To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Elżbieta P. - Nie 16 Wrz, 2012 19:55

młoda, zdolna i pracowita, śliczną tunikę sobie uszyłaś brawo
Jessi - Nie 16 Wrz, 2012 20:08

lamika88 śliczna tunika cool
Violetta21 - Nie 16 Wrz, 2012 20:53

O tak pięknie Ci w tej bluzeczce cool brawo uklon
Viola - Nie 16 Wrz, 2012 21:05

śliczna tunika cool cool cool
Grażyna - Nie 16 Wrz, 2012 21:07

piękna cool materiał niełatwy do szycia
siebusania - Pon 17 Wrz, 2012 09:40

lamika88, śliczna tuniczka, jestes wszechstronnie uzdolniona cool
anle - Pon 17 Wrz, 2012 10:16

Śliczna tunika brawo brawo brawo
BogusiaS - Pon 17 Wrz, 2012 12:06

tunika bardzo ładna
maranta - Pon 17 Wrz, 2012 15:18

Bardzo mi się podoba tunika, wyglądasz cudnie uklon brawo brawo
Pysiatom - Pon 17 Wrz, 2012 17:08

ciapara napisał/a:
Wspaniale wygladasz w nowej kreacji!!! Młodosc, piekno, urok i elegancja! Swietna kombinacja!!! brawo brawo

Szczera prawda. brawo brawo brawo

Awenturyn - Pon 17 Wrz, 2012 18:40

super tuniczka brawo brawo
grzewa - Pon 17 Wrz, 2012 20:02

Piękna bluzeczka. Zdolna z Ciebie kobitka.
marysia54 - Pon 17 Wrz, 2012 22:40

Wielkie brawo brawo uklon uklon cool cool brawo
za śliczną tunikę

BeniaJ - Wto 18 Wrz, 2012 21:24

Tunika rewelacyjna Smile
buziaczek - Śro 19 Wrz, 2012 10:01

przepiękną bluzkę uszyłaś brawo
jadzia59o - Sob 22 Wrz, 2012 13:22

śliczna tunika i tak ładnie w niej wyglądasz cool cool cool

ale z ciebie zdolniacha radocha

lamika88 - Wto 06 Lis, 2012 19:01

Bardzo dziękuję za tyle komplementów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bluzeczkę noszę często i powiem Wam, ze mimo kilku opinii "Fason raczej dla starszej pani" to uważam, że ten krój jak najbardziej mi pasuje a o gustach dyskutować nie zamierzam wesoło mi wesoło mi W końcu mogę się czymś pochwalić - oj tak, dawno nic nie pokazywałam... Ja nie wiem jak jesteście w stanie pogodzić pracę, dom, dzieci, ogródki i do tego rękodzieło puknąć się Od trochę ponad miesiąca pracuję na pełen etat. 8 godzin dziennie spędzam przed komputerem... Wstaje o 6 codziennie i wracam do domu koło 17... Zanim zrobię późny obiad zdążę cokolwiek zrobić to po prostu padam i kompletnie nie mam siły, zresztą moje oczy już są tak zmęczone, że wszelkie gapienie się w nitki, wzory itd odpada... puknąć się No ale dość marudzenia... Czas pokazać dla porządku, bo przecież i tak zdjęcia są w galerii, co zrobiłam dla Wreduli wesoło mi

Więcej zdjęć na moim blogu bye Tak również pokazałam prezenty, które ja otrzymałam wesoło mi A teraz zmykam bo oczy mam czerwone jak u królika od tego ciągłego przebywania przed kompem puknąć się Nawet kropelki niewiele pomagają wściekły Tak więc do następnego, zapewne bardzo odległego, razu cmoknięcie

ciapara - Wto 06 Lis, 2012 19:15

Widzialam te wspaniałosci w galerii ale się napracowałas
brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Jestem pełna podziwu !!! kwiatek dla ciebie

Wredula - Wto 06 Lis, 2012 19:26

cmoknięcie dziękuję hopla nie mogę się nacieszyć tymi wspaniałościami. Chwale się wszystkim znajomym a oni achają i ochają i zazdroszczą. wesoło mi Komódkę zajęły już lalki a biżuteria od razu powędrowała ze mną do pracy niech ludzie widza co się nosić powinno cmoknięcie
Runa - Wto 06 Lis, 2012 20:16

Wszystko piękne cool
A z tym czasem to niestety, też mi go wiecznie brakuje puknąć się

marysia54 - Wto 06 Lis, 2012 22:48

Przepiękne prezenciki wymiankowe uklon uklon uklon brawo brawo brawo cool cool cool
Pysiatom - Śro 07 Lis, 2012 11:59

Przepiękny prezent wymiankowy. brawo brawo brawo
siebusania - Śro 07 Lis, 2012 12:05

świetne prezenty wymiankowe zrobiaś widać że serce włożyłaś w te prace
Violetta21 - Śro 07 Lis, 2012 23:08

Same cuda i cudeńka cool brawo brawo
lamika88 - Pon 14 Sty, 2013 19:14

Oj muszę odgrzebać swój wątek... puknąć się Niewiele u mnie powstaje ostatnio... Przynajmniej niewiele z tego co mogłabym pokazać na blogu ale forum to inna sprawa... bye Cztery miesiące wyszywania... I mam gotowe pierwsze z podziękowań dla rodziców na nasz ślub wesoło mi Czasu jeszcze dużo bo półtora roku prawie ale jeden taki wyszywałam cztery miesiące a co raz mniej czasu mam przez obowiązki zawodowe itd... Dlatego wolę mieć obrazki gotowe nawet rok przed czasem żeby czekały na oprawienie niż martwić się potem czy zdążę puknąć się Zresztą bliżej ślubu inne sprawy będę miała na głowie np ślubna biżuteria itd... wesoło mi Ale żeby się za bardzo nie rozpisywać...

Wiem, ze wygląda na czarny ale to czekoladowy brąz wesoło mi Chociaż prawdę mówiąc czarny też by mi się podobał wesoło mi Usłyszałam opinię, że to taki strasznie nie ślubny kolor ale widziałam nawet czarno białe dekoracje ślubne więc czemu podziękowanie nie może być takie kontrastowe bye Zainspirował mnie ostatni wymiankowy prezent od halszki i stwierdziłam- dlaczego zamiast kupować jakiś grawerowany kryształ czy księgę z podziękowaniami jakich wiele nie zrobić czegoś zupełnie innego. Poszukiwałam wzorów u nas na forum - Wielkie podziękowania należą się alutka171 kwiatek dla ciebie Ale jakoś nic mi nie odpowiadało - za nic nie mogłam zmieścić tekstu, który koniecznie chciałam wyszyć w ramce... puknąć się W końcu się poddałam i postanowiłam sama zaprojektować wzór wesoło mi Chciałam wyszyć wszystko jednym kolorem i wtedy właśnie przyszedł mi do głowy czekoladowy brąz bo zarówno moim rodzicom jak i przyszłym teściom najlepiej będzie pasował do wystroju wnętrz wesoło mi Planuję go oprawić w jakieś piękne ramy w kolorze orzecha może... puknąć się Ale mam jeszcze dużo czasu na to hopla Obrazek ma format A3 a kanwa 18... Takich malutkich krzyżyków to ja jeszcze nie wyszywałam wcześniej hahahihi Mam nadzieję, ze rodzicom się będzie podobać jak już go dostaną wesoło mi