To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Pysiatom - Pon 19 Mar, 2012 19:19

Piękny album, a koralikowy komlecik jest śliczny. brawo brawo brawo
nula - Pon 19 Mar, 2012 19:49

Album jest przepiękny ! brawo
widzę, że następna technika Cie wciąga na maksa wesoło mi
a koraliki to już masz opanowane do perfekcji ! cool

kabyr - Pon 19 Mar, 2012 20:31

lamika88, Kamilko przepiękny komplet koralikowy
a album "ciągnij" dalej.
Będziecie mieć piękną pamiątkę. brawo brawo

Paddington - Pon 19 Mar, 2012 20:41

Więc po kolei- album piękny- co prawda odblaski od zdjęć uniemożliwiają dokłądne podziwianie, niemniej jest widoczne jak dużo pracy wkładasz w każdą stronę. Ja robię "nasz album" już od 7 lat- na czarnych stronach wklejam zdjęcia, pisze i rysuję. Jeszcze nic tak pięknego nei powstało, ale jest tam już kawał historii. Jeżeli mogę coś doradzić to może zdecyduj się na nieco więcej zdjęć/ może wycinanych, aby zawierały co najważniejsze i jednocześnie nie zabierały aż tyle miejsca. Przykłądowo z Wrocławia to by może było Wam miło za wiele lat zobaczyć coś jeszcze- miejsce gdzie jedliści, siedzieliście... wiesz sama...
Mam nadzieję, ze to moje ględzenie odbierzesz pozytywnie bo ja tylko pozytywne emocje mam na myśli pisząc.
I jeszcze do tego pięknego zestawu biżu- zauroczył mnie na maxa. Jakich kolorków użyłaś? I jak dłgi jest naszyjnik? Pytam, bo robię teraz dłuuugaśnego węża i pokazane przez Ciebie rozwiązanie by z kuleczkami je tak połączyć kusi mnie by zmienić pierwotne plany.

Sciskam mocno i pozdrawiam i przepraszam, że się tak rozpisałam wesoło mi

lamika88 - Pon 19 Mar, 2012 22:48

cmok Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Paddington napisał/a:
Jeżeli mogę coś doradzić to może zdecyduj się na nieco więcej zdjęć/ może wycinanych, aby zawierały co najważniejsze i jednocześnie nie zabierały aż tyle miejsca. Przykłądowo z Wrocławia to by może było Wam miło za wiele lat zobaczyć coś jeszcze- miejsce gdzie jedliści, siedzieliście... wiesz sama...
Paddington, ja mam tyle zdjęć z Wrocławia, że ciężko mi się zdecydować co zmiaeścić a chciałam umieścić tylko te chwile które są dla mnie najpiękniejsze. W sumie zdjęć takich z restauracji to nawet za bardzo nie mam a szkoda bo jedzenie sushi było świetną zabawą i żałuję, że nie miałam wtedy aparatu ze sobą wściekły ALe jeszcze całe życie przed nami więc i zdjęć będzie więcej wesoło mi A ja chcę żeby na jednej stronie było max dwa zdjęcia żeby było wiadomo na co patrzeć bye
Paddington napisał/a:
I jeszcze do tego pięknego zestawu biżu- zauroczył mnie na maxa. Jakich kolorków użyłaś? I jak dłgi jest naszyjnik? Pytam, bo robię teraz dłuuugaśnego węża i pokazane przez Ciebie rozwiązanie by z kuleczkami je tak połączyć kusi mnie by zmienić pierwotne plany.
Ja zamawiałam w świcie koralików korlaiki i opakowania nie są podpisane nazwą tylko nic mi niemówiącymi numerkami wściekły Ale Wraph mi powiedziała, że to są 3 odcienie tanzanit toho rozmiar 11 - jedyne co wiedziałam to rozmiar i to, że to toho a kolory mi powiedziała Weronika ona to się na tym najlepiej zna i pomysł z kulkami właśni od niej podgapiłam bye A długośc... Jak założę to kulki zaczynają się bezpośrednio pod biustem... Zdjęć na modelce brak bo modelka wygląda obecnie jak renifer Rudolf tak sie zaraziła od kochanego narzeczonego hahahihi
bean - Pon 19 Mar, 2012 23:01

Komplecik jest cudowny cool i ma piękny kolor Smile
Podoba mi się bardzo Twój album - tak jak pisze kabyr, będzie śliczną pamiątką dla Was wesoło mi

anle - Wto 20 Mar, 2012 08:33

Super brawo brawo brawo
Aga86 - Wto 20 Mar, 2012 15:45

Album jest genialnym pomysłem, świetny pomysł na zachowanie ulotnych chwil... A biżuteria- cudeńko brawo
maranta - Wto 20 Mar, 2012 23:02

Lamika biżuteria w Twoim wykonaniu jest wspaniała, przepiękna cool brawo

Album świetny, będzie cudna pamiątka. Podziwiam jak szybko oswajasz nowe techniki uklon brawo brawo

marysia54 - Wto 20 Mar, 2012 23:42

Cudna biżuteria i piękny album brawo radocha uklon cool wesoło mi radocha
Asia S. - Pią 23 Mar, 2012 08:30

Uwielbiam oglądać albumy, w dodatku takie śliczne jak Twój brawo
Jessi - Pią 23 Mar, 2012 10:18

Prześliczny album i komplecik koralikowy cool
lamika88 - Pią 23 Mar, 2012 22:01

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Dzisiaj chcę Wam zaprezentować moje pierwsze duże dzieło krzyżykowe - Madame Butterfly wesoło mi Jestem z siebie bardzo dumna, że ją wyszyłam ale to była sama przyjemność wesoło mi Do tego te koraliki... Jeszcze się nie zdecydowałam co będzie z moją madame - czy zawiśnie w pięknej ramce, czy stanie się poduchą... Decyzję podejmę pewnie dopiero jak zacznę się urządzać na swoim ale nie wiem kiedy to nastąpi więc na razie wszystkie "domowe" rzeczy pięknie przygotowane leżą w szafie i czekają aż będę miała gdzie je umieścić wesoło mi Ale dość gadania... Oto moja Madame wesoło mi

Apak - Pią 23 Mar, 2012 22:14

Przecudna!!!!! Bardzo mi się podoba ten wzór i sama chętnie bym go sobie machnęła - tylko KIEDY????? cool cool cool
marysia54 - Pią 23 Mar, 2012 22:29

Śliczny haft brawo cool uklon radocha brawo uklon
heniutkowo - Pią 23 Mar, 2012 23:13

brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 23 Mar, 2012 23:48

coś pięknego brawo uklon
Jarka - Sob 24 Mar, 2012 08:26

Urocza madame cool cool
ciapara - Sob 24 Mar, 2012 09:24

Jaka duza jest Madame??? Pieeeeenknaaaaaa!@!!! brawo brawo
mimusia-1 - Sob 24 Mar, 2012 09:34

Śliczna cool
lamika88 - Sob 24 Mar, 2012 09:43

Bardzo dziękuję cmoknięcie
Cytat:
Jaka duza jest Madame???
Ta wyszła gdzieś tak około 40 cm x 40 cm na kanwie 11... Teraz ucięłam materiał na zimową... Będzie sporo większa bo i wzór jest większy... Ale dostałam od chrzestnej cały worek muliny więc jestem przeszczęśliwa i mogę wyszywać ile dusza zapragnie wesoło mi
małgośka - Sob 24 Mar, 2012 10:02

lamika88, cudny hafcik. wesoło mi radocha
Napracowałaś się, ale efekt powalający. mdleje uklon

Szachrajka - Sob 24 Mar, 2012 10:05

Slicznie wygląda cool
Kamoni - Sob 24 Mar, 2012 13:36

brawo brawo brawo brawo
anle - Sob 24 Mar, 2012 16:41

Śliczny haft brawo brawo brawo