To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - vichta - moje robotki

japoneczka01 - Czw 24 Wrz, 2015 21:28

A gdzie te fotki? nie wiem
vichta - Pią 25 Wrz, 2015 10:07

Fotki już powinny być widoczne Smile

Tutejse górole padajom, ze jak widać Tatry, to znocy, ze bydzie loć, a jak Tater nie widać, to znocy, ze juz leje...
Tater nie widać... Sad

kabyr - Pią 25 Wrz, 2015 13:38

Marzenko piknie wyglądasz na tle gór. cmok cmok cmok
Słoneczka życzę.
U mnie w tej chwili 25 stopni. Oj grzeje i to bardzo.

barbara 1 - Pią 25 Wrz, 2015 16:18

na Trzech Koronach wyglądasz zjawiskowo cool
Apak - Sob 26 Wrz, 2015 23:10

Odpoczywaj, ładuj akumulatory i baw się dobrze, bez względu na pogodę cool
misia0808 - Nie 27 Wrz, 2015 18:11

Miłego wypoczynku cmok
Madzia - Nie 27 Wrz, 2015 19:17

Byłam przekonana, że będziesz miała piękną pogodę i wspaniały urlop i jestem trochę zła.
Poznaję wszystkie miejsca, które odwiedziłam podczas swojego pierwszego pobytu w górach. Poradzono mi wówczas Pieniny i tak podobało mi się najbardziej. Mam nadzieję, że kiedyś tam wrócimy.
Życzę Ci ładnej pogody! cmoknięcie

vichta - Nie 27 Wrz, 2015 21:01

Pogoda nie jest zła. Przed deszczami pobiegałam sporo po górach, bo wiedziałam, że będzie padać i będę mogła odpocząć. Dwa dni wystarczyło, żeby zregenerować siły i trochę podziergać, obejrzeć zaległe odcinki Wspaniałego Stulecia, poczytać Legendy Pienin, odrobić angielski... Ja się nigdy nie nudzę... Smile
Dziś odwiedziłam Izbę Regionalną w Sromowcach. Oprowadziła mnie pani Ania Dębska, przemiła osoba. Miałam fantastyczną lekcję historii wsi i miejscowego rękodzieła. A w czwartek jestem zaproszona do Izby na tradycyjne pieczenie moskoli. Jutro chyba wyruszę do Czorsztyna, do zamku i do skansenu. Jeśli statki jeszcze pływają, to przepłynę do Niedzicy. We wtorek chyba wędrówka z Niżnych, Wąwozem Szopczańskim, do Krościenka. W czwartek bazar w Nowym Targu, a potem konsumpcja moskoli. Na środę i piątek nie mam jeszcze planów, ale coś wymyślę. Może Słowacja albo Wąwóz Homole.
W sobotę wracam do rzeczywistości... przykro mi papa oooo nieee

vichta - Pią 02 Paź, 2015 21:59

Mój urlop dobiegł końca. Ogólnie uważam go za bardzo udany.
Pogoda dopisała dużo zwiedziłam, wypoczęłam, dotleniłam się, spotkałam wiele sympatycznych osób na szlaku cmoknięcie
Jeszcze kilka fotek...
na statku płynącym z Niedzicy do Czorsztyna

na Sokolicy

w wąwozie Homole

Jutro cały dzień znowu w podróży, a w poniedziałek do pracy oooo nieee
Pora wrócić do rzeczywistości...
Niech mnie ktoś przytuli placzek

AlaJ - Sob 03 Paź, 2015 00:02

Przytulić mogę cmok ale to i tak nie pomoże ns nostalgię pourlopową. wesoło mi
japoneczka01 - Sob 03 Paź, 2015 08:19

AlaJ zamiast przytulic to bijesz koleżankę po plecach, a ona biedulka aż kaszle. wesoło mi - dobrze się przyjrzyj tej ikonce, którą wstawiłaś
vichta - Sob 03 Paź, 2015 08:42

Ja mam dokładnie taką minę, jak ten żółty ludzik, i to nie z powodu poklepywania Ali, tylko z żalu, że już muszę wyjeżdżać. Ale mam nadzieję, że tu wrócę, i to w przyszłym roku. Tym razem poszukam noclegu od strony Szczawnicy i pobiegam po górach z tamtej strony. Albo może Gorce... A może Bieszczady. W każdym razie na pewno góry! Hej!!! hurrraaa
AlaJ - Sob 03 Paź, 2015 16:04

japoneczka01 napisał/a:
AlaJ zamiast przytulic to bijesz koleżankę po plecach, a ona biedulka aż kaszle. wesoło mi - dobrze się przyjrzyj tej ikonce, którą wstawiłaś

No przyjrzałam się najpierw bardzo starannie, a żeby nie było wątpliwości to ona się "cmokcmok" nazywa. To chyba nie ma z biciem nic wspólnego?? wesoło mi

japoneczka01 - Sob 03 Paź, 2015 18:32

Nazwa nie ma, ale obrazek pokazuje coś innego
kabyr - Sob 03 Paź, 2015 18:36

vichta, Marzena każdy urlop się kiedyś kończy.
Najważniejsze, że wypoczęłaś i naładowałaś akumulatory na następny rok.
To co zobaczyłaś to TWOJE . cmoknięcie

Madzia - Sob 03 Paź, 2015 18:48

Ja przytulam mocno, ale chciałabym bardzo pojechać z Tobą! cmok
vichta - Sob 03 Paź, 2015 22:44

Wrrrrr.... wściekły Było zbyt pięknie...
Wylądowałam na Luton. Miałam dokładnie godzinę czasu od chwili lądowania do odjazdu busa do Oxfordu. A na bagaż czekałam 70 minut. Bagatelka... Teraz siedzę na lotnisku i czekam na następnego busa. Jeżdżą co trzy godziny... hmm Całe szczęście, że w nocy też i nie muszę czekać do rana...
Welcome to UK noo Powrót do rzeczywistości bywa bolesny.
Madzia, zapraszam serdecznie. Zazwyczaj bywa lepiej. To pierwsza taka przygoda, odkąd tu mieszkam i mam nadzieję, że ostatnia.

Madzia - Sob 03 Paź, 2015 23:44

Dziękuję kochana, może i kiedyś przybędę? wesoło mi cmoknięcie
vichta - Nie 01 Lis, 2015 19:32

Wyjęte z szafy, odświeżone i położone.
Do pokoju obok wprowadziła się bardzo fajna para młodych Polaków i zrobiła nam się mała polska rodzinka Mr. Green
Od razu chce się żyć jupi
A do naszego współlokatora chyba zaczyna docierać, że chodzenie po mieszkaniu w butach nie będzie tolerowane.
Jeszcze kilka innych rzeczy trzeba będzie mu wytłumaczyć... lanie Oj, on nas już nie lubi... noo

Madzia - Nie 01 Lis, 2015 20:14

Świetne chodniczki! Bardzo podobają mi się te listki! cool cool cool
marysia54 - Nie 01 Lis, 2015 20:49

Super chodniczki brawo cool
nula - Nie 01 Lis, 2015 20:51

vichta, śliczne te dywaniki brawo
listeczki też mi się podobają, no i ten kolor cool

vichta - Nie 01 Lis, 2015 21:39

Dzięki cmoknięcie
Kolor jest taki "pomiędzy", nie tak jaskrawy, jak na pierwszej fotce, i nie tak szary, jak na drugiej.

Elżbieta P. - Pon 02 Lis, 2015 18:41

suuuper chodniczki, bardzo ładnie je zrobiłaś brawo
Pysiatom - Pon 02 Lis, 2015 21:15

Bardzo ładne chodniczki. brawo brawo brawo