zabawki i miniaturki - jedzonko szydełkowe
skohen - Pon 30 Mar, 2020 11:55
Nula, ja też myślałam o świderkach, ale co do tego? Jak mi wymyślą surówkę?! Nie wiem, jak Twoje wnusie, ale moje mają pomysły nie z tej ziemi! Na razie robię dodatkowe słodycze, bo za mało oreo, cukierków i w ogóle "babciu, to tylko dla dziadka, a dla nas"?!
siebusania - Pon 30 Mar, 2020 19:30
skohen, haha a no własnie babciu rób bo wnusie muszą się jeszcze z dziadkiem dzielić
nula - Pon 30 Mar, 2020 20:50
| siebusania napisał/a: | | Swiderki robisz, robiąc 2 półsłupki w 1 oczko czy więcej. |
niektóre robiłam po 2 półsłupki z narzutem w jedno oczko, a niektóre po 3
| skohen napisał/a: | | ja też myślałam o świderkach, ale co do tego? Jak mi wymyślą surówkę?! | ha,ha, to zrobisz
też o tym myślałam, może małe klopsiki ?
| skohen napisał/a: | | Nie wiem, jak Twoje wnusie |
jak zaczynałam "kolekcję" to miały 1,5 roku , więc było im w sumie obojętne co i ile dostaną.
Teraz mają 2,5 i bardzo konkretne zapotrzebowania
skohen - Pon 30 Mar, 2020 23:29
Moja młodsza wnusia ma tyle. Starsza właśnie skończyła 6 i ma potrzeby nieco większe. Myślałam, że starsza nie będzie zainteresowana, a tu proszę, bardziej niż ta mała!
siebusania - Wto 31 Mar, 2020 08:10
skohen, ja mam w wieku prawie 5, druga córka ma 8 i obie chętnie się bawią. Nawet czasem syn prawie 12 letni też dołączy do zabawy. A im starsze tym większe wymagania
[ Dodano: Sob 04 Kwi, 2020 09:48 ]
kolejny tydzień rzodkiewka
marysia54 - Śro 08 Kwi, 2020 14:06
siebusania
Rzodkiewki fantastyczne tylko je schrupać
siebusania - Śro 08 Kwi, 2020 14:25
marysia54, dziękuje teraz kapusta , ale jak tu czas znaleść jak jeszcze porządki świąteczne
Niusia - Sob 11 Kwi, 2020 04:45
nula - Sob 11 Kwi, 2020 08:52
Niusia, super marchewka
tylko jeśli można Cię prosić wstaw ją jeszcze tutaj
http://maranciaki.pl/foru...p=602992#602992
bo tam zbieramy schematy i wzorki a tu chwalimy się już zrobionym przez nas jedzonkiem
wiem, że te dwa wątki mają bardzo podobne tematy - tez muszę sprawdzać czy wstawiam w dobrym miejscu
i co Ty o takiej godzinie przy kompie robiłaś ?
| siebusania napisał/a: | | ale jak tu czas znaleść jak jeszcze porządki świąteczne |
a po co porządki świąteczne ? - nic się nie stanie jak sobie je podarujesz w tym roku
[ Dodano: Nie 17 Maj, 2020 11:31 ]
zapomniałam dodać nowości - choć nie za wiele ich jest ...
siebusania, mój brokuł w mniejszym wydaniu, ale jest
A czy Ty nie pisałaś czasem o brukselce ?
nie robiłaś, czy zapomniałaś pokazać ?
siebusania - Nie 17 Maj, 2020 17:03
nula, a chyba nie robiłam, chyba była dodatkowa a ja dodatków nie mialam czasu robic. Brokół super. Zapimniałam tutaj dodwać a caly czas robie. Druty mnie pchłoneły
Uzbiwrało się kilka nowych warzywek, bedzie jeszcze jedno moze dwa.
marysia54 - Pon 18 Maj, 2020 12:53
nula, siebusania
Cudne robicie jedzonko szydełkowe z wielkim podziwem
oglądam i chwalę
siebusania - Pon 25 Maj, 2020 15:18
marysia54, dzieki
U mnie już przed ostatnie warzywko
[ Dodano: Pią 29 Maj, 2020 23:31 ]
I to by było na tyle na temat mojego warzywniakowego wyzwania
nula - Sob 30 Maj, 2020 07:17
| siebusania napisał/a: | | I to by było na tyle na temat mojego warzywniakowego wyzwania |
na temat wyzwania może i tak , ale mam nadzieję, że na temat robienia warzywek i w ogóle jedzenia to jednak nie ....
jeszcze sporo można dorobić
warzywniak w całości prezentuje się super
siebusania - Sob 30 Maj, 2020 19:06
nula, a nie wiem w sumie to mi sie juz nie chce i mam inne projety zaplanowane. A e_nauka nie pozwala na poswiecenie szydełku dużo czasu. To są tylko podstaowe warzywka były tez bonusy. I przydala by sie marchewka czy pomidor a dzieci chcialy gofry
Salem - Śro 10 Cze, 2020 21:14
Super warzywniak. Podziwiam cierpliwość przy dłubaniu takiej drobnicy.
marysia54 - Pią 12 Cze, 2020 16:32
siebusania
Rewelacyjny warzywniak
Napracowałaś się okrutnie ale warto było.
|
|
|