Galerie prac użytkowników forum - vichta - moje robotki
japoneczka01 - Czw 24 Wrz, 2015 21:28
A gdzie te fotki?
vichta - Pią 25 Wrz, 2015 10:07
Fotki już powinny być widoczne
Tutejse górole padajom, ze jak widać Tatry, to znocy, ze bydzie loć, a jak Tater nie widać, to znocy, ze juz leje...
Tater nie widać...
kabyr - Pią 25 Wrz, 2015 13:38
Marzenko piknie wyglądasz na tle gór.
Słoneczka życzę.
U mnie w tej chwili 25 stopni. Oj grzeje i to bardzo.
barbara 1 - Pią 25 Wrz, 2015 16:18
na Trzech Koronach wyglądasz zjawiskowo
Apak - Sob 26 Wrz, 2015 23:10
Odpoczywaj, ładuj akumulatory i baw się dobrze, bez względu na pogodę
misia0808 - Nie 27 Wrz, 2015 18:11
Miłego wypoczynku
Madzia - Nie 27 Wrz, 2015 19:17
Byłam przekonana, że będziesz miała piękną pogodę i wspaniały urlop i jestem trochę zła.
Poznaję wszystkie miejsca, które odwiedziłam podczas swojego pierwszego pobytu w górach. Poradzono mi wówczas Pieniny i tak podobało mi się najbardziej. Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy.
Życzę Ci ładnej pogody!
vichta - Nie 27 Wrz, 2015 21:01
Pogoda nie jest zła. Przed deszczami pobiegałam sporo po górach, bo wiedziałam, że będzie padać i będę mogła odpocząć. Dwa dni wystarczyło, żeby zregenerować siły i trochę podziergać, obejrzeć zaległe odcinki Wspaniałego Stulecia, poczytać Legendy Pienin, odrobić angielski... Ja się nigdy nie nudzę...
Dziś odwiedziłam Izbę Regionalną w Sromowcach. Oprowadziła mnie pani Ania Dębska, przemiła osoba. Miałam fantastyczną lekcję historii wsi i miejscowego rękodzieła. A w czwartek jestem zaproszona do Izby na tradycyjne pieczenie moskoli. Jutro chyba wyruszę do Czorsztyna, do zamku i do skansenu. Jeśli statki jeszcze pływają, to przepłynę do Niedzicy. We wtorek chyba wędrówka z Niżnych, Wąwozem Szopczańskim, do Krościenka. W czwartek bazar w Nowym Targu, a potem konsumpcja moskoli. Na środę i piątek nie mam jeszcze planów, ale coś wymyślę. Może Słowacja albo Wąwóz Homole.
W sobotę wracam do rzeczywistości...
vichta - Pią 02 Paź, 2015 21:59
Mój urlop dobiegł końca. Ogólnie uważam go za bardzo udany.
Pogoda dopisała dużo zwiedziłam, wypoczęłam, dotleniłam się, spotkałam wiele sympatycznych osób na szlaku
Jeszcze kilka fotek...
na statku płynącym z Niedzicy do Czorsztyna
na Sokolicy
w wąwozie Homole
Jutro cały dzień znowu w podróży, a w poniedziałek do pracy
Pora wrócić do rzeczywistości...
Niech mnie ktoś przytuli
AlaJ - Sob 03 Paź, 2015 00:02
Przytulić mogę ale to i tak nie pomoże ns nostalgię pourlopową.
japoneczka01 - Sob 03 Paź, 2015 08:19
AlaJ zamiast przytulic to bijesz koleżankę po plecach, a ona biedulka aż kaszle. - dobrze się przyjrzyj tej ikonce, którą wstawiłaś
vichta - Sob 03 Paź, 2015 08:42
Ja mam dokładnie taką minę, jak ten żółty ludzik, i to nie z powodu poklepywania Ali, tylko z żalu, że już muszę wyjeżdżać. Ale mam nadzieję, że tu wrócę, i to w przyszłym roku. Tym razem poszukam noclegu od strony Szczawnicy i pobiegam po górach z tamtej strony. Albo może Gorce... A może Bieszczady. W każdym razie na pewno góry! Hej!!!
AlaJ - Sob 03 Paź, 2015 16:04
| japoneczka01 napisał/a: | AlaJ zamiast przytulic to bijesz koleżankę po plecach, a ona biedulka aż kaszle. - dobrze się przyjrzyj tej ikonce, którą wstawiłaś |
No przyjrzałam się najpierw bardzo starannie, a żeby nie było wątpliwości to ona się "cmokcmok" nazywa. To chyba nie ma z biciem nic wspólnego??
japoneczka01 - Sob 03 Paź, 2015 18:32
Nazwa nie ma, ale obrazek pokazuje coś innego
kabyr - Sob 03 Paź, 2015 18:36
vichta, Marzena każdy urlop się kiedyś kończy.
Najważniejsze, że wypoczęłaś i naładowałaś akumulatory na następny rok.
To co zobaczyłaś to TWOJE .
Madzia - Sob 03 Paź, 2015 18:48
Ja przytulam mocno, ale chciałabym bardzo pojechać z Tobą!
vichta - Sob 03 Paź, 2015 22:44
Wrrrrr.... Było zbyt pięknie...
Wylądowałam na Luton. Miałam dokładnie godzinę czasu od chwili lądowania do odjazdu busa do Oxfordu. A na bagaż czekałam 70 minut. Bagatelka... Teraz siedzę na lotnisku i czekam na następnego busa. Jeżdżą co trzy godziny... Całe szczęście, że w nocy też i nie muszę czekać do rana...
Welcome to UK Powrót do rzeczywistości bywa bolesny.
Madzia, zapraszam serdecznie. Zazwyczaj bywa lepiej. To pierwsza taka przygoda, odkąd tu mieszkam i mam nadzieję, że ostatnia.
Madzia - Sob 03 Paź, 2015 23:44
Dziękuję kochana, może i kiedyś przybędę?
vichta - Nie 01 Lis, 2015 19:32
Wyjęte z szafy, odświeżone i położone.
Do pokoju obok wprowadziła się bardzo fajna para młodych Polaków i zrobiła nam się mała polska rodzinka
Od razu chce się żyć
A do naszego współlokatora chyba zaczyna docierać, że chodzenie po mieszkaniu w butach nie będzie tolerowane.
Jeszcze kilka innych rzeczy trzeba będzie mu wytłumaczyć... Oj, on nas już nie lubi...
Madzia - Nie 01 Lis, 2015 20:14
Świetne chodniczki! Bardzo podobają mi się te listki!
marysia54 - Nie 01 Lis, 2015 20:49
Super chodniczki
nula - Nie 01 Lis, 2015 20:51
vichta, śliczne te dywaniki
listeczki też mi się podobają, no i ten kolor
vichta - Nie 01 Lis, 2015 21:39
Dzięki
Kolor jest taki "pomiędzy", nie tak jaskrawy, jak na pierwszej fotce, i nie tak szary, jak na drugiej.
Elżbieta P. - Pon 02 Lis, 2015 18:41
suuuper chodniczki, bardzo ładnie je zrobiłaś
Pysiatom - Pon 02 Lis, 2015 21:15
Bardzo ładne chodniczki.
|
|
|