To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się

wernatka - Czw 24 Cze, 2010 22:59

liken, ale urocze karteczki, śliczne, ubranka super, a jeśli chodzi o te sterczące palce to fakt, że nie wiadomo co autor miał na myśli. brawo brawo brawo brawo brawo
Martta - Pią 25 Cze, 2010 00:51

Ooo jest Puchatek to już jest świetnie! ;P cool

Ta druga też super,chociaż te palce faktycznie troszkę dziwne,ale i tak uklon za ich wykonanie Smile

iwona150 - Pią 25 Cze, 2010 09:32

liken, bardzo ,bardzo,bardzo ładniusie i wcale nie napaciane wesoło mi
cool cool cool

joaska77 - Pią 25 Cze, 2010 09:32

Liken całość wygląda super brawo brawo brawo .
Grazka15 - Sob 26 Cze, 2010 11:22

A to jest mój paw.Nie jest taki piękny jak twój wernatka,ale myślę, że też nie wyszedł najgorzej.Tym bardziej, że na razie haftowałam tylko kwiatki.wernatka wielkie dzięki za podzielenie się wzorem cmoknięcie

iwona150 - Sob 26 Cze, 2010 12:09

Grazka15, paw jest prześliczny brawo brawo brawo
muszę i ja się za niego zabrać
piekny cool cool cool

wernatka - Sob 26 Cze, 2010 12:30

Grazka15, bardzo ładny paw, taki kolorowy brawo brawo brawo
wernatka - Nie 27 Cze, 2010 10:37

A ja dzisiaj mam do pokazania 3 sówki

Elunia - Nie 27 Cze, 2010 18:52

cool cool cool
Paddington - Nie 27 Cze, 2010 20:12

wernatka, KOCHANA POWIEDZ JAK MAM CIEBIE PROSIĆ BYŚ CHOĆ JEDEN WZOREK SOWY MI PODESŁAŁA? tYLKO I WYŁĄCZNIE DLA MNIE, NA MÓJ UŻYTEK. W DOMU CAŁA RODZINKA MÓWI NA MNIE "SOWA" A NA PÓŁCE MAM OKOŁO 100 SÓW NAJRÓŻNIEJSZYCH RODZAJÓW. TYLKO HAFTEM MATEMATYCZNYM JESZCZE NIE MAM. Gorąco Proszę, powiedz czy możesz mi taki wzorek podesłać???? uklon uklon uklon
elunia_olsztyn - Nie 27 Cze, 2010 23:21

Dawno nie widziałam czegoś tak pięknego uklon brawo brawo brawo
joaska77 - Nie 27 Cze, 2010 23:25

Śliczne brawo brawo brawo .
liken - Pon 28 Cze, 2010 08:31

Niesamowite! brawo
Grazka15 - Pon 28 Cze, 2010 10:20

wernatka, prześliczne!!!!!!!!!!
wernatka - Pon 28 Cze, 2010 10:26

Dziewczyny, wielkie dzięki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Paddington i inni zainteresowani (obserwatorzy również), wszystko co mam o tych 3 sowach umieściłam na moim chomiku, w folderze Robótki ręczne, podfolderze wzory autorskie i opracowania.

Paddington, Ty już nie narzekaj nono wszystko co mam to Ci udostępniłam, wczoraj dorzuciłam jeszcze dziurki, może mam jeszcze za Ciebie wyszyć zebalek
Poważnie, jeśli masz jakiś problem to napisz, w miarę możliwości pomogę cmok

ania75 - Pon 28 Cze, 2010 14:44

Dziewczyny cuda tworzycie brawo dawno mnie tu nie było więc tym bardziej rozszerzam oczy ze zdumienia na te wszystkie śliczności kwiatek dla ciebie
wernatka bardzo dziękuje za udostępnienie chomiczka love

agnes-1970 - Pon 28 Cze, 2010 22:50

Jesteeeem z powrotem i oczy przecieram ze zdziwienia....
brawo dla wszystkich dziewcząt brawo za wpsaniałprace.
UFFFF jestem juz po kursie i po egzaminie -kadry i płace (30 na 31 możliwych, chyba dobrze wesoło mi )
w ramach odstresowania (jak juz nie moglam myslec nad nauka na przed egzaminem)
zrobilam prace z innych dziedzin, zerknijcie na decoupage-''ja tez wpadlam'' oraz na roznosci-papierowe cuda-moje pierwsze kwiaty z krepiny.
Paddington, nalezy mi sie tegie lanie , ale juz sie biore solidnie do pracy oraz powrot do matematycznego -piekna dziewczyna czeka.....
jeszcze raz podrawiam wakacyjnie...Aga

Haniutka - Pon 28 Cze, 2010 23:12

wernatka, rewelacja! gały brawo brawo
alszka - Wto 29 Cze, 2010 08:54

wernatka - sowy po prostu majstersztyk! szczęka mdleje Chylę czoła uklon uklon uklon uklon uklon Przez Ciebie, kobieto, muszę zacząć zbierać na sztuczną szczękę, bo moja własna leży na podłodze potłuczona... zebalek zebalek zebalek
Przeglądałam Twojego chomika i mam pytanie - to był jakiś gotowy zestaw do haftu matematycznego czy jakaś fajna gazetka? A gdzie można dostać coś takiego?
cmoknięcie cmoknięcie

wernatka - Wto 29 Cze, 2010 10:24

Jeszcze raz dziękuje, dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

alszka, to były gotowe zestawy do "haftu" na desce z lat 70tych XX wieku, wystawione na portalu etsy.com.
Wszystkie te zestawy są już niestety sprzedane, może pojawią się nowe, większość jest jednak sprzedawana na terenie USA . Tę drugą sowę można było ponoć kupić everywhere else (czyli i w Polsce), ale za dużo wyższą cenę.

Paddington - Wto 29 Cze, 2010 10:29

wernatka pomysł z wyszyciem sowy przez Ciebie za mnie bardzo mi się spodobał zebalek
A może skusisz się na jakąś wymiankę między nami? Ja coś dla CIEBIE sztrikuję a ty dla mnie sztrikuję ? U mnie na warsztacie to krzyżyki, szydełko i troszkę frywolitki, ale w małych formach. Może masz jakąś rzecz na myśli którą mogłabym zrobić Tobie przyjemność, bo niewątpliwie taki sowi obrazek z pośród twoich był by przyjemnością dla mnie radocha

Zastanów się proszę hmm

Gorąco pozdrawiam cmok cmok

Grazka15 - Wto 29 Cze, 2010 14:06

No a ja mam wgranego haftixa, to jakby któraś z dziewczyn chciała przerobić zdjęcie na wzór haftu to pisać do mnie . radocha cmoknięcie
wernatka - Wto 29 Cze, 2010 15:40

Paddington, cwana z Ciebie bestyja zebalek
Ja wiedziałam, że tak będzie...

badiedii - Wto 29 Cze, 2010 15:40

u mnie kilka nowych karteczek w albumie
http://picasaweb.google.p...aftMatematczny#

joaska77 - Śro 30 Cze, 2010 07:54

Podziwiam kolejne karteczki brawo brawo brawo .