To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

izetta - Pon 17 Mar, 2014 13:03

wow, zaniemówiłam normalnie, radocha cool
barbara 1 - Pon 17 Mar, 2014 15:45

CUDOWNE brawo brawo brawo
Apak - Pon 17 Mar, 2014 19:31

Piękne!!!
Elżbieta P. - Pon 17 Mar, 2014 19:47

ciuszki są śliczne, a skarpety to mistrzostwo po prostu, rewelacja!!!
Ania - Czw 20 Mar, 2014 08:22

Ach, kolejne śliczne prace.................ale skarpetami to jestem zachwycona !!!!!! cool
małgośka - Czw 20 Mar, 2014 11:43

Elu, śliczne prace. wesoło mi radocha radocha
elka j. - Czw 20 Mar, 2014 21:10

Bardzo dziękuję za miłe słowa, uwielbiam dziergać skarpety cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Czapki dla dzieci i dla dorosłych Smile
Czapki według wzoru: http://www.garnstudio.com...id=5433&lang=pl
obie powstały z włóczki Delight Dropsa

Czapeczki - kombinacje własne

Czapka "sowa"

Czapka szydełkowa, a wzór delikatnie zmodyfikowany pochodzi z tego bloga: http://barbarka88.blox.pl/2009/04/Prace.html

Zwykłe czapki dla dorosłych

A do ostatniej czapki do kompletu gail z kid-silka Dropsa

kabyr - Czw 20 Mar, 2014 23:48

elka j., oj stroisz tę wnuczkę stroisz. cmok brawo brawo brawo
ewasd - Pią 21 Mar, 2014 08:19

elka j.- świetne wszystko, jak zawsze cool cool cool

a ile zużyłaś tego kid silka na gail? chyba dojrzewam do zrobienia tego właśnie modelu ... wesoło mi

Jessi - Pią 21 Mar, 2014 08:27

super rzeczy i malutka jaka wystrojona cool cool
Jarka - Pią 21 Mar, 2014 08:40

cool cool
ewasd napisał/a:
świetne wszystko, jak zawsze

Elżbieta P. - Pią 21 Mar, 2014 12:14

następne nowości śliczne, malutka modelka urocza
barbara 1 - Pią 21 Mar, 2014 17:44

No,no następne robótki fantastyczne brawo
Madzia - Pią 21 Mar, 2014 21:40

Jaką masz śliczną laleczkę!!!!!!!!! Ależ to musi być przyjemność dziergać dla małej!

Śliczne rzeczy zrobiłaś! brawo brawo brawo

elka j. - Pią 21 Mar, 2014 22:51

ewasd napisał/a:
a ile zużyłaś tego kid silka na gail? chyba dojrzewam do zrobienia tego właśnie modelu ...

ewasd - Chustę robiłam w grudniu i już jej nie mam (była na prezent), ale, o ile dobrze pamiętam, zużyłam niecałe 3 motki. Polecam tę chustę, bardzo sympatycznie się ją robi, nie bez powodu ten wzór jest taki popularny. Nie zastanawiaj się więc, tylko bierz się za gail bye
kabyr napisał/a:
oj stroisz tę wnuczkę stroisz.

Basiu - i mam z tego ogromną frajdę, robi się szybciutko i miło zobaczyć potem efekt na takim aniołeczku bye

Madzia napisał/a:
Ależ to musi być przyjemność dziergać dla małej!

Madziu - ogromna przyjemność, korzystam z tej przyjemności, ile się da, bo dzieci tak szybko rosną bye
kabyr, ewasd, Jessi, Jarka, Elżbieta P., barbara 1, Madzia, ciapara, jokul - Cieszy mnie, że tu zaglądacie, dziękuję za miłe słowa i kciuki cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Pysiatom - Sob 22 Mar, 2014 09:02

Wspaniałe czapki i piękna chusta. brawo brawo brawo
Kalima - Nie 23 Mar, 2014 09:32

Piękne prace brawo brawo A najlepsza Modelka cool cool
misia0808 - Nie 23 Mar, 2014 19:09

brawo brawo piękne prace! Masz rację, ciesz się z możliwości dziergania dla wnusi. Takie maleństwa robi się szybko i pięknie prezentują się na ślicznej Modeleczce brawo brawo
siebusania - Wto 25 Mar, 2014 12:28

elka j., brawo brawo brawo
Apak - Śro 26 Mar, 2014 19:42

Cuda po prostu! Dzieci świetnie się prezentują - dorośli zresztą też wesoło mi cool cool cool
Chusta piękna, piękna, piękna! Jak nabiorę wprawy w druciskach, to może.... Póki co zmierzyłam się z "Wymarzonym ptakiem", a Gail niech sobie na razie będzie w strefie marzeń hopla

Bożena- 2000 - Śro 26 Mar, 2014 20:49

Piękne prace. Wnusia to radość. Pozdrawiam.
marysia54 - Czw 27 Mar, 2014 21:01

Dzieciaczki super wyglądają w czapeczkach od babci cool cool cool cool
dorosłe czapki i chusta wspaniałe brawo
brawo brawo brawo brawo

nula - Sob 29 Mar, 2014 08:08

kolekcja czapek wspaniała, sama nie wiem , która mi się najbardziej podoba wesoło mi
a taka modelkę to sama radość stroić cool

elka j. - Nie 30 Mar, 2014 20:49

Pysiatom, Kalima, misia0808, siebusania, Apak, Bożena-2000, marysia54, nula - kochane pięknie Wam dziękuję kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Żeby nie było, że dziergam tylko dla moich ukochanych maluszków, przedstawiam moje osobiste olimpijskie koło w wiosennym słonku, oczywiście według kursu z tej strony:
http://swetrydoroty.blogs...eter-z-koa.html
Dlaczego olimpijskie? - bo sweter powstał w czasie olimpiady, to takie moje "brakujące koło" z jej otwarcia wesoło mi
Sweter zrobiony podwójną nitką: nitka wiodoąca z Magic fine Yarn art i resztek Delighta i Alpaki Dropsa, a jako druga nitka - Baby Wool Alize w kolorze ecru. Przyjemnie jest otulać się takim "kółkiem", następne na pewno powstanie, a nawet więcej niż jedno. Jednym słowem nie tylko mnie opętała "kołomania", bo takich sweterków na wzór swetra Doroty powstało już wiele bye Przepraszam, że zdjęć aż tyle, ale tak mi się "jakoś" wkleiło wesoło mi

Runa - Nie 30 Mar, 2014 21:12

Świetny sweter cool