejętnością zebalek udało mi się wreszcie założyć swój album - jest skromny ale zrobiłam go sama hopla

Oto on: Moje prace Smile

Pozdrawiam serdecznie cmok

Gosiek - Wto 29 Sty, 2008 09:11

Dawno już nie pokazywałam moich prac, i pora to nadrobic zebalek

Oto koszyczki które zrobiłam w ostatnim czasie:

Gosiek - Wto 29 Sty, 2008 09:23

I jeszcze ozdoby choinkowe:

Gosiek - Czw 31 Sty, 2008 07:08

Dziękuję Wam za miłe słowa kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie po tylu pochwałach zrobiłam jeszcze dwa koszyczki (jak wyschną to pokażę hopla )

Jarka oto schemat koszyczka dla Ciebie:

Nikola5 ja koszyczki białe usztywniam cukrem i uważam że to jest najlepszy sposób, niestety kolorowe muszę usztywnia gotowym krochmalem Ługa ponieważ zdażało mi się że zostawał biały osad z cukru wściekły . A jeżeli chodzi o róże to wykonane są z krepiny i już dawno temu zrobiłam kursik jak te róże wykonac i oto link:

http://maranta.livenet.pl...er=asc&start=25

Ten kurs jak zrobic różę możnaby umieścic w innym miejscu żeby można go było szybciej odnależc ale nie wiem gdzie (uśmiecham się do moderatorów zebalek )

Gosiek - Czw 31 Sty, 2008 20:42

Jeszcze raz bardzo dziękuję cmoknięcie
Kolejne koszyczki: