Pogaduchy - Wesołych wakacji
Violetta21 - Wto 04 Wrz, 2007 08:26 Temat postu: Wesołych wakacji Ela masz piękne fotki z wakacji
Elżbieta P. - Wto 04 Wrz, 2007 17:59
Madziu, Twój temat "fotki z wakacji" zauważyłam niestety za późno dlatego te zdjęcia są w tym temacie
miło mi, że podobają się Wam te fotki, to tylko maleńka ich część, bo reszta to już tylko ja, ja i mąż i dopiero w tle Bieszczady a to już nie jest godne uwagi
Madzia - Wto 04 Wrz, 2007 20:43
Godne, godne, miła Fruziu!
dom_Klary - Pią 07 Wrz, 2007 17:55
Ja chcę w góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Bez wakacji, pogody, non stop praca, dziękuję... .
Dobrze, że chociaż Wy widziałyście w tym roku takie piękne miejsca.Co nie zmienia faktu, że ja w dalszym ciągu chcę w góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Madzia - Sob 26 Lip, 2008 18:20
Kochane koleżanki żegnam się z Wami na 2 tygodnie. Jutro wyruszam zdobywać góry, do Karpacza!!!!!!!!!
Violetta21 - Nie 27 Lip, 2008 12:15 Temat postu: Wesołych wakacji Madzia miłego odpoczynku
Halkuk - Nie 27 Lip, 2008 13:06
Madziu wypoczywaj , zdobywaj (góry ) i fotografuj !
Czekamy na dużo fotek
I mnie nie będzie - od środy będę w szpitalu . Oczywiście wybieram się z robótkami , żeby jakoś to przetrwać Rodzinka się śmieje ze mnie że robię sobie wakacje - od rodziny oczywiście
bjanna - Nie 27 Lip, 2008 14:31
Madzia, rób duuuuuuuużo zdjęć i pokazuj, bo ja strasznie lubię Karpacz, Bierutowice, Borowice i okolice, spędziłam tam kilka wakacji za szkolnych lat i mam cudowne wspomnienia........
Halkuk, kuruj się i szybko do nas wracaj ciekawe co tam wydziergasz
Asia S. - Nie 27 Lip, 2008 19:12
Madzia, udanej pogody i połamania nóg na szlakach
Elżbieta P. - Pon 28 Lip, 2008 17:05
Madzia, udanych wakacji, dobrej pogody na wędrówkach po górach
Madzia - Nie 10 Sie, 2008 10:19
Kochane dziękuję Wam bardzo za życzonka, właśnie wczoraj wróciłam i zabieram się za nadrabianie zaległości. Pewnie dzisiaj będą kłótnie o komputer.
Zdjęć zrobiliśmy ponad 1000, mam nadzieję, że wystarczy?
Pobyt bardzo się udał, pogoda wspaniała, aż za dobra, bo często 30 stopni, widziałam wiele pięknych miejsc.
Violetta21 - Nie 10 Sie, 2008 17:23 Temat postu: Wesołych wakacji Madzia super że odpoczęłaś teraz czekam na zdjęcia z mojej okolicy i z zakupów
barbara 1 - Nie 10 Sie, 2008 19:37
Witaj wypoczęta Madziu
dom_Klary - Pon 11 Sie, 2008 08:11
Ale mamy fajnie, cuuuuuuuuuuuuuuuudowne lato.Ja na chwilę powróciłam, ale chyba jeszcze na momencik sobie pojadę do Prowansji, byłam tam trzy tygodnie i potem pojechałam do Cordoby, myślałam, że wystarczy, ale chyba za mało.Wpadnę jeszcze chyba na momencik, bo ... , latem jest tam fajnie, ale teraz trochę za gorąco ( 45 w cieniu).Poczekam do września, jak wyjadą Angole jest tam o wiele fajniej.
Pozdrawiam wszystkich,
|
|
|