To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

marysia54 - Czw 06 Paź, 2016 22:45

Ela, piękna ta Twoja "nuda" pokazuj jak najwięcej a my z przyjemnością obejrzymy wesoło mi
brawo brawo uklon uklon

Elżbieta P. - Pią 07 Paź, 2016 09:26

marysia54 napisał/a:
Ela, piękna ta Twoja "nuda" pokazuj jak najwięcej a my z przyjemnością obejrzymy :

to prawda, Twoje prace są zawsze bardzo ciekawe radocha

nula - Sob 08 Paź, 2016 09:38

marysia54 napisał/a:
Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia w pięknych bluzeczkach, są takie
pogodne a Ty zawsze jesteś uśmiechnięta.

zgadzam się - są takie pogodne, że u mnie też zawsze wywołują uśmiech wesoło mi

ja akurat za tym fasonem nie przepadam, ale Twoje bardzo mi się podobają cool
tzn. podoba mi się to co widzę, niestety widzę tylko niektóre zdjęcia - innych niestety nie .....

elka j. - Sob 08 Paź, 2016 19:40

Elżbieta P., marysia54, nula - bardzo dziękuję za miłe słowa cmoknięcie

nula napisał/a:
tzn. podoba mi się to co widzę, niestety widzę tylko niektóre zdjęcia - innych niestety nie .....

Poprawiłam, a teraz widać wszystkie zdjęcia kimonkowych bluzeczek? Wcześniej widziałam wszystkie zdjęcia, nawet te niewidoczne dla Was, ale tylko dlatego, że akurat byłam zalogowana w google, po wylogowaniu część fotek faktycznie była niewidoczna. Wkleiłam jeszcze raz linki do zdjęć. Tym razem wchodziłam do albumu, wybierałam zdjęcie, otwierałam w nowej karcie i kopiowałam link, a potem umieszczałam go w img. Powinno być teraz ok. Wygląda na to, że wcześniej w różny sposób wklejałam fotki, ale jak? nie pamiętam. Mam nadzieję, że tym razem nie znikną. Dziadostwo wściekły

nula - Nie 09 Paź, 2016 07:05

w tej chwili widzę wszystkie wesoło mi
elka j. - Nie 09 Paź, 2016 21:53

Lato się skończyło, wielka szkoda. Trzeba moje letnie bambusowe bluzeczki odłożyć na dno szafy. Topik powstał wg wzoru http://www.garnstudio.com...p?id=5552&cid=5 z niewielką modyfikacją. Bardzo lubię nasze polskie drogi i takie sielskie krajobrazy Smile Będę za nimi tęsknić do przyszłego roku...

Wlazł kotek na płotek... Smile Wzór kotka stąd: http://www.garnstudio.com...p?id=5443&cid=5
a miśka stąd: http://www.garnstudio.com...p?id=5920&cid=5

A na koniec ciuszki dla wnuczki Smile

Bożena- 2000 - Nie 09 Paź, 2016 23:28

No, ale tu różności. Piękności i cudeniek. Jest co podziwiać. Fajne pożegnanie lata. cmoknięcie
Pysiatom - Pon 10 Paź, 2016 13:26

Wszystko jest wspaniałe, tylko podziwiać. brawo brawo brawo
buziaczek - Pon 10 Paź, 2016 23:03

woooowwwww aż dech mi zaparło od ilości cudnych prac cool
katrinka - Wto 11 Paź, 2016 14:33

No na babcię to Ty nic a nic nie wyglądasz...wyglądasz cudownie w pięknych bluzeczkach cool Wspaniałe udziergi uklon
Zresztą wszystkie prace są świetne brawo brawo brawo

marysia54 - Wto 11 Paź, 2016 20:19

Piękne bluzeczki, jak zawsze pięknie pokazane, ubranka dla wnusi cudne a mała
modeleczka przeurocza
brawo brawo uklon uklon uklon cool

siebusania - Śro 12 Paź, 2016 05:53

elka j., po 1 piekne rzeczy stworzylas. Po 2 piekne zdjecia. Po 3 slicznusia masz wnusie
Elżbieta P. - Śro 12 Paź, 2016 09:23

Kolejne piękne rzeczy, wnusia śliczna, pogodna jak widać radocha
wiesia_33 - Śro 12 Paź, 2016 14:57

elka j., piękne prace, ale na babcię to Ty nie wyglądasz brawo brawo brawo
kabyr - Śro 12 Paź, 2016 15:25

elka j., przepiękne udziergi cool i chwała, że masz wenę,
bo mnie zupełnie opuściła.

Apak - Śro 12 Paź, 2016 18:19

Ale fantastyczne udziergi! cool cool
nula - Śro 12 Paź, 2016 18:35

siebusania napisał/a:
po 1 piekne rzeczy stworzylas. Po 2 piekne zdjecia. Po 3 slicznusia masz wnusie

siebusania, dosłownie z ust mi te słowa wyjęłaś, bo dokładnie to miałam napisać wesoło mi
to teraz czekamy na coś pod tytułem "powitanie jesieni" hopla

elka j. - Czw 13 Paź, 2016 23:59

Bożena_2000, Pysiatom, buziaczek, katrinka, marysia54, siebusania, Elżbieta P., wiesia_33, Apak, kabyr, nula - bardzo Wam dziękuję i cieszę się, że zaglądacie do mojego wątku cmoknięcie kwiatek dla ciebie
kabyr napisał/a:
i chwała, że masz wenę,
bo mnie zupełnie opuściła.

Basiu - Wbrew pozorom, to ja też mam problem z weną. Od 2 miesięcy nic nie robiłam, bo naszła mnie niemoc robótkowa. A na fotkach, które pokazuję na pożegnanie lata, widoczne są prace z 2015 r. i fotki też zrobione w ubiegłym roku. Dopiero teraz się przełamałam i zrobiłam po przerwie małą robótkę i chyba okres niemocy przełamany, bo mam ochotę zrobić coś większego i jakieś pomysły zaczynają się pojawiać. Smile Ale prac mam jeszcze sporo do pokazania, powstały przed okresem posuchy robótkowej.
Basiu, cieszę się, że jesteś znów na forum i mam nadzieję, że wena wróci i znów będziemy podziwiać Twoje nowe sukienki albo inne prace bye bye
nula napisał/a:
to teraz czekamy na coś pod tytułem "powitanie jesieni"

nula - Chyba z tym jesiennymi pracami to trochę gorzej, mam jeszcze jakieś zaległe "letnie" prace, a potem zimowe ( z ubiegłego roku), choć w sumie dla zmarźlaków takich jak ja, to mogą być i na jesień Smile wesoło mi
katrinka napisał/a:
No na babcię to Ty nic a nic nie wyglądasz.

katrinka Dziękuję. Właśnie się zarumieniłam. Takie to teraz te babcie wesoło mi
marysia54 napisał/a:
ubranka dla wnusi cudne a mała
modeleczka przeurocza

Elżbieta P. napisał/a:
wnusia śliczna, pogodna jak widać

marysia54, Elżbieta P. - Dziękuję, wnusia jest pogodna i o wiele większa, bo od czasu zrobienia fotek minęło prawie półtora roku

kabyr - Pią 14 Paź, 2016 07:35

elka j., jakoś mi się lżej robi widząc, że nie tylko ja mam mówiąc wprost "lenia" robótkowego.
Powolutku chyba też muszę coś zrobić. wesoło mi

elka j. - Wto 18 Paź, 2016 00:00

kabyr napisał/a:
elka j., jakoś mi się lżej robi widząc, że nie tylko ja mam mówiąc wprost "lenia" robótkowego.
Powolutku chyba też muszę coś zrobić.

Basiu, będę czekać na kolejne Twoje prace bye

Kółka na lato i na zimę, oczywiście "zmałpowane" od Pani Doroty z bloga swetrydoroty.blogspot.com Trudno było powstrzymać się od zrobienia tych bluzeczek. Bluzeczki są bawełniane i idealne na upały Smile A z resztki włóczki powstała mała ogoniasta tuniko-sukienka dla wnuczki. Kolejny sweter z koła - na sezon jesienno-zimowy, a to oznacza pożegnanie lata Smile

Elżbieta P. - Wto 18 Paź, 2016 09:58

Elu, zrobiłaś kolejne piękne bluzeczki i to dla każdej z was, a buźka się śmieje do tej najmłodszej, słodka jest radocha
dom_Klary - Wto 18 Paź, 2016 10:07

Zachwycona jestem , brawo, dziergane jest piękne, a to maleństwo podbiło moje serce

http://domklary.com/

Anulkaa - Wto 18 Paź, 2016 11:15

Ale cudne rzeczy robisz. I to wszystko na szydełku? czy drutach?
Piękne

kabyr - Wto 18 Paź, 2016 11:32

Elu bluzki "w koło" są fantastyczne.
Dobry pomysł na zagospodarowanie resztek. cool
Reszta udziergów to też wyższa szkoła jazdy. brawo brawo brawo [/b]

marysia54 - Wto 18 Paź, 2016 20:10

Elu, przepiękne bluzeczki i jak zawsze fantastyczne fotki, wnuczka przesłodka
dziewczyneczka i uśmiechnięta jak babcia.
brawo brawo uklon cool

cmoknięcie